Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Lovech2000
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Lovech2000 » 25 юли 2016 17:08

Ко стана? Бадема ще идва ли ? :) :) :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2016 17:18

bilyaletdinov написа:Не знам по каква методика работи школата, ама без треньори играчи няма как да се изкарат. А школата е пълна с разни капацитети като Вутов и компания.

Щом ходят на международни турнири и бият наред, значи се работи правилно. Треньорите непрекъснато се пращат на семинари и курсове. Двама играчи на година да дават за А отбора-това ще е чудесно. Сега растат набори, в които има по 5-6 много талантливи деца. Колко от тях ще станат футболисти е Божа работа.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 юли 2016 17:23

sin4ec написа:
bilyaletdinov написа:Не знам по каква методика работи школата, ама без треньори играчи няма как да се изкарат. А школата е пълна с разни капацитети като Вутов и компания.

Щом ходят на международни турнири и бият наред, значи се работи правилно. Треньорите непрекъснато се пращат на семинари и курсове. Двама играчи на година да дават за А отбора-това ще е чудесно. Сега растат набори, в които има по 5-6 много талантливи деца. Колко от тях ще станат футболисти е Божа работа.

Какви отбори бият на тези международни турнири?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2016 17:30

Tommi написа:
sin4ec написа:

Какви отбори бият на тези международни турнири?

Всякакви. Едните играха финал, който загубиха от Манчестър Сити. Не подценявайте труда им, сериозно бачкане и пот падат. Има клипче в Левски ТВ, вижте какво направи Кабов защитниците ни на една тренировка.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2016 17:33

Ето го:
http://www.blitz.bg/sport/video/sin-yun ... 26275.html
Някой ако си мисли, че тази техника, скорост и демараж са дошли от нищото-това не е сериозно. Създадени са в школата.

ММ1914
Контакти:

Re: Официално: УЕФА удари Левски

Мнениеот ММ1914 » 25 юли 2016 18:55

CTAHKO написа:
trokadero_ написа:
CTAHKO написа:Имам странното чувство, че ще се палят и горят знамена с емблемата на УЕФА 8-)

Маймуната си остава маймуна :roll:
Бой, бой и пак няма да се оправи :idea:

Много правилно :!: А най-лошото е когато нашата планета се превърне в "Планетата на маймуните" и маймуните започнат да казват на хората, кое е правилно и кое не 8-) А още по трагично става положението, когато и хората спрат да мислят и започнат да пригласят на маймуните :!:

П.П. Сега ако ми кажеш и кое е лошото в нацистките свастики и символи, че чак да се наказва заради тях 8-)

Никога не съм разбирал с какво знакът на слънцето е по-лош от петолъчката? Защо ми пречат да съм привърженик на национал-социализма, нали сме демокрация, никой няма да бъде гонен заради убежденията си?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 юли 2016 19:00

Технически се развиват,но хич ги няма в бягането без топка,че и в пасовете.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 25 юли 2016 19:04

Футболът ни е пародия. Някакви се правят на много засегнати, че вкарали урода в първа лига, че вкарали някакви други отбори без да са спечелили право за участие, а всички играят заедно. Баждека щеше да ме разплаче с изявлението си колко нечестно било "Левски" да получава по-малко пари през новия сезон, отколкото през предходния. Аз ли гласувах за увеличаване броя на клубовете или той? Никакво действие срещу урода на Ганчев, защото всички клубове са в кюпа и получават финансирането си с благоволението на партията.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 юли 2016 19:16

0007 написа:Технически се развиват,но хич ги няма в бягането без топка,че и в пасовете.

Има го този момент понякога, работи се по въпроса. До няколко години ще има реален резултат.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 юли 2016 19:53

Player написа:Свастиката е древен символ и я има на много места по света. Дори се пази от археолозите. Освен и тях да глобят и осъдят... Къде е правото на свободно изразяване обаче? Конституцията ни разрешава това и никъде в нея няма забрана за свастиката. Днес война срещу европейците има в резултат на толерантната мултикултурна политика, а не заради свастиките. Всеки ден загиват като хлебарки бели хора от всякакви диваци, но свастиката гонят. Малоумници!

Червената петолъчка също е схвастика с още по-лоша история за човечеството, но някои си я носят. Маймуните от уефа си мълчат. Полумесецът със звездичката - също. За еврейската звезда да не говорим. Маймунските танци на на някои футболисти при гол и т. н. и т. н.

Върни се в “Левски”