ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот W84me » 29 юли 2016 10:34

baraba написа:Дали :
„Обяснихме го на първата пресконференция на г-н Павел Колев, но тогава май никой не е слушал. В УЕФА са уведомени, че българският футбол е в условия на рестарт. Започва се начисто и по съвсем нови правила. Тотално нов и съобразен на 100 процента с правилата на евроцентарала е лицензионния режим. Поканени са отбори, които са минали през него. Т.е. не може да се говори, че ЦСКА, Верея, новият Нефтохимик или който там решите няма да бъде допуснат до участие в евротурнирите, заради прословутото правило за 3-годишно присъствие. Няма начин в нещо, което на практика следващия юни ще е на една година, да има изискване ти да си от 3 години в него“, обясниха за пореден път от БФС.

Е щом са го обяснили, сега ще обяснят и на УЕФА, че футбола ни почва на чисто :mrgreen: Те са разбрани момчета, трябва да ни влязат в положение, да прекратят членството на всички отбори и след 3 години да потеглим към нови европоходи ЗАЕДНО! :mrgreen: :mrgreen:

П.с. : Смяната на името на 100% ли е съобразено с правилата на евроцентралата или ще се налага да им обясните пак?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 29 юли 2016 10:46

Пак се покриха! Уникални хора без собствено мнение! То на гг такива му трябват де. Те ако всички можеха да мислят ЦСКА-София нямаше да има и 1 фен! Чакаме включване с нова доза копирани мнения от различни фейсбук профили и задължително препратки към 7dni
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Yan_Bibiyan
Контакти:

Мнениеот Yan_Bibiyan » 29 юли 2016 10:48

Ей, обожавам лаици да ми разтягат локуми! Направили са страницата за времето, в което не е осигурена приемственост по документи. Вързват си гащите. Както е направена, така може и да изчезне щом операциите приключат (и едно тиренце с тях). Каза се неколкократно, че предстоят още действия и процесът не е завършен, но някои тук продължиха да говорят как припознаваме Литекс сякаш това е финала и няма да има нищо повече. Старата защо все още съдържа мача със Славия? Нали те нямало да играят със Славия? Ама как се ловите за сламки в нежеланието си да признаете, че кораб "Летящият Оздравител" потъна безславно...

До 1982: Пич, можеш да напомняш каквото искаш в бъдеще! Ще те приемам по съшия начин, по който отразявам дрипавия скитник, който крещи на улицата "Идва края на светааа! Скоро всички ще умреееем!" Та повтаряй си каквото искаш! Ти ще си пееш новата мантра за Указа на братчедите ти от Подуене, аз ще я игнорирам както не ми пукаше за старата. Въобще не си мисли, че самоуважението ми е паднало толкова ниско, та да ме интересува дали който и да било форумен потребител Х признава отбора ми или не и да се смятам за лош човек, защото според едни господа подкрепяният от мен отбор бил комунистически урод, соц. нищо, ГМО и какво ли още не. Т.е. пейте си и ако ви вземат в Мюзик Айдъл, честито! Ако не, пак няма да се затрогна, защото вашата певческа кариера не е мой проблем.

П.С. Някой говореше за хакване. Едва ли е такова - предполагам, че имат добра защита на сайта, а и едва ли някой иска да го съдят за хакване на сайта на УЕФА. Това не ти е някое родно министерство, където никой не се интересува кой какво качва на сайта и не могат или не искат да издирят дори един хакер! Ако беше хакване, УЕФА скоро биха разбрали и биха се заели да издирят сладура. Та не вярвам някой да си го е причинил. Още вярвам, че инстинктът за самосъхранение е по-важен от злобата, а ако греша, ще говорим пак, когато хакерите на свобода останат с един по-малко. :mrgreen:
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 юли 2016 10:55

Кипи безсмислен спор в последните страници на темата ,която е вече за коша-с тире или без тире :? :lol: Нема такава тъпота,като подуянската,а за озеленителската ...немам думи :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 юли 2016 10:59

Yan_Bibiyan написа: Каза се неколкократно, че предстоят още действия и процесът не е завършен, но някои тук продължиха да говорят как припознаваме Литекс сякаш това е финала и няма да има нищо повече.

Каквито и упражнения да правите, няма как да станете ЦСКА. Нито фантасмагориите с марката, нито "купуването" на история и успехи ще помогнат. Юристите на Ганчев не вярвам да напишат нова правна теория. :) Говорим за чисто юридическата страна на нещата, а иначе припознаваческите истории са си лично ваши работи и сте напълно свободни да ги правите. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 29 юли 2016 11:01

ЦСКА е възроден и днес ще играе отново в най-високото ниво на родния футбол ,на "Армията" ,пред публиката която го подкрепя с червени екипи и звезда на гърдите,с почти всички живи легенди на ЦСКА зад гърба си !! Те това има значение ! Кой ,как ,къде и какво пише ми дреме на Шнура !
Последна промяна от percival на 29 юли 2016 11:06, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 29 юли 2016 11:04

Red joker написа:Кипи безсмислен спор в последните страници на темата ,която е вече за коша-с тире или без тире :? :lol: Нема такава тъпота,като подуянската,а за озеленителската ...немам думи :(

Това за "ОЗЕЛЕНИТЕЛИТЕ" ми е познато от някъде?
Припознавачите обичате май да четете сайта на ГГ. Когато ми е кофти деня и аз го чета - ей така за оправяне на настроението, за смях и разведряване.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 29 юли 2016 11:05

Tommi написа:Каквито и упражнения да правите, няма как да станете ЦСКА.

Ние няма как да станем ЦСКА , ние сме ЦСКА по определение .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 юли 2016 11:06

Заклет Левскар написа:
Red joker написа:Кипи безсмислен спор в последните страници на темата ,която е вече за коша-с тире или без тире :? :lol: Нема такава тъпота,като подуянската,а за озеленителската ...немам думи :(

Това за "ОЗЕЛЕНИТЕЛИТЕ" ми е познато от някъде?
Припознавачите обичате май да четете сайта на ГГ. Когато ми е кофти деня и аз го чета - ей така за оправяне на настроението, за смях и разведряване.

Смях през сълзи,а :cry: Не четеме лайната на бащицата ви Пеефффски!Четете си ги вие и се самозаблуждавайте ,че сте о.к. :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 29 юли 2016 11:07

Между другото , откакто уволниха Донка , топспорт се очовечиха . 8-)
https://topsport.bg/bg-football/kralyat-se-zavrashta-tsska-tragva-dnes-kam-titla-32-parvata-bitka-e-sas-slaviya.html
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “Архив”