Поздравления за Иван и Андрей. Магазинът е на друго ниво! Е, винаги може ѝ по-добре, но се работи в правилната посока. Старият магазин и стоката в него бяха...обида за всички, които обичат "Левски"!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
veni__85 написа:Тези от БФС нормални ли са ?! Може ли да се играе в края на юли от 19:00 ? След като искат да слугуват на телевизията излъчваща мача, спокойно Пирин можех да играят в понеделник.В големите първенства може да се играят мачове по едно и също време, тук броадкастинг имат 5 телевизии и пак трябва да разпокъсват мачовете. Спокойно меже да се изиграят всички мачове от 21:00 в петък събота и неделя.Аз ще си гледам Левски супер дербито между Дунав-Верея (примерно)в първия кръг няма да го гледам нищо, че няма други мачове по същото време.
mikata написа:На мен 19ч. ми е най-удобен часстига сме играли в късните часове аз работа ставам в 6ч.
yasen написа:колко от вас смятат, че Бурабия има качества да играе в Левски ?
аз явно съм от тези фенове, които виждат позитивното в този играч
убеден съм, че не трябва да го освобождаваме, сезона ще е дълъг с много мачове, а аз дори смятам, че имам място сред титулярите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта