Да, Мустафи.

Страшно са му намалили цената обаче прилепите ни- приемат и оферти до 25 млн евро (21 млн паунда).
Мен ме дразни поведението на жалките ни фенове, които използваха възможността да хулят след като Иван Газидис им попари надеждите, че не можем да се мерим и надцакваме с другите големи отбори. Такива фенове са ми много смешни!

Но и трябва да си призная, че като цяло в последните години сме събрали под крилото си всички най-големи тъпчовци за фенове по света, дори плащането на най-скъпите билети го доказва, че адски тъпи парчета.
Искам да ги видя как ще реагират ако похарчим 60,70 млн за някой играч или общо сто за всичките, които дойдат? Аз знам как, ще мълчат кат наакани и ще чакат нови поводи за гибелен гняв. Това не са фенове, които подкрепят отбор, а анти кампания против Венгер.

Ами то Челси трябваше да изпадне в несъстоятелност, щото миналата година бяха пред изпадане или завършиха десет места под нас.

.
Ок, верно е, че най-мразеният отбор в света е Челси, феновете им поне не са кухи лейки и си подкрепят отбора до дупка, колкото и да е зле, а успехите им нищожни в сравнение с нашите, защото са по-млад клуб.

А и знам как мислят челсарите, и аз съм ги подкрепял и съм си обсъждал с тех нещата още преди Абрамович, когато бяха много стойностни техните фенове, сега не са чак толкова, но пък ги уважавам щото си подкрепят отбора докрай!

Извинявам се, но нашите ги чета непрекъснато и навсякъде- тъпаци са и то големи и не мога да мълча. При най-малкото хулят под статии и всякъде. Не е това смисълът от футбола! :D
Смисълът е да стоиш плътно зад отбора във всякакви моменти! Сега Валенсия като запада аз трябва да почна да ги хуля ли, ами такива им възможностите на хората, вървят към фалит гряхотките.