Вижте се сега, какви...неразбории пишете! На един самовлюбен синкав, пак му пречат ЦСКА и другите и иска най-добрите да са от "Левски". И как да стане бре, аланкоолу??? - що викаше наскоро Люпко? - "никой не иска в "Левски"...Ма май искат в Етрополе, а?

Е така ще е след номерата които правите и вашата самовлюбеност, която докара хората до там, да ви мразят направо!
И какво общо имат сливания и преливания при положение наличието на български футболисти, които дори бият Интер Милано???
Аз много добре знам кое време сме и как футбола, на клубно ниво, стана бизнес проекти, та няма нищо общо с отбори, клубове и взехте да ги отъждествявате с разни Търговски дружества! Но тези търговски дружества и проекти са полезни само за тях и собствениците им! Не и на национално ниво, както видяхме и на последното ЕП.
Успехите на Уелс и Исландия, които имат много слаб клубен футбол, а май в Исландия е със статут на Аматьорски футбол, дойдоха именно от това!
А ние, кога като Исландия?....Ама там си нямат бизнес проект като Лудогорец

...Че и в Уелс няма такъв открояващ се отбор и то пълен с чужденци!
И да - много исках Ицко Янев да продължи и в Първа лига, с абсолютно същия състав от миналата година! Но уви - тук вече му се намесиха Гришата и предполагам Пламен Марков и той я подкара като другите отбори...Е, все пак имаме само 4-ма чужденци. Пък и дано разкара в най-скоро време Рафа Перес, че...ми омръзна да го псувам вече трети мач
Та дечиня, хич не си живея в миналия век, но за разлика от вас, аз съм научен да правя анализ и винаги да ползвам най-доброто, ако ще и от Първи век от н.е.

И ако и вие продължавате да залитате по "като на Запад", ще видите Запада през крив макарон, защото ние нямаме финансовите възможности на Запада!!! И като е така, трябва да измислим нещо свое, за да се доближим до Запада.
А това е, казвал съм го - да върнем аматьорския статут на футбола у нас и тогава вече, футбол ще играят тези момчета, които искат и обичат футбола, а не такива като Мишката Александров, който е станал футболист, заради добрите пари във футбола!!! - и си е останал посредствен ритнитопковец, а е несменяем титуляр в Националния...
И те така...за мен, просто не съществува Лудогорец, в първенството!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?