ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Haralampy » 02 авг 2016 01:24

Calrizian написа:...
Аз с много от нещата съм съгласен.Мен лично ми е през оная работа за УЕФА как ще ни водят, за емблеми и т.н. И нова да имаме ми е през кора..За идеята ми е на мен. Да възродят идеята, да видя един добър стопанин, няма проблем, ще преболедувам селското докарване на Литекс. И за титлите съм съгласен, кой ще ни ги отнеме от музея. Или пък някой ще заличи паметните ленти и мачове. Или пък хореографии, всичко ще се помни..

Истината обаче е, че нито през годините Ганчев ме е убедил, че е читав, нито пък Инджов и Манджуков. В момента имаме поредни обещания, който иска да вярва ок. :!:
Аз лично след Томов, Титан,пак Томов, Манджуков Инджов, доверие нямам към никого. Да Гришата спечели купа с ЦСКА, но и Титан спечелиха купи. Не е нещо, на което да ми стъпи доверието. Ицо да се върне, да има футболна власт, не само да го ползват за некви речи и ала бала , да се направи работеща школа, силен отбор за Бг стандартите.. Да видим, че я има идеята, най-вече на поведение да няма титан стайл измами, ама това си е дълъг процес все пак..

А що се отнася до нападките си също прав, няма смисъл вече. При мен нещата бързо ескалираха. Още не се знаеше какво става и какви са намеренията на Ганчев и се започна с оздравители и припознавачи. Комуникацията липсва при нас, оставят се хора и от двата лагера да се нападат за най-малкото нещо. Офанзива се разчекваше за някакви смешни истории за факли в официалният форум примерно. И това брутални обиди.Анималите се обиждаха. После много бързо стана, ако не си с Гришата си срещу нас и т.н. Няма комуникация, няма нищо. Опит да разбереш другият. Дайте да си говорим като пичове. Защо между ЦСКА-ри няма да можем да си говорим реално какво се случва, случи. Когато някой се мъчи да ме манипулира, то той се ебава с интелекта ми. Ако сме от един отбор такива неща не трябва да се допускат. Трябва открито да си споделяме истините и това е. А когато и в даден момент се започне с манипулации всичко излиза извън контрол. Как да имаш доверие на някой, който открито те манипулира. Дали няма да отвърнеш..

Както и да е. За мен от тук насетне разковничето за обединение е единствено в легендите. И то тези, които имат какво да дадат и променят чисто футболно. Ицо, Костадинов, Любо, Янев и т.н. Те да са движещата сила и да променят нещо най-накрая.И сигурно година, две трябва да мине, за да ме убедят..

Ей това искам.Плюс да се мисли как феновете да стават акционери и да участват по-активно. Ганчев ще е до време.. Правителства се сменят, реално с Левски винаги са ни използвали :!:

:roll:

Ами то горе-долу и аз разсъждавам като тебе... Когато някой не ми "образува нерви"...
Жив и здрав... и сОри ако съм те обидил с нещо като ме хванат бесните...

Наздраве...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 01:28

ММ1914 написа:Те сериозните не ги чакай да си направят бой. Знаят че и много ще загубят, който и да загуби после мястото в сектора ще му е застрашено, най малкото от бъзици и накрая се стига до опит за силово гонене. Енимълс нали са биячи, ама като дойде Цимбика и се правят на разсеяни, нашите са същите - анаболни животни и рецидивисти. Уж сме привърженици на отборите си, ама някой са на заплата. За свещи да ги дадат тези пари.

Мястото им вече не е застрашено, Офанзива и Дивизията се разпаднаха, а това бяха истинските фракции в двата сектора, хора които наистина живеят за клубовете си. И имаха уважение и респект в двата сектора.

А на Цимбика всички му имат страха, щото е стара мутра, с дебели връзки, идва си на Армията, кога си поиска и никой не смее нищо да му направи, псува, обижда .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 авг 2016 01:30

Calrizian написа:
soilwork написа:
Calrizian написа:
soilwork написа:[center]Връщане назад няма....станалото -станало!! Върнете се в червените редици момчета ! Имате си готов отбор ,къде сте тръгнали да обикаляте и да се чудите какво да правите ! Направете първата стъпка ....ние ще ви подадем ръка ! [/center]

Aз отказвам да си дам доверието толкова бързо този път обаче! Много гавра през годините. Ицо да се върне, да се включи активно, да видя, че намеренията на Ганчев, Инджов, Манджуков са чисти към нас, тогава ще говорим.Да не го употребят пак и нас с него. Ще го преболедувам тогава. Респект за вас момчета, когато си говорим по този начин, трябваше от самото начало да сме така! Винаги това ми е било идеята, винаги и това ми е било най-голямата мечта още от Божково време. Единна публика, обединени, да няма един със странични помисли. От тогава все проблеми и все си се цепим. И има защо, не е без причина ми хрумна да съм опозиция.. В момента съм разочарован, защото и много от вас твърдяха, че оздравителният на Гришата може и да мине. Гъбаркахте се с нас все едно сме деца и не виждаме, че идеята му е друга на Ганчев. ДА СЕ ДОКАЖЕ ЗАЕДНО С ИЦО ДА ВЪЗРОДЯТ ИДЕЯТА. АМА НАИСТИНА, В МОМЕНТА Е ТВЪРДЕ РАНО ДА ГОВОРИМ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ СПОРЕД МЕН :!:
[center]Никой не те кара да бързаш,помисли си ,да видим как ще се развият нещата в следващите дни.....има още много фенове на ЦСКА ,които изчакват и не са заели твърда позиция! Поне тук да пишем нормално и да не се нападаме....толкова години сме били заедно по стадионите, както се казва може да сме били един до друг и да се познаваме дори чрез общи приятели или по физиономия ! Да видим какво ще предложи по нататък ръководството на ЦСКА. [/center]

Аз с много от нещата съм съгласен.Мен лично ми е през оная работа за УЕФА как ще ни водят, за емблеми и т.н. И нова да имаме ми е през кора..За идеята ми е на мен. Да възродят идеята, да видя един добър стопанин, няма проблем, ще преболедувам селското докарване на Литекс. И за титлите съм съгласен, кой ще ни ги отнеме от музея. Или пък някой ще заличи паметните ленти и мачове. Или пък хореографии, всичко ще се помни..

Истината обаче е, че нито през годините Ганчев ме е убедил, че е читав, нито пък Инджов и Манджуков. В момента имаме поредни обещания, който иска да вярва ок. :!:
Аз лично след Томов, Титан,пак Томов, Манджуков Инджов, доверие нямам към никого. Да Гришата спечели купа с ЦСКА, но и Титан спечелиха купи. Не е нещо, на което да ми стъпи доверието. Ицо да се върне, да има футболна власт, не само да го ползват за некви речи и ала бала , да се направи работеща школа, силен отбор за Бг стандартите.. Да видим, че я има идеята, най-вече на поведение да няма титан стайл измами, ама това си е дълъг процес все пак..

А що се отнася до нападките си също прав, няма смисъл вече. При мен нещата бързо ескалираха. Още не се знаеше какво става и какви са намеренията на Ганчев и се започна с оздравители и припознавачи. Комуникацията липсва при нас, оставят се хора и от двата лагера да се нападат за най-малкото нещо. Офанзива се разчекваше за някакви смешни истории за факли в официалният форум примерно. И това брутални обиди.Анималите се обиждаха. После много бързо стана, ако не си с Гришата си срещу нас и т.н. Няма комуникация, няма нищо. Опит да разбереш другият. Дайте да си говорим като пичове. Защо между ЦСКА-ри няма да можем да си говорим реално какво се случва, случи. Когато някой се мъчи да ме манипулира, то той се ебава с интелекта ми. Ако сме от един отбор такива неща не трябва да се допускат. Трябва открито да си споделяме истините и това е. А когато и в даден момент се започне с манипулации всичко излиза извън контрол. Как да имаш доверие на някой, който открито те манипулира. Дали няма да отвърнеш..

Както и да е. За мен от тук насетне разковничето за обединение е единствено в легендите. И то тези, които имат какво да дадат и променят чисто футболно. Ицо, Костадинов, Любо, Янев и т.н. Те да са движещата сила и да променят нещо най-накрая.И сигурно година, две трябва да мине, за да ме убедят..

Ей това искам.Плюс да се мисли как феновете да стават акционери и да участват по-активно. Ганчев ще е до време.. Правителства се сменят, реално с Левски винаги са ни използвали :!:

Пичага в България феновете не стават за да си управляват клуба, много прости и леснодоверчиви хора има. Ще ги манипулират както си искат.
Отдавна съм стигнал до едни изводи за себе си може и да съм прав, може и да не съм. Ако на стадиона има 40 000 човека и те са недоволни от нещо, тръгнат към парламента за да изразят мнение, мислиш ли че имаме полиция или армия способна да ги спре? Държавата и политиците ни искат слаби Левски и ЦСКА - на тях им трябват Ловеч, Лудогорец - отбори от малки градове, контролирани от местният феодал. Затова и никой не иска да разкара добитъците от стадиона - нармалните хора трябва да ги е страх да ходят там, така няма възможност да се случи нещо неконтролирано.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 авг 2016 01:36

1982 написа:
ММ1914 написа:Те сериозните не ги чакай да си направят бой. Знаят че и много ще загубят, който и да загуби после мястото в сектора ще му е застрашено, най малкото от бъзици и накрая се стига до опит за силово гонене. Енимълс нали са биячи, ама като дойде Цимбика и се правят на разсеяни, нашите са същите - анаболни животни и рецидивисти. Уж сме привърженици на отборите си, ама някой са на заплата. За свещи да ги дадат тези пари.

Мястото им вече не е застрашено, Офанзива и Дивизията се разпаднаха, а това бяха истинските фракции в двата сектора, хора които наистина живеят за клубовете си. И имаха уважение и респект в двата сектора.

А на Цимбика всички му имат страха, щото е стара мутра, с дебели връзки, идва си на Армията, кога си поиска и никой не смее нищо да му направи, псува, обижда .....

Дивизията имаха много трески за дялане, правиха глупости, преебаваха си собствените хора. Доказаха се че са хора способни да се занимават с организацията в сектора, но започнаха да събират всякакви идиоти при тях, малките трудно се контролират и правят много глупости, те разбират основно от бой, а това не е точно типа привърженик необходим на отбора си. Общо взето е трудно една фен фракция да се наложи без силен лидер, който и да е сравнително умен, но и достатъчно як за да си защитава позицията. Започва се едно искане на пари и се тръгва по спиралата.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 01:37

Haralampy написа:Наздраве...

Стига си наздрависвал хората, човекът може да е въздържател, не всички са като мен и теб - спиртомери. :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 01:43

ММ1914 написа:Дивизията имаха много трески за дялане, правиха глупости, преебаваха си собствените хора. Доказаха се че са хора способни да се занимават с организацията в сектора, но започнаха да събират всякакви идиоти при тях, малките трудно се контролират и правят много глупости, те разбират основно от бой, а това не е точно типа привърженик необходим на отбора си. Общо взето е трудно една фен фракция да се наложи без силен лидер, който и да е сравнително умен, но и достатъчно як за да си защитава позицията. Започва се едно искане на пари и се тръгва по спиралата.

Е, малките и в двата сектора са голям проблем. То, като цяло, в обществото са си проблем, да ти кажа ..... а за лидерите - те отдавна се спускат отгоре, а не се определят вътре в сектора. Е, разбира се, няма как да спуснеш някой анонимник вътре и да го направиш лидер, но сред изявените лица винаги ще се намери някой, който да се продаде на онези .... отгоре.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 02 авг 2016 01:47

1982 написа:

Стига си наздрависвал хората, човекът може да е въздържател, не всички са като мен и теб - спиртомери. :mrgreen:

Ами станА ми нещо "симпатично" момчето...
ако е "вЕган" или нещо не е наред със здравето - да пИне барем една вода за наздраве...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 авг 2016 01:50

Haralampy написа:
1982 написа:

Ами станА ми нещо "симпатично" момчето...
ако е "вЕган" или нещо не е наред със здравето - да пИне барем една вода за наздраве...

:lol: :lol: :lol:

Разнежил се е нещо, видях аз ..... май ще загубим още един войник от нашата и без това по-малобройна армия. :| :| :mrgreen:

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 02 авг 2016 01:54

1982 написа:Разнежил се е нещо, видях аз ..... май ще загубим още един войник от нашата и без това по-малобройна армия. :| :| :mrgreen:

:lol:

И ти ше кацнеш на мойта, ама... иска време...

:lol: :lol:

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 02 авг 2016 02:01

Haralampy написа:
Calrizian написа:...

Ами то горе-долу и аз разсъждавам като тебе... Когато някой не ми "образува нерви"...
Жив и здрав... и сОри ако съм те обидил с нещо като ме хванат бесните...

Наздраве...

Наздраве и аз се оливах на моменти доста, всичко е било единствено от емоция и болка по отбора, ..
Повечето ви знам и сте пичове. Аз лично спирам всякакви предизвиквания и натяквания.
Отрезвих се вече. :!: Позицията ми остава, топката е в Ганчев и легендите да ни убедят. Простата истина, с действия.
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Върни се в “Архив”