Висша лига - Сезон 2016/2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Re: Висша лига - Сезон 2016/2017

Мнениеот ICAKOV_FCB » 14 авг 2016 18:15

Thsmith написа:1. Не съм от Ютд
2. Да не отваряме темата за ШЛ и за модела дузпа/червен картон и другите екстри, че борото пак ще ме обвини как повтарям едно и също.
При всички случаи, предпочитам да гледам онзи финал на Юве и Милан пред, който и да е мач с такова цъкане на топче. :lol:

Изображение

Аз останах с впечатление, че си... Ако не е тайна на кой отбор симпатизираш или си фен на голфа?
Не смятам да коментирам нито Барса, нито Юнайтед, просто това, което написа цитирайки колегата kingofpop, беше по оста Барса с цел заяждане и за това ти отговорих. ;) Иначе от снимката, която си постнал ми приличаш на 16 годишен хлапак, който грам не разбира от футбол и реве за съдиите, защото любимия му отбор пак е пребит...
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2016 18:29

Морено, гигант :lol:
Уолкът и той :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 авг 2016 18:33

Аз това си го пиша за пасовете не само за барса, а за всеки който го практикува. Намирам го за най-скучния и отвратителен футбол. И миналата година Ютд играеха същата дивотия с Ван Галчо и мотането на топката.
Иначе 16 или не, това са си фактите. Още от онова класиране на финала срещу Арсенал и прецакването на Милан на 1/2 финала :lol:
Иначе съм фен на голфа, да ; 0 Както и на Реал, но не поради това не ви харесвам, а точно заради пасовете ; )
Едно време при Ривалдо, Овермарс и тн пак владеехте топчето, но не до такива извратени размери и с някаква фикс идея за владение. Нямах нищо против този отбор, а против убийците на играта с тези напречни пасове : ) Даже си спомням един мач с Валенсия, в последния кръг с хетрик на Ривалдо с една задна ножица (класирахте се за ШЛ за сметка на Валенсия). Тогава се радвах за вас, макар да симпатизирах на Реал. Сега не мога да повярвам, че е имало такова време :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 14 авг 2016 18:52

Thsmith написа:Аз това си го пиша за пасовете не само за барса, а за всеки който го практикува. Намирам го за най-скучния и отвратителен футбол. И миналата година Ютд играеха същата дивотия с Ван Галчо и мотането на топката.
Иначе 16 или не, това са си фактите. Още от онова класиране на финала срещу Арсенал и прецакването на Милан на 1/2 финала :lol:
Иначе съм фен на голфа, да ; 0 Както и на Реал, но не поради това не ви харесвам, а точно заради пасовете ; )
Едно време при Ривалдо, Овермарс и тн пак владеехте топчето, но не до такива извратени размери и с някаква фикс идея за владение. Нямах нищо против този отбор, а против убийците на играта с тези напречни пасове : ) Даже си спомням един мач с Валенсия, в последния кръг с хетрик на Ривалдо с една задна ножица (класирахте се за ШЛ за сметка на Валенсия). Тогава се радвах за вас, макар да симпатизирах на Реал. Сега не мога да повярвам, че е имало такова време :lol: :lol:

Ние практикуваме този стил, макар че последните години играта ни стана с една идея по-директна, защото печелим по този начин. Много отбори видяха, че Барса печели така и започнаха да играят по същия начин. Само че, при тях не се получава, защото при нас това е градено доста години, а те искат като привлекат Пеп за треньор да започнат да играят извънземно едва ли не... Толкова по този въпрос. Това със съдиите е дивотия, както казваш ти, защото колкото са ни "подпирали" толкова са ни и ощетявали, да не ги изброявам сега, това е безкрайна и глупава тема! Иначе това, че си за Реал едно на ръка, за кой Английски тим викаш, или гледаш англетата само така?
ПП И аз да коментирам малко английското... Пак тръгват с големите кошници, а сезонът още не е започнал. Юнайтед ми се виждат като един от фаворитите за Лигата и Лига Европа, но още е твърде рано. Сити при Пеп чак Март месец ще си проличи ще ги бъде ли тая кампания, Арсенал нищо ново, тая година май и топ 4 няма да видят...
Как може при наличието на Санчес и Рамзи да пуснеш Уолкот да бие дузпа? Той после се реваншира де ама по-добре Чех да я беше бил... :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 авг 2016 19:15

Асене, върни малко. :lol:

Как може цялата защита са ти е некадърна и контузена и ти да я подсилиш с играч, от отбор изпаднал от ЧШ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 авг 2016 19:58

Уоу! Ужасно първо дерби за сезона. Сякаш гледах Левски Карлово и Локо София.
Арсенал имаха твърде много отсъстващи.
Ливърпул ще са доста силни на контра. Интересно ми е, какво ще правят, когато трябва да водят играта или физическите им сили свършат.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 14 авг 2016 22:29

След първия пряк мач между претендентите за топ 4 (Евертън и Тотнъм въпреки треньорите си не ги слагам в тази графа за този сезон) мога да потвърдя заключенията преди началото на сезона относно Арсенал и Ливърпул:
1)На Арсенал му трябва нова треньорска фигура,наследник на Арсен Венгер.Просто 20 години стигат,все повече и повече мениджъри го надиграват тактически,а от години целите на Арсенал са място в топ 4,някоя вътрешна купа и отпадане на осминафинал в ШЛ.
2)Венгер трябва задължително да привлече централен нападател.С Уолкът и Акпом,резерви на Жиру няма да стане,тези играчи могат да стигнат за топ 4,но не и за нещо по-значимо.
3)След контузиите на Мертезакер и Габриел задължително централен защитник за партньор на Косчелни.Чеймбърс след 2 сезона на пейката е дръпнал адски много назад в развитието си,а Холдинг от изпадналия в Лига 1 Болтън да стане титуляр в Арсенал е несериозно.
Относно Ливърпул Клоп направи добра селекция,купи централни защитници,крило и централен полузащитник,но му остана да вземе един ляв бек по-класен от Морено,за да направи Ливърпул претендент за отличия този сезон.Освен входящи трансфери,Клоп успя да продаде за 40 милиона едни 11 периферни играчи за Ливърпул.Има 2 седмици,в които Арсен Венгер трябва да превъзмогне егото и принципите си и да сложи големите пари на масата и да привлече така необходимите на Арсенал централен защитник и нападател,иначе и този сезон ще е нулев и утехата ще остане мястото пред Тотнъм в крайното класиране.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 15 авг 2016 23:06

Явно Пепката ще вземе Браво и ще изгони Харт.

Аз съм много голям фен на Харт, за мен направи феноменален сезон миналата година( а и не само), като цяло изчисти играта си от грешките последните години и не случайно Буфон каза, че е най-добрият вратар в света(според него) - голям лидер е, може би най-добрият вратар, когато става въпрос за дузпи, а и е обичан от играчите и феновете на Сити.

Гуардиола си знае, но за мен това е голяма глупост - но явно наистина играта с топката е много важна за него - но ако се провали този сезон и изгони Харт, едва ли феновете ще го търпят много, за сега ще го спасят големите очаквания.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 авг 2016 00:28

То като цяло е мега глупаво да гониш относително кадърен Англичанин при положение, че ти трябват 8 за картотеките. Харт май се води и developed at City и попълва един от четиримата, които трябва да са продукт на школата ти преди 21 г възраст.
Гони го и после ще трябва да взима някой като Синклеър и етк за да запълват местата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 16 авг 2016 18:55

А пък аз нали съм новобранец Диема абонат гледах
[center]Арсенал - Ливърпул[/center]
и имам въпрос:
На този мач защитниците ги избираха чрез жребий от публиката?
и
[center]Челси - Вест Хем[/center]

Диего Коста е станал по - техничен - вече разполага с по-голям арсенал от мръсни номера.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Архив”