ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 1982 » 01 авг 2016 15:44

Red joker написа:
1982 написа:Аз нямам против това, че Литекс се премести в София

Аз нямам против и това, че се прекръсти на ЦСКА-София

Аз имам единствено против това, че този клуб иска да се представя за истинския ЦСКА София !!!!!! Ето това ме дразни. Тази селяния и цигания, това че 3 богаташчета са си свили дупето за едни 11-12 млн. евра, нищо че Инджов само от една обществена поръчка в някоя от големите ДПС общини изкарва минимум 3 пъти по толкова. От нашия джоб ги изкарва, на обикновените хора. Другият пък от ДДС е спестил 5 пъти по толкова през годините ....

Кой си ти :!: :?:

Аз съм новият Раковски.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 авг 2016 15:44

Red Warrior написа:
eMs1 написа:
1982 написа:
eMs1 написа:
Red Warrior написа:добре разбрахме, че ЦСКА за вас е умрял, разбрахме, че сме Литекс. Айде сега си е... м.......!

Евала, това е приказка.
Мента, глок и валериан, сутрин и вечер, поне по 20 капки.

И да, Литекс сте, радващо е, че вече го разбра :lol:

Тъжното е, че този пишеше съвсем други неща доскоро, а сега е по-върл припозвач и от Конана ... дори ни псува вече. А до оня ден ни пригласяше.

Наистина преживя някакъв катарзис, не може да му се отрече, че се хвърли на амбразурата веднага :lol:
Да отговарям ли за 1999 г. и АД-та или да ходя пак да си е.... м.....? :mrgreen:

Ходи братче! :mrgreen: И да - никога не съм казвал, че ЦСКА ще загине с АД-то, а точно обратното - че докато има и един жив цесекар, ще бъде жив и ЦСКА! Това, че смятах за най-честно да подкрепяме старото АД докато има и мижава вероятност да се оздрави дори от противния за мен Божков е така. И той слугата на ДПС ни излъга за пореден път и си създаде както искаше миналата година ново дружество от "А" областна.

Toва,че има фенове на ЛА Рамс означавали,че клубът все още съществува? Означава ли,че всеки отбори изместил се в ЛА или е бил новосъздаден в ЛА става автоматично ЛА Рамс защото го подкрепят същите фенове?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 авг 2016 15:45

Alexx написа:
GOLEADOR написа:Ти пък един пример даде.....
Там отборите се местят и сменят имената си точно както казваш.Но ние не сме щатите.Жалко е,че ЦСКА още съществува,а вече има два отбора които искат да го наследят.Имайте вяра и го подкрепяйте,не се делете на череписти и ганчевисти!

Да именно там отборите постоянно се местят, но имената им се запазват. Само единствено в името се сменя града в който играят. Така,че щатите са добър пример, защото когато един отбор отиде в друг град той не става нов отбор или не става отбора който преди това е играл в новия град който се местят.
Няма как ЛА Рапторс да стане ЛА Лейкърс макар да е подкрепян от бивши фенове на Лейкърс! Капиш?

В щатите няма проблеми ЛА Рапторс да стане ЛА Лейкърс.Спомни си за Сакраменто Кингс как го бяха закъсали и искаха да се местят и да стават Сиатъл Суперсоникс.Както казах,много лош пример даваш (ако не е нарочно де).
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 авг 2016 15:47

1982 написа:
Red joker написа:

Аз имам единствено против това, че този клуб иска да се представя за истинския ЦСКА София !!!!!! Ето това ме дразни. Тази селяния и цигания, това че 3 богаташчета са си свили дупето за едни 11-12 млн. евра, нищо че Инджов само от една обществена поръчка в някоя от големите ДПС общини изкарва минимум 3 пъти по толкова. От нашия джоб ги изкарва, на обикновените хора. Другият пък от ДДС е спестил 5 пъти по толкова през годините ....

Кой си ти :!: :?:

Аз съм новият Раковски.

Ясно,разбрах най-после :lol: Но е нелечимо :cry:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 01 авг 2016 15:48

GOLEADOR
Няма как Рапторс с изместването си в ЛА да станат Лейкърс. Те ще си бъдат ЛА Рапторс и ще имат историята на Раптърс. Просто ще са нов отбор в града, но не стават по-стария отбор в града.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 авг 2016 15:49

soilwork написа:

[center]Съберете се 10 хил. оздравителни фенове и направете нещо....нали сте сила ?[/center]

Сила...обаче скрита :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 авг 2016 15:50

Alexx написа:GOLEADOR
Няма как Рапторс с изместването си в ЛА да станат Лейкърс. Те ще си бъдат ЛА Рапторс и ще имат историята на Раптърс. Просто ще са нов отбор в града, но не стават по-стария отбор в града.

Изобдщо в НБА става въпрос за франчаизи. Това обаче как да го обясниш на цесекарче, дето се кланя на МЕНТЕ 8-)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 01 авг 2016 15:51

eMs1 написа:Така ще е по-правилно.

За теб така е по-правилно, за мен все още няма грешка в написаното. И двамата сме прави сами за себе си, но това не касае другия. Както ти казах твоето вътрешно разбиране за нещата не ги прави такива по презумпция, а само оформя личния ти мироглед. :)

Червен жокер: все някой трябваше да вкара дискусията на по-високо ниво. Който разбере написаното, разбере! Който не го разбере, да си продължава като досега. За разлика от едни клавиатурни лъвове не смятам да провеждам гонения на тези, които не осъзнаят написаното от мен. Тук вече има потребители, желаещи да имитират Светата инквизиция, а аз се старая при всяка възможност да съм оригинален.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 01 авг 2016 15:52

Red Warrior написа:
eMs1 написа:
1982 написа:
eMs1 написа:
Red Warrior написа:добре разбрахме, че ЦСКА за вас е умрял, разбрахме, че сме Литекс. Айде сега си е... м.......!

Евала, това е приказка.
Мента, глок и валериан, сутрин и вечер, поне по 20 капки.

И да, Литекс сте, радващо е, че вече го разбра :lol:

Тъжното е, че този пишеше съвсем други неща доскоро, а сега е по-върл припозвач и от Конана ... дори ни псува вече. А до оня ден ни пригласяше.

Наистина преживя някакъв катарзис, не може да му се отрече, че се хвърли на амбразурата веднага :lol:
Да отговарям ли за 1999 г. и АД-та или да ходя пак да си е.... м.....? :mrgreen:

Ходи братче! :mrgreen: И да - никога не съм казвал, че ЦСКА ще загине с АД-то, а точно обратното - че докато има и един жив цесекар, ще бъде жив и ЦСКА! Това, че смятах за най-честно да подкрепяме старото АД докато има и мижава вероятност да се оздрави дори от противния за мен Божков е така. И той слугата на ДПС ни излъга за пореден път и си създаде както искаше миналата година ново дружество от "А" областна.

Чудесно, а за другият план за оздравяване, явно е доста таен, че нищо не се говори за него, защо не разчиташ на него?
А ГГ не направи ли това, което искаше още от 2013, да си премести Литекс насред София? Всеки си гони целите и не го ебе за вас/нас.
Сигурен съм, че ако от ФИФА/УЕФА не му скръцнат със зъби, даже и няма да плати и 1 ст. от задълженията на ЦСКА, нито марка, нито търг.предприятие, активи, нищо....А и защо да го прави?? На първия официален мач на отбора му се събра повече публика, от колкото е виждал в най-добрите години на Литекс, как да го обвиняваш, премести си Литекс в София, Трифон Попов, Стойчо Стоилов, гледам и синът му, за когото твърдеше, че е болен фен на Литекс, сега се кипри на Армията, треньорите от школата, разбира се взе няколко човека и треньора на ЦСКА от миналата година, но поне това трябваше да направи от "кумова срама", все пак в името на отбора му има ЦСКА. Та така, а ти си ме псувай на майка, няма проблем...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 авг 2016 15:57

GOLEADOR написа:В щатите няма проблеми ЛА Рапторс да стане ЛА Лейкърс.Спомни си за Сакраменто Кингс как го бяха закъсали и искаха да се местят и да стават Сиатъл Суперсоникс.Както казах,много лош пример даваш (ако не е нарочно де).

Чудесно е, че спомена СуперСоникс, франчайзът в момента е в Оклахома Сити, под името Тъндър, но си носи историята от 1967-а насам, включая и титлата, спечелена като Сиатъл Суперсоникс. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”