Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.н. )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Арсенал - Лято 2016 ( трансфери, новини, спекулации и т.

Мнениеот Udoji90 » 22 юли 2016 16:26

Той Венгер май беше казал, че ще вземем трима нови. Джака, Асано и Холдинг - май приключихме. :roll: :mrgreen:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 юли 2016 18:35

Възможно е. Но пък слагат съобщение "We are in the market".
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 юли 2016 18:43

Да де, ама то на пазара не само се купува. Може да имат предвид, че ще продадем някого. :lol:

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 27 юли 2016 13:16

Мертесакер е с тежка контузия и ще отсъства до Коледа.Новия защитник става жизненоважен.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 юли 2016 13:28

Като ги знам как на нашите играчи възстановяването и завръщането им все се отлага, няма да се учудя Мертезакер чак към края на сезона да е пак в игра. Лоша новина за него, в която положителното все пак е, че вероятно сериозно ще започнем да търсим наистина класен защитник, вместо да продължим да отбиваме номера с такива като Габриел, Чеймбърс и Холдинг.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 юли 2016 19:26

Да, Мустафи. :lol: Страшно са му намалили цената обаче прилепите ни- приемат и оферти до 25 млн евро (21 млн паунда).

Мен ме дразни поведението на жалките ни фенове, които използваха възможността да хулят след като Иван Газидис им попари надеждите, че не можем да се мерим и надцакваме с другите големи отбори. Такива фенове са ми много смешни! :mrgreen: :lol: Но и трябва да си призная, че като цяло в последните години сме събрали под крилото си всички най-големи тъпчовци за фенове по света, дори плащането на най-скъпите билети го доказва, че адски тъпи парчета. :lol: :lol:

Искам да ги видя как ще реагират ако похарчим 60,70 млн за някой играч или общо сто за всичките, които дойдат? Аз знам как, ще мълчат кат наакани и ще чакат нови поводи за гибелен гняв. Това не са фенове, които подкрепят отбор, а анти кампания против Венгер. :) Ами то Челси трябваше да изпадне в несъстоятелност, щото миналата година бяха пред изпадане или завършиха десет места под нас. :twisted: . :)

Ок, верно е, че най-мразеният отбор в света е Челси, феновете им поне не са кухи лейки и си подкрепят отбора до дупка, колкото и да е зле, а успехите им нищожни в сравнение с нашите, защото са по-млад клуб. :)

А и знам как мислят челсарите, и аз съм ги подкрепял и съм си обсъждал с тех нещата още преди Абрамович, когато бяха много стойностни техните фенове, сега не са чак толкова, но пък ги уважавам щото си подкрепят отбора докрай! :)

Извинявам се, но нашите ги чета непрекъснато и навсякъде- тъпаци са и то големи и не мога да мълча. При най-малкото хулят под статии и всякъде. Не е това смисълът от футбола! :D

Смисълът е да стоиш плътно зад отбора във всякакви моменти! Сега Валенсия като запада аз трябва да почна да ги хуля ли, ами такива им възможностите на хората, вървят към фалит гряхотките.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2016 01:11

Udoji90 написа:в която положителното все пак е, че вероятно сериозно ще започнем да търсим наистина класен защитник, вместо да продължим да отбиваме номера с такива като Габриел, Чеймбърс и Холдинг.

Абе защо ли съм по склонен да вярвам, че Венгер ще вземе най смотания защитник за когото се сетим и ще е по зле и от австралопитека Габриел :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 юли 2016 09:35

И аз съм склонен да го вярвам, ако трябва да съм честен (въпреки че по-калпав от Габриел не ми се вярва да се намери :lol: ). Или това ще стане, или ще вземем класен защитник и ще си отбием номера с посредствен (или без никакъв) централен нападател.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2016 12:50

Ами преди малко гледах в Скай спорт, че споменават някакъв белгиец от Сити като възможност. Такъв дето не е хванал ръка от Демикелис и като му видях снимката... то това е май онзи (може и да бъркам) дето остави Робсън Кану да го литне супер аматьорски при гола на Уелс срещу Белгия и да бие от упор :lol: :lol:

Jason Denayer :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 юли 2016 12:53

Да, точно същият е... Той Робсън-Кану май всъщност литна Фелайни и Алдервейрелд, а Денайер просто се мотаеше в близост като муха без глава, за да направи ситуацията още по-комична. :lol: Още преди седмица някъде четох слухове за него и се надявам да няма и капка истина.

Върни се в “Арсенал”