Red Warrior написа:eMs1 написа:1982 написа:eMs1 написа:Red Warrior написа:добре разбрахме, че ЦСКА за вас е умрял, разбрахме, че сме Литекс. Айде сега си е... м.......!
Евала, това е приказка.
Мента, глок и валериан, сутрин и вечер, поне по 20 капки.
И да, Литекс сте, радващо е, че вече го разбра

Тъжното е, че този пишеше съвсем други неща доскоро, а сега е по-върл припозвач и от Конана ... дори ни псува вече. А до оня ден ни пригласяше.
Наистина преживя някакъв катарзис, не може да му се отрече, че се хвърли на амбразурата веднага
Да отговарям ли за 1999 г. и АД-та или да ходя пак да си е.... м.....?

Ходи братче!

И да - никога не съм казвал, че ЦСКА ще загине с АД-то, а точно обратното - че докато има и един жив цесекар, ще бъде жив и ЦСКА! Това, че смятах за най-честно да подкрепяме старото АД докато има и мижава вероятност да се оздрави дори от противния за мен Божков е така. И той слугата на ДПС ни излъга за пореден път и си създаде както искаше миналата година ново дружество от "А" областна.
Чудесно, а за другият план за оздравяване, явно е доста таен, че нищо не се говори за него, защо не разчиташ на него?
А ГГ не направи ли това, което искаше още от 2013, да си премести Литекс насред София? Всеки си гони целите и не го ебе за вас/нас.
Сигурен съм, че ако от ФИФА/УЕФА не му скръцнат със зъби, даже и няма да плати и 1 ст. от задълженията на ЦСКА, нито марка, нито търг.предприятие, активи, нищо....А и защо да го прави?? На първия официален мач на отбора му се събра повече публика, от колкото е виждал в най-добрите години на Литекс, как да го обвиняваш, премести си Литекс в София, Трифон Попов, Стойчо Стоилов, гледам и синът му, за когото твърдеше, че е болен фен на Литекс, сега се кипри на Армията, треньорите от школата, разбира се взе няколко човека и треньора на ЦСКА от миналата година, но поне това трябваше да направи от "кумова срама", все пак в името на отбора му има ЦСКА. Та така, а ти си ме псувай на майка, няма проблем...