Thsmith написа:Аз това си го пиша за пасовете не само за барса, а за всеки който го практикува. Намирам го за най-скучния и отвратителен футбол. И миналата година Ютд играеха същата дивотия с Ван Галчо и мотането на топката.
Иначе 16 или не, това са си фактите. Още от онова класиране на финала срещу Арсенал и прецакването на Милан на 1/2 финала
Иначе съм фен на голфа, да ; 0 Както и на Реал, но не поради това не ви харесвам, а точно заради пасовете ; )
Едно време при Ривалдо, Овермарс и тн пак владеехте топчето, но не до такива извратени размери и с някаква фикс идея за владение. Нямах нищо против този отбор, а против убийците на играта с тези напречни пасове : ) Даже си спомням един мач с Валенсия, в последния кръг с хетрик на Ривалдо с една задна ножица (класирахте се за ШЛ за сметка на Валенсия). Тогава се радвах за вас, макар да симпатизирах на Реал. Сега не мога да повярвам, че е имало такова време

Ние практикуваме този стил, макар че последните години играта ни стана с една идея по-директна, защото печелим по този начин. Много отбори видяха, че Барса печели така и започнаха да играят по същия начин. Само че, при тях не се получава, защото при нас това е градено доста години, а те искат като привлекат Пеп за треньор да започнат да играят извънземно едва ли не... Толкова по този въпрос. Това със съдиите е дивотия, както казваш ти, защото колкото са ни "подпирали" толкова са ни и ощетявали, да не ги изброявам сега, това е безкрайна и глупава тема! Иначе това, че си за Реал едно на ръка, за кой Английски тим викаш, или гледаш англетата само така?
ПП И аз да коментирам малко английското... Пак тръгват с големите кошници, а сезонът още не е започнал. Юнайтед ми се виждат като един от фаворитите за Лигата и Лига Европа, но още е твърде рано. Сити при Пеп чак Март месец ще си проличи ще ги бъде ли тая кампания, Арсенал нищо ново, тая година май и топ 4 няма да видят...
Как може при наличието на Санчес и Рамзи да пуснеш Уолкот да бие дузпа? Той после се реваншира де ама по-добре Чех да я беше бил...

[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]