Обединение,сега,веднага!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Skywalker
Контакти:

Re: Обединение,сега,веднага!

Мнениеот Skywalker » 25 юли 2016 20:36

Tommi написа:
KAT90 написа:Ти още ли си тук? :lol: Като за вас си пас, като за нас, виеш глас! Даже и рима има! :lol: :lol:

В тази тема какво точно трябва да коментирам за нас?

Ами коментирай примерно, чии го дирите тук ?

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 25 юли 2016 20:50

Tommi написа:
KAT90 написа:Ти още ли си тук? :lol: Като за вас си пас, като за нас, виеш глас! Даже и рима има! :lol: :lol:

В тази тема какво точно трябва да коментирам за нас?

В тема за ЦСКА, какво прави подуенец? Не разбрах, като ви фалира ад-то какво какво става с вековния Левски?
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 25 юли 2016 20:53

Дискусията се оказа много ползотворна. Лично аз съм благодарен затова, че научих как ЦСКА два пъти, за да не плаща данъци, си е сменяло името, ама си останало автентично и с непокътната чест и неувяхваща слава. Глория!
Научих, че и ще ни наказват за свастики по някакво си знаме. Неграмотни и недоучени фифаджии. Ако погледнат снимковия материл в дискусията, трябва веднага да ни натоварят на композиции и без Хага - в Освиенцим ...
И все пак се чувствам малко неловко - цветята при сктъпия покойник оставих отдавна, а още се навъртам, за да видя дали пък няма да мръдне в ковчега. Ама не би. Оплавачките, дето припяват стани и ела при нас, вече прегракват. Време е да си ходя.
Лека му пръст на ЦСКА-то. Все пак незаконния му син е жив и здрав ...разбирам, че е атавистично това - незаконен... припознатия - днес , в днешни времена той е като истински ...
Да оставим цесекарите на мира - на стадиона мощно - след всяко ЦСКА да последва ХА-ХА-ХА.

Потребителски аватар
RedHot
Контакти:

Мнениеот RedHot » 25 юли 2016 20:58

Странджата написа:Дискусията се оказа много ползотворна. Лично аз съм благодарен затова, че научих как ЦСКА два пъти, за да не плаща данъци, си е сменяло името, ама си останало автентично и с непокътната чест и неувяхваща слава. Глория!
Научих, че и ще ни наказват за свастики по някакво си знаме. Неграмотни и недоучени фифаджии. Ако погледнат снимковия материл в дискусията, трябва веднага да ни натоварят на композиции и без Хага - в Освиенцим ...
И все пак се чувствам малко неловко - цветята при сктъпия покойник оставих отдавна, а още се навъртам, за да видя дали пък няма да мръдне в ковчега. Ама не би. Оплавачките, дето припяват стани и ела при нас, вече прегракват. Време е да си ходя.
Лека му пръст на ЦСКА-то. Все пак незаконния му син е жив и здрав ...разбирам, че е атавистично това - незаконен... припознатия - днес , в днешни времена той е като истински ...
Да оставим цесекарите на мира - на стадиона мощно - след всяко ЦСКА да последва ХА-ХА-ХА.

Май нещо бъркаш, умишлено или слабоумно не знам, но тези които вие прославяте са откарвали евреите към Освиенцим.
Освен това преди 3 дни пак вашите "шпиц команди" вкараха двама невъоръжени непълнолетни в Пирогов да се борят за живота си. А Гестапото ви - Синия тръст беше зает да пише доноси до ФИФА и УЕФА.

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 25 юли 2016 23:19

Нормалните хора в България,се чудят:
1.Кой и как позволява 50 млн. в задължения към държавата да изчезват с юридическо преименуване?
2.Възможно ли е,след като не съм си платил тока,да си сменя името и да ми отпаднат всички задължения,данъци,такси?
3.Все пак,кои сте вие?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 25 юли 2016 23:32

mannoli написа:Нормалните хора в България,се чудят:
1.Кой и как позволява 50 млн. в задължения към държавата да изчезват с юридическо преименуване?
2.Възможно ли е,след като не съм си платил тока,да си сменя името и да ми отпаднат всички задължения,данъци,такси?
3.Все пак,кои сте вие?

Велбъжд (Кюстендил)!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 25 юли 2016 23:54

***cska*** написа:
3.Все пак,кои сте вие?

Велбъжд (Кюстендил)!

Като имаш "топки",отговори и на първите два въпроса!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 25 юли 2016 23:59

mannoli написа:
***cska*** написа:
3.Все пак,кои сте вие?

Велбъжд (Кюстендил)!

1. Покажи къде и как, дълговете на ЦСКА са 50 000 000, и кой ги е опростил?
2. Не знам у коя махала живееш. Ако си у Столипиново, май може!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 26 юли 2016 00:01

Щом концепцията на цесекарите е вярна, нека всеки клуб със що-годе публика, който има финансови проблеми оттук нататък, спокойно да фалира и да създава ново дружество като "автентичен". За кредиторите - кукиш. Така трябва да се градят принципите на един народ-държава.

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 26 юли 2016 00:04

***cska*** написа:
mannoli написа:
***cska*** написа:
3.Все пак,кои сте вие?

Велбъжд (Кюстендил)!

1. Покажи къде и как, дълговете на ЦСКА са 50 000 000, и кой ги е опростил?
2. Не знам у коя махала живееш. Ако си у Столипиново, май може!

"У",въпросът ми е риторичен!"У",най-добре знаеш отговорите,но явно нямаш смелост да го признаеш пред самия себе си!
Аре у уево :)

Върни се в “Архив”