Warped написа:wilge написа:mikata написа:Джереми де Ноойер заради мениджъра си беше отписан от гонзо и ссЗащото каза как е привлечен Нар
Жейнов разкри как е привлечен Нар. Тогава още трябваше да дадат "инженера" от Столипиново на прокурора. Да го изведат демонстративно с белезници пред телевизионните камери. За назидание на всички които се възползват неправомерно от комисионни. Сега си задайте въпроса ако това са реалните собственици на Левски как щяха да реагират при създалата се ситуация. Мълчанието им ме навежда на мисълта, че са подставени лица които умело са се възползвали от възможността да се облагодетелствуват от ситуацията. Никой не краде от себе си.
То па Жейнов не взима комисионни. А какви ментета предлага, да ти се завие свят. Тоя Лукин щом няма да играе 3 месеца що не го освободят поне да не взима излишни за Левски пари и без това не играе кой знае какво
Warped, първо преброй до 10, после помисли и тогава започни да пишеш. Иначе се изказваш неподготвен. Ясно ли ти е как функционират посредническите агенции? Формирането на дохода на тези агенции е само и единствено от ДОГОВОРЕНИ комисионни. Те са фиксирани в контракта между страните. За това са законни. Ако има нещо странично то обикновено не се знае понеже не е договорено и съответно не е законно. И необлагаемо. Между комисионните на Жейнов и Гонзо има огромна разлика. Колкото до Лукин- и аз не го харесвам. Ако беше действително добър щеше да поеме на запад, а не на юг. Нито сърбин, нито румънец. Нито централен защитник, нито краен. Нито здрав, нито болен. Нито в Ботев блесна, нито в Левски. Сигурен съм, че има поне десетина български защитници които са по- добри от него и с желание биха облекли синята фланелка за далеч по- малко възнаграждение. Ето, че пак се върнах в началото, т.е. гонзовата схема за привличане на футболисти и има ли печалба "инженер" Г.А.И. от нея.