Арсенал - Ливърпул, 14.08.2016, 18:00ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул, 14.08.2016, 18:00ч.

Мнениеот dNelbandian » 15 авг 2016 03:33

Red_Neck написа:
Gil-galad написа:
dNelbandian написа:Както казах много слаба средна линия. Вайналдум е пълен пръцльо и не прави нищо освен да бяга без глава. Хендерсън изключително слаб и не става за капитан и той беше виновен за дузпата. Много нервност като цяло. Лалана пък виновен за гола. Морено пък, този некадърен, дребен, испански, некадърник, който не става за нищо докога питам ще играе.
Клоп май вече почна да му свети лампата да вземе бек.

Най-готино е ей така първото полувреме от първия мач за сезона вече да сме отписали половината отбор (без Морено - за него съм съгласен напълно)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Честита победа! ... и ако някой барне Морено в тъмното .... да му счупи поне едната капачка ;)

Ами Гилчо аз не ги отписвам къде ме видя да пиша, че това е краят на сезона. Единствения, който съм отписъл е изпанският турбалан Морено.
За другите просто отбелзях какви елементарни грешки правят. Не може Капитанчето да губи топката в тази зона. Лалана по същия начин и ни врътнаха голче заради него. Вайналдум какво за него? Не, че нещо, но в този мач беше слаб и незабележим.
Защо казвам, че халфовата линия беше слаба, ами не може при 1:4 до 3:4 тази така наречена линия въобще да не си личи дали е там, те футболистите на Арсенал я минаваха като спирка. Не може да водиш 1:4 и да върнеш противника в мача.
Ако имахме един опорен халф като Уилям Карвальо нещата щяха да са други.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 авг 2016 07:17

Изображение
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 15 авг 2016 09:45

Страхотен мач се получи, ама мамка му последните 15 минути сърцето ми щеше да спре... По принцип след такава победа никога няма да започна да критикувам, ама Морено си го заслужава!!! Този не знае къде се намира... При един малко по-концентриран Арсенал още първото полувреме ни закопаваха заради неговите грешки и обрат въобще нямаше да видим... Има още две седмици и половина докато затвори прозореца, така че се моля на Клоп да му е светнало че ляв бек е крайно наложителен. Вайналдум нещо не ми хареса. Очаквах повече от него, а и имаше прекрасна възможност да отбележи, но би в Чех и то не кой знае колко силно. Може и да му трябва време за адаптация, но и срещу Барса като го гледах нищо не игра... Мане обаче ми напълни душата. Много активен, много настойчив и не се спираше. Хем в защита, хем в атака беше безгрешен. Ето го липсващото звено в атака. Коутиньо, Фирмино, Мане, Ориги изглежда доста добре като нападателна четворка. Стъридж, Ингс, Лалана и Оджо изглеждат като добри back-up варианти. В атака като че ли изглеждат добре нещата, но в защита още куцаме и допускането на 3 гола още първият мач е показателно. Има още какво да се желае, но съм доволен от отбора. Няма и как Клоп за едно лято да изгради перфектно отбора естествено че ще отнеме време, но аз му имам доверие и мисля, че този сезон сме с една идея по-добри от миналия и ще се намесим в борбата за четворката.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”