Ей, обожавам лаици да ми разтягат локуми! Направили са страницата за времето, в което не е осигурена приемственост по документи. Вързват си гащите. Както е направена, така може и да изчезне щом операциите приключат (и едно тиренце с тях). Каза се неколкократно, че предстоят още действия и процесът не е завършен, но някои тук продължиха да говорят как припознаваме Литекс сякаш това е финала и няма да има нищо повече. Старата защо все още съдържа мача със Славия? Нали те нямало да играят със Славия? Ама как се ловите за сламки в нежеланието си да признаете, че кораб "Летящият Оздравител" потъна безславно...
До 1982: Пич, можеш да напомняш каквото искаш в бъдеще! Ще те приемам по съшия начин, по който отразявам дрипавия скитник, който крещи на улицата "Идва края на светааа! Скоро всички ще умреееем!" Та повтаряй си каквото искаш! Ти ще си пееш новата мантра за Указа на братчедите ти от Подуене, аз ще я игнорирам както не ми пукаше за старата. Въобще не си мисли, че самоуважението ми е паднало толкова ниско, та да ме интересува дали който и да било форумен потребител Х признава отбора ми или не и да се смятам за лош човек, защото според едни господа подкрепяният от мен отбор бил комунистически урод, соц. нищо, ГМО и какво ли още не. Т.е. пейте си и ако ви вземат в Мюзик Айдъл, честито! Ако не, пак няма да се затрогна, защото вашата певческа кариера не е мой проблем.
П.С. Някой говореше за хакване. Едва ли е такова - предполагам, че имат добра защита на сайта, а и едва ли някой иска да го съдят за хакване на сайта на УЕФА. Това не ти е някое родно министерство, където никой не се интересува кой какво качва на сайта и не могат или не искат да издирят дори един хакер! Ако беше хакване, УЕФА скоро биха разбрали и биха се заели да издирят сладура. Та не вярвам някой да си го е причинил. Още вярвам, че инстинктът за самосъхранение е по-важен от злобата, а ако греша, ще говорим пак, когато хакерите на свобода останат с един по-малко.