Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Sardukar » 16 юли 2016 09:59

Е, половината ги имаше и преди месец :)
Поздравления за Иван и Андрей. Магазинът е на друго ниво! Е, винаги може ѝ по-добре, но се работи в правилната посока. Старият магазин и стоката в него бяха...обида за всички, които обичат "Левски"!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 юли 2016 12:06

[center]31 юли (неделя)
19:00 Левски - Монтана (Диема Спорт 2)

7 август (неделя)
19:00 Локомотив Пловдив - Левски (Диема Спорт 2)

13 август (събота)
21:15 Левски - Лудогорец (Диема Спорт)
[/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 16 юли 2016 12:29

Тези от БФС нормални ли са ?! Може ли да се играе в края на юли от 19:00 ? След като искат да слугуват на телевизията излъчваща мача, спокойно Пирин можех да играят в понеделник.В големите първенства може да се играят мачове по едно и също време, тук броадкастинг имат 5 телевизии и пак трябва да разпокъсват мачовете. Спокойно меже да се изиграят всички мачове от 21:00 в петък събота и неделя.Аз ще си гледам Левски супер дербито между Дунав-Верея (примерно)в първия кръг няма да го гледам нищо, че няма други мачове по същото време.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 16 юли 2016 13:46

veni__85 написа:Тези от БФС нормални ли са ?! Може ли да се играе в края на юли от 19:00 ? След като искат да слугуват на телевизията излъчваща мача, спокойно Пирин можех да играят в понеделник.В големите първенства може да се играят мачове по едно и също време, тук броадкастинг имат 5 телевизии и пак трябва да разпокъсват мачовете. Спокойно меже да се изиграят всички мачове от 21:00 в петък събота и неделя.Аз ще си гледам Левски супер дербито между Дунав-Верея (примерно)в първия кръг няма да го гледам нищо, че няма други мачове по същото време.

Всичко хубаво,ама един мач започващ 21 и 15 свършва в 23:05.Да в големите жеги е хубаво да се играе вечер на осветление,НО например транспорта около стадион Георги Аспарухов е ужасен и поради таза причина по време на някой голям мач в който има 25 000 на стадиона по улиците около стадиона е истински ад и не можеш да паркираш и да се разминеш от паркирали коли.Та мисълта ми,че аз например може би съм един от малкото балъци,който ходи на мачове с градския транспорт,а в София след 22 и 30 такъв на практика няма и съответно едно такси от Герена до Люлин,Младост,Овча Купел,Студентски град,Надежда,Обеля струва от 10 лева нагоре.Естествено ако си в компания даваш къси пари,ама за съжаление все повече и повече хора се отказаха да идват по мачове и го правят веднъж-два пъти годишно.Та мисълта ми е че с тези късни мачове,после трудно се прибираш,дори и с кола,ако си от провинцията не е много приятно да се прибереш към 2-3 сутринта,особено ако мача е в неделя вечерта и понеделник си на работа.Различните хора различни варианти ги устройва,но все пак мачовете от новата ни висша лига не са от шампионска лига или лига европа,че да свършват след 11 вечерта.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 юли 2016 14:00

На мен 19ч. ми е най-удобен час :oops: стига сме играли в късните часове аз работа ставам в 6ч.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 16 юли 2016 14:02

20:15 e най-оптималното време +/- 15 мин. Така хем ще захладнее, особено към края на мача, хем ще свърши в прилично време за да може хората да се приберат спокойно.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 17 юли 2016 00:23

mikata написа:На мен 19ч. ми е най-удобен час :oops: стига сме играли в късните часове аз работа ставам в 6ч.

И на мен ми е удобен по-ранен час , дори мога да пътувам до София и да се прибера на време да си легна, че на другия ден съм на работа. но ти гарантирам, че първите кръгове мачовете от 19:00 ще се играят при температури над 30 градуса. Примерно 20:00 е нормален час , от края на септември може и от 16:00 да играят. Също така ти гарантирам, че ще има мачове през работни дни от 16:00-17:00, само защото на телевизията така и е удобно. Никой не се интересува от публика и футболисти, важното е телевизията да си предава мачовете. и пак ще напиша това го няма никъде в нормалните държави всички мачове от кръга да се играят по различно време.Дразнещото е , че от миналата година не БФС прави програмата за първенството, а телевизията излъчваща мачовете.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 17 юли 2016 12:34

колко от вас смятат, че Бурабия има качества да играе в Левски ?
аз явно съм от тези фенове, които виждат позитивното в този играч
убеден съм, че не трябва да го освобождаваме, сезона ще е дълъг с много мачове, а аз дори смятам, че имам място сред титулярите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 юли 2016 21:40

yasen написа:колко от вас смятат, че Бурабия има качества да играе в Левски ?
аз явно съм от тези фенове, които виждат позитивното в този играч
убеден съм, че не трябва да го освобождаваме, сезона ще е дълъг с много мачове, а аз дори смятам, че имам място сред титулярите

Говори се, че ще го освобождаваме ли?
Мнението ми е, че той е добър и талантлив футболист, но като спортсмен и като поведение е тотал щета. Ако се оправи има място в "Левски", ако ли не - вратата! :arrow: Тоя във всеки мач може да ни остави с 10 души. Но също така с една тупалка да реши мач.

А я аз на свой ред да питам. Как смятате? Според мен Аниете трябва да е сам в атаката. Аз продължавам да твърдя, че той е централен нападател. Просто не е стандартния консуматор. А обича да се заиграва с топката и да стартира от по-задна позиция. Не е от тея де стоят отпред и викат: "Подай, Подай!". Пример... един Тевез да речем или.. колкото и кощунствено да звучи Меси. В мача с Марибор се видя, че се чувство натясно с Венци отпред. Аниете е играч, който помага на халфовете, но и обича сам да завършва атаките, а не да е подавача за гола. Така мисля... А вие?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 юли 2016 21:56

На мен Бурабия ми харесва, а дали ще може да играе зад нападателя :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”