Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:Не знам по каква методика работи школата, ама без треньори играчи няма как да се изкарат. А школата е пълна с разни капацитети като Вутов и компания.
sin4ec написа:bilyaletdinov написа:Не знам по каква методика работи школата, ама без треньори играчи няма как да се изкарат. А школата е пълна с разни капацитети като Вутов и компания.
Щом ходят на международни турнири и бият наред, значи се работи правилно. Треньорите непрекъснато се пращат на семинари и курсове. Двама играчи на година да дават за А отбора-това ще е чудесно. Сега растат набори, в които има по 5-6 много талантливи деца. Колко от тях ще станат футболисти е Божа работа.
Tommi написа:sin4ec написа:bilyaletdinov написа:Не знам по каква методика работи школата, ама без треньори играчи няма как да се изкарат. А школата е пълна с разни капацитети като Вутов и компания.
Щом ходят на международни турнири и бият наред, значи се работи правилно. Треньорите непрекъснато се пращат на семинари и курсове. Двама играчи на година да дават за А отбора-това ще е чудесно. Сега растат набори, в които има по 5-6 много талантливи деца. Колко от тях ще станат футболисти е Божа работа.
Какви отбори бият на тези международни турнири?
CTAHKO написа:trokadero_ написа:CTAHKO написа:Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА
Маймуната си остава маймуна![]()
Бой, бой и пак няма да се оправи
Много правилноА най-лошото е когато нашата планета се превърне в "Планетата на маймуните" и маймуните започнат да казват на хората, кое е правилно и кое не
А още по трагично става положението, когато и хората спрат да мислят и започнат да пригласят на маймуните
![]()
П.П. Сега ако ми кажеш и кое е лошото в нацистките свастики и символи, че чак да се наказва заради тях
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Технически се развиват,но хич ги няма в бягането без топка,че и в пасовете.
Player написа:Свастиката е древен символ и я има на много места по света. Дори се пази от археолозите. Освен и тях да глобят и осъдят... Къде е правото на свободно изразяване обаче? Конституцията ни разрешава това и никъде в нея няма забрана за свастиката. Днес война срещу европейците има в резултат на толерантната мултикултурна политика, а не заради свастиките. Всеки ден загиват като хлебарки бели хора от всякакви диваци, но свастиката гонят. Малоумници!
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, tmanolov и 36 госта