Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот wilge » 21 юли 2016 09:42

Warped написа:
wilge написа:
mikata написа:Джереми де Ноойер заради мениджъра си беше отписан от гонзо и сс :idea: Защото каза как е привлечен Нар :idea:

Жейнов разкри как е привлечен Нар. Тогава още трябваше да дадат "инженера" от Столипиново на прокурора. Да го изведат демонстративно с белезници пред телевизионните камери. За назидание на всички които се възползват неправомерно от комисионни. Сега си задайте въпроса ако това са реалните собственици на Левски как щяха да реагират при създалата се ситуация. Мълчанието им ме навежда на мисълта, че са подставени лица които умело са се възползвали от възможността да се облагодетелствуват от ситуацията. Никой не краде от себе си.

То па Жейнов не взима комисионни. А какви ментета предлага, да ти се завие свят. Тоя Лукин щом няма да играе 3 месеца що не го освободят поне да не взима излишни за Левски пари и без това не играе кой знае какво

Warped, първо преброй до 10, после помисли и тогава започни да пишеш. Иначе се изказваш неподготвен. Ясно ли ти е как функционират посредническите агенции? Формирането на дохода на тези агенции е само и единствено от ДОГОВОРЕНИ комисионни. Те са фиксирани в контракта между страните. За това са законни. Ако има нещо странично то обикновено не се знае понеже не е договорено и съответно не е законно. И необлагаемо. Между комисионните на Жейнов и Гонзо има огромна разлика. Колкото до Лукин- и аз не го харесвам. Ако беше действително добър щеше да поеме на запад, а не на юг. Нито сърбин, нито румънец. Нито централен защитник, нито краен. Нито здрав, нито болен. Нито в Ботев блесна, нито в Левски. Сигурен съм, че има поне десетина български защитници които са по- добри от него и с желание биха облекли синята фланелка за далеч по- малко възнаграждение. Ето, че пак се върнах в началото, т.е. гонзовата схема за привличане на футболисти и има ли печалба "инженер" Г.А.И. от нея.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 21 юли 2016 16:08

wilge написа:
Warped написа:
wilge написа:
mikata написа:Джереми де Ноойер заради мениджъра си беше отписан от гонзо и сс :idea: Защото каза как е привлечен Нар :idea:

Жейнов разкри как е привлечен Нар. Тогава още трябваше да дадат "инженера" от Столипиново на прокурора. Да го изведат демонстративно с белезници пред телевизионните камери. За назидание на всички които се възползват неправомерно от комисионни. Сега си задайте въпроса ако това са реалните собственици на Левски как щяха да реагират при създалата се ситуация. Мълчанието им ме навежда на мисълта, че са подставени лица които умело са се възползвали от възможността да се облагодетелствуват от ситуацията. Никой не краде от себе си.

То па Жейнов не взима комисионни. А какви ментета предлага, да ти се завие свят. Тоя Лукин щом няма да играе 3 месеца що не го освободят поне да не взима излишни за Левски пари и без това не играе кой знае какво

Warped, първо преброй до 10, после помисли и тогава започни да пишеш. Иначе се изказваш неподготвен. Ясно ли ти е как функционират посредническите агенции? Формирането на дохода на тези агенции е само и единствено от ДОГОВОРЕНИ комисионни. Те са фиксирани в контракта между страните. За това са законни. Ако има нещо странично то обикновено не се знае понеже не е договорено и съответно не е законно. И необлагаемо. Между комисионните на Жейнов и Гонзо има огромна разлика. Колкото до Лукин- и аз не го харесвам. Ако беше действително добър щеше да поеме на запад, а не на юг. Нито сърбин, нито румънец. Нито централен защитник, нито краен. Нито здрав, нито болен. Нито в Ботев блесна, нито в Левски. Сигурен съм, че има поне десетина български защитници които са по- добри от него и с желание биха облекли синята фланелка за далеч по- малко възнаграждение. Ето, че пак се върнах в началото, т.е. гонзовата схема за привличане на футболисти и има ли печалба "инженер" Г.А.И. от нея.

Ами Пиргов миналата седмица направи добро впечатление, предполагам взема в пъти по-малко от Лукин. Ясно е, че романето е до Нова Година, ще го изтраем. Мен лично ме интересува Дидо да се оправи на 100 % и да заиграе. Ако е със същото желание, хъс и умение като миналата година ще е страхотно.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юли 2016 11:36

Халфът на Левски Джереми де Ноойер ще остане при "сините". Това разкри самият той пред холандския "vi.nl". Отбори от Турция, Русия и Холандия са следили футболиста на "сините" мача срещу Марибор и са го харесали. Клубовете, които се облизват за Де Ноойер обаче не предлагат супероферта.

"Аз искам клуб, с когото да седнем и да преговаряме сериозно. С агента ми не искаме просто ей така де си говорим с някого", обясни Де Ноойер.

"Стандарт"
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 юли 2016 08:25

Ръководството на Левски иска да осъществи сензационен трансфер. От "Герена" са хвърлили око на бившия ас на Локомотив (София), ЦСКА, Лудогорец и Локомотив (Пловдив) - Емил Гъргоров. В момента Бадема е свободен агент. 35-годишният футболист за последно бе част от пловдивските "железничари".

От Левски вече са провели първоначални преговори с Бадема. "Сините" са му съобщили и парите, които са готови да му плащат. Заплатата на халфа няма да е никак малка, ако той се съгласи да сключи договор. Освен това той ще получи и пари на ръка, за да парафира контракт, пише "Тема Спорт".

Засега обаче Гъргоров все още не е дал отговор на поканата от Левски. "Сините" се надяват, че ще получат положителен такъв от юношата на Локо (Сф) до десетина дни.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 юли 2016 09:57

Гонзо се е внедрил под прикритие :lol: Това не може да е желание на Люпко :lol:

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 25 юли 2016 11:00

Ако Левски наистина "привлече" този, то това ще е по–голяма простотия дори от опита на гонзо да вземе Данчо Тъча преди време.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2016 11:27

Ами направо да привличаме и Валентин Илиев, Стоян Колев и Стойко Сакалиев. :roll: :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 юли 2016 16:49

Мисли се в перспектива :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 юли 2016 18:37

Ръководството на Левски отрече тиражираната информация в спортната преса, че Емил Гъргоров – Бадема е пред трансфер на „Герена“. Новината е била лично отречена от председателя на УС на столичани Николай Илиев.

Ръководителят е уверил също така, че селекцията в „синия“ клуб все още не е приключила. Вековниците се надяват, че до края на трансферния прозорец, Люпко Петрович ще бъде зарадван с така исканите от него централен защитник и нападател.

Едно е сигурно, в Левски освен Бадема няма да играе и Жуниор Мапуку, който по-рано днес се похвали в социалните мрежи, че преминава медицински прегледи в турски клуб.

Явно е била поредната партенка... 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”