Red_Neck написа:Gil-galad написа:dNelbandian написа:Както казах много слаба средна линия. Вайналдум е пълен пръцльо и не прави нищо освен да бяга без глава. Хендерсън изключително слаб и не става за капитан и той беше виновен за дузпата. Много нервност като цяло. Лалана пък виновен за гола. Морено пък, този некадърен, дребен, испански, некадърник, който не става за нищо докога питам ще играе.
Клоп май вече почна да му свети лампата да вземе бек.
Най-готино е ей така първото полувреме от първия мач за сезона вече да сме отписали половината отбор (без Морено - за него съм съгласен напълно)
![]()
![]()
![]()
Честита победа! ... и ако някой барне Морено в тъмното .... да му счупи поне едната капачка
Ами Гилчо аз не ги отписвам къде ме видя да пиша, че това е краят на сезона. Единствения, който съм отписъл е изпанският турбалан Морено.
За другите просто отбелзях какви елементарни грешки правят. Не може Капитанчето да губи топката в тази зона. Лалана по същия начин и ни врътнаха голче заради него. Вайналдум какво за него? Не, че нещо, но в този мач беше слаб и незабележим.
Защо казвам, че халфовата линия беше слаба, ами не може при 1:4 до 3:4 тази така наречена линия въобще да не си личи дали е там, те футболистите на Арсенал я минаваха като спирка. Не може да водиш 1:4 и да върнеш противника в мача.
Ако имахме един опорен халф като Уилям Карвальо нещата щяха да са други.