Атентат в Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Атентат в Мюнхен

Мнениеот daduradam » 25 юли 2016 12:21

CTAHKO написа:
daduradam написа:Не разбирам защо им е на правителството да канят милион и половина мангали и после да насъскват обществото срещу тях :? Явно истината е яко скрита...
А какви тела на жертви очакваш, като то в случая няма жертви :roll: В Ница не ги ли видя телата на жертвите ? Или ти искаш да ти пуснат 3д модел със зуум :roll:

Ей тук е написано защо 8-)

http://www.memoriabg.com/2016/01/16/zap ... za-evropa/

Чел съм я тая статия, ако това стане - ще емигрирам отново, този път в Уругвай 8-)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 25 юли 2016 12:24

Skritata_istina написа:Защо нямаше капка кръв по камиона , след края на случката в Ница?Как е възможно този камион да убие 80 човека и да няма нито капчица кръв по него?
https://www.youtube.com/watch?v=onK7GsHDLXg

Цялата улица беше в кръв, ти какво мислиш - че е блъскал кукли ? По-скоро съм съгласен, че стрелбата към камиона беше абсурдна и съм склонен да се съмнявам, че са искали да го убият...
Жертвите от Мюнхен си имат и имена, и семейства, и приятели...не виждам нищо изкуствено в цялата тая работа
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 25 юли 2016 14:50

Снимките, които ни казват , че са от мол в Мюнхен, са всъщност от мол в Южна Африка!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bwsQ4z89ehY[/youtube]

daduradam написа:Цялата улица беше в кръв, ти какво мислиш - че е блъскал кукли ? По-скоро съм съгласен, че стрелбата към камиона беше абсурдна и съм склонен да се съмнявам, че са искали да го убият...
Жертвите от Мюнхен си имат и имена, и семейства, и приятели...не виждам нищо изкуствено в цялата тая работа

Да и на мен това ми абсурдно , че не е стреляно по шофьора, а около него. А иначе ако камионът е блъскал хора, защо няма капчича кръв по него на видеото , което ни покаха , че се е случило след като е блъснал 80 човека?
Ако беше блъскал 80 човека , трябваше целия да е оплискан в кръв?
А на видеото от стрелбата в Мюнхен защо след като стрелеца насочва пистолета, четирима души излизат от Макдоналдс и тичат по посоката , по която е насочено оръжието?
Не е ли по-логично да се скрият вътре , след като виждат, че е насочил пистолета?
Има много въпроси около тези двe false flag ситуации. По-скоро целта им е да всеят страх в хората , за да има повече полицаи и камери , както и да се гласуват закони против свободата , както и да насъскат хората едни срещу други - мюсюлмани срещу християни, черни срещу бели и тн. Общо взето тактиката разделяй и владей! Трябва да се знае едно, че политиците не са ваши приятели и не ви милят доброто!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юли 2016 20:58

Така е, всички атентати в ЕС и САЩ са фалшиви и зле скалъпени пародии, само в Русия атентатите са истински.

Да живее Россия, да живея другарят Путкин.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 25 юли 2016 21:07

Не е ли странно, че по време на ЕП нямаше терористични актове във Франция и в същото време фенове на Русия и Хърватия свободно си вкарваха бомбички и факли по стадионите? Искате да кажете, че организирани престъпници не могат да вкарат бобми с отделни части на стадиона и да ги сглобят на място? Службите и милицията показаха ли, че когато всички са на улицата подобни събития не се случват? Дали сега няма да получат по-голямо финансиране? Дали всичко не се инсценира от службите за пари?

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 25 юли 2016 22:06

1982 написа:Така е, всички атентати в ЕС и САЩ са фалшиви и зле скалъпени пародии, само в Русия атентатите са истински.

Междудругото, в Русия няма ли някой атентат? При все, че Русия уж е от най-активните в борбата с ИДИЛ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юли 2016 22:23

Не знам, и на мен ми е много чудно, уж Русия яко бомби ИДИЛ, па на нейна територия един атентат не са спретнали. Нещо понамирисва тук. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 25 юли 2016 22:25

1982 написа:Така е, всички атентати в ЕС и САЩ са фалшиви и зле скалъпени пародии, само в Русия атентатите са истински.

Изобщо не съм казал такова нещо! И винаги съм говорил Путин , и Обама работят за едни и същи - тайните общества на илюминатите.А това , че се "карат" е само за пред медиите. За мен политиците не са приятели на хората, а точно обратното!За мен няма разлика между ЦРУ,КГБ и МОСАД, целите са им едни и същи, независимо дали става въпрос за руските специалничасти, или за американските или за ираелските! За атентата във Волгорад е извършен със знанието и на Путин и на КГБ и МОСАД, пак по същата тактика - ПРОБЛЕМ -РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ. За убийството на Немцов също имам съмнения , че е постановка.За свалянето на руските самолети и ситуацията в Синай също са ми много съмнителни.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KNZx8qciCc8[/youtube]

Ето Путин и Кисинджър си говорят приятелски, Те може да се правят че воюват, но играят една и съща игра!
Изображение

Тук е обяснена добре ролята на Путин и Русия!Путин играе просто ролята на "добрия" в този световен театър, който се разиграва! Тук ще видите Путин и Буш с масонска роба!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tikKg0kj8tk[/youtube]

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 25 юли 2016 23:16

Jürgen написа:

Междудругото, в Русия няма ли някой атентат? При все, че Русия уж е от най-активните в борбата с ИДИЛ.

Ислямска Държава реално не съществува. Тя е изкуствено създадена от тайните служби и финансирана и в нея има наемци от цял свят , които са актьори срещу пари. Тя е създадена с цел да държат хората в страх, защото чрез страх най-лесно се управляват хората и другата им цел е да си играят на войници в Сирия. Войната е много доходонносен бизнес и за едната, и за другата страна!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 юли 2016 23:30

Сега това Александров ли е, Илчо ли, че им изгубих нишката на профилите вече... :? :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”