Tommi написа:KAT90 написа:Ти още ли си тук?Като за вас си пас, като за нас, виеш глас! Даже и рима има!
![]()
В тази тема какво точно трябва да коментирам за нас?
Ами коментирай примерно, чии го дирите тук ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:KAT90 написа:Ти още ли си тук?Като за вас си пас, като за нас, виеш глас! Даже и рима има!
![]()
![]()
Странджата написа:Дискусията се оказа много ползотворна. Лично аз съм благодарен затова, че научих как ЦСКА два пъти, за да не плаща данъци, си е сменяло името, ама си останало автентично и с непокътната чест и неувяхваща слава. Глория!
Научих, че и ще ни наказват за свастики по някакво си знаме. Неграмотни и недоучени фифаджии. Ако погледнат снимковия материл в дискусията, трябва веднага да ни натоварят на композиции и без Хага - в Освиенцим ...
И все пак се чувствам малко неловко - цветята при сктъпия покойник оставих отдавна, а още се навъртам, за да видя дали пък няма да мръдне в ковчега. Ама не би. Оплавачките, дето припяват стани и ела при нас, вече прегракват. Време е да си ходя.
Лека му пръст на ЦСКА-то. Все пак незаконния му син е жив и здрав ...разбирам, че е атавистично това - незаконен... припознатия - днес , в днешни времена той е като истински ...
Да оставим цесекарите на мира - на стадиона мощно - след всяко ЦСКА да последва ХА-ХА-ХА.
mannoli написа:Нормалните хора в България,се чудят:
1.Кой и как позволява 50 млн. в задължения към държавата да изчезват с юридическо преименуване?
2.Възможно ли е,след като не съм си платил тока,да си сменя името и да ми отпаднат всички задължения,данъци,такси?
3.Все пак,кои сте вие?
***cska*** написа:mannoli написа:Нормалните хора в България,се чудят:
1.Кой и как позволява 50 млн. в задължения към държавата да изчезват с юридическо преименуване?
2.Възможно ли е,след като не съм си платил тока,да си сменя името и да ми отпаднат всички задължения,данъци,такси?
3.Все пак,кои сте вие?
Велбъжд (Кюстендил)!
mannoli написа:***cska*** написа:mannoli написа:Нормалните хора в България,се чудят:
3.Все пак,кои сте вие?
Велбъжд (Кюстендил)!
Като имаш "топки",отговори и на първите два въпроса!
***cska*** написа:mannoli написа:***cska*** написа:mannoli написа:Нормалните хора в България,се чудят:
3.Все пак,кои сте вие?
Велбъжд (Кюстендил)!
Като имаш "топки",отговори и на първите два въпроса!
1. Покажи къде и как, дълговете на ЦСКА са 50 000 000, и кой ги е опростил?
2. Не знам у коя махала живееш. Ако си у Столипиново, май може!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта