Calrizian написа:...
Аз с много от нещата съм съгласен.Мен лично ми е през оная работа за УЕФА как ще ни водят, за емблеми и т.н. И нова да имаме ми е през кора..За идеята ми е на мен. Да възродят идеята, да видя един добър стопанин, няма проблем, ще преболедувам селското докарване на Литекс. И за титлите съм съгласен, кой ще ни ги отнеме от музея. Или пък някой ще заличи паметните ленти и мачове. Или пък хореографии, всичко ще се помни..
Истината обаче е, че нито през годините Ганчев ме е убедил, че е читав, нито пък Инджов и Манджуков. В момента имаме поредни обещания, който иска да вярва ок.![]()
Аз лично след Томов, Титан,пак Томов, Манджуков Инджов, доверие нямам към никого. Да Гришата спечели купа с ЦСКА, но и Титан спечелиха купи. Не е нещо, на което да ми стъпи доверието. Ицо да се върне, да има футболна власт, не само да го ползват за некви речи и ала бала , да се направи работеща школа, силен отбор за Бг стандартите.. Да видим, че я има идеята, най-вече на поведение да няма титан стайл измами, ама това си е дълъг процес все пак..
А що се отнася до нападките си също прав, няма смисъл вече. При мен нещата бързо ескалираха. Още не се знаеше какво става и какви са намеренията на Ганчев и се започна с оздравители и припознавачи. Комуникацията липсва при нас, оставят се хора и от двата лагера да се нападат за най-малкото нещо. Офанзива се разчекваше за някакви смешни истории за факли в официалният форум примерно. И това брутални обиди.Анималите се обиждаха. После много бързо стана, ако не си с Гришата си срещу нас и т.н. Няма комуникация, няма нищо. Опит да разбереш другият. Дайте да си говорим като пичове. Защо между ЦСКА-ри няма да можем да си говорим реално какво се случва, случи. Когато някой се мъчи да ме манипулира, то той се ебава с интелекта ми. Ако сме от един отбор такива неща не трябва да се допускат. Трябва открито да си споделяме истините и това е. А когато и в даден момент се започне с манипулации всичко излиза извън контрол. Как да имаш доверие на някой, който открито те манипулира. Дали няма да отвърнеш..
Както и да е. За мен от тук насетне разковничето за обединение е единствено в легендите. И то тези, които имат какво да дадат и променят чисто футболно. Ицо, Костадинов, Любо, Янев и т.н. Те да са движещата сила и да променят нещо най-накрая.И сигурно година, две трябва да мине, за да ме убедят..
Ей това искам.Плюс да се мисли как феновете да стават акционери и да участват по-активно. Ганчев ще е до време.. Правителства се сменят, реално с Левски винаги са ни използвали

Ами то горе-долу и аз разсъждавам като тебе... Когато някой не ми "образува нерви"...

Жив и здрав... и сОри ако съм те обидил с нещо като ме хванат бесните...
Наздраве...