Снимките, които ни казват , че са от мол в Мюнхен, са всъщност от мол в Южна Африка!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bwsQ4z89ehY[/youtube]
daduradam написа:Цялата улица беше в кръв, ти какво мислиш - че е блъскал кукли ? По-скоро съм съгласен, че стрелбата към камиона беше абсурдна и съм склонен да се съмнявам, че са искали да го убият...
Жертвите от Мюнхен си имат и имена, и семейства, и приятели...не виждам нищо изкуствено в цялата тая работа
Да и на мен това ми абсурдно , че не е стреляно по шофьора, а около него. А иначе ако камионът е блъскал хора, защо няма капчича кръв по него на видеото , което ни покаха , че се е случило след като е блъснал 80 човека?
Ако беше блъскал 80 човека , трябваше целия да е оплискан в кръв?
А на видеото от стрелбата в Мюнхен защо след като стрелеца насочва пистолета, четирима души излизат от Макдоналдс и тичат по посоката , по която е насочено оръжието?
Не е ли по-логично да се скрият вътре , след като виждат, че е насочил пистолета?
Има много въпроси около тези двe false flag ситуации. По-скоро целта им е да всеят страх в хората , за да има повече полицаи и камери , както и да се гласуват закони против свободата , както и да насъскат хората едни срещу други - мюсюлмани срещу християни, черни срещу бели и тн. Общо взето тактиката разделяй и владей! Трябва да се знае едно, че политиците не са ваши приятели и не ви милят доброто!