ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2016 20:59

1982 пак е зациклил май. Днес в ранния следобед ни разясни как Руди е злоупотребил с договора на Тонев, сега в 21:00 гледам повтаря отново и отново. Надявам се всички драги читатели да са се убедили най-после в правотата на 1982 и най-важното - той да е убедил самия себе си.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 20:59

baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Бараба, като виден защитник на Руди Педеруди, не те видях никъде да коментираш как той и Градев си "прихванаха" 66 000 евра/130 000 лева, демек - втория транш от Лех за Сашко Тонев ??? Това как се нарича ??? В клуба нямаше шефове, ТИТАН тамън се бяха одръстили, Лупи още не беше дошъл и двамата хубавци си дръпнаха едни 130 бона от ЦСКА. :lol: :lol: :lol:

Какво има да коментирам някакво ТВОЕ твърдение :roll: Аз доколкото знам не е извършено нищо не законно ;) Ако е имало нарушение на закона , ощетения да ги дава на съд :idea:

Не е мое твърдение, това е факт. Руди сам разказва дори как си "прихвана" пачките, чети:

http://www.prosport.bg/news/33303/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE

И къде тука е незаконното :o :shock: :roll:

Не е незаконно, защото ЦСКА е подписал този престъпен договор .... но, кажи ми, защо парите за Тонев са дадени първо на фирма на Градев, какво общо има Градев да бъде посредник между Астън Вила и ЦСКА ??! И защо сумата, преведена от Астън Вила, не достига до ЦСКА, ами едно 80-90 000 лева са отклонени във фирмата на Градев, където са си ги делнали Градев, Руди и третото адвокатче ??!

Как може да защитаваш такива гнусни схеми ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 21:00

1982 написа:
crvena.zvezda написа:
1982 написа:
crvena.zvezda написа:П.П.Като са гепили ,що Лупи не ги съди !?

Щото и Лупи е същият. А Ганчев що не съди ТИТАН ??! Хайде, нека покаже, че милее за клуба, да викне прокуратурата в клуба, да им съдейства за всичко и да се накажат виновниците за състоянието на ЦСКА.

Ама истината е, че всички са един дол дренки - Ганчев, ТИТАН, Лупи, Руди, Груди .... крадец до крадеца.

Добре сине на Господ,само ти си безгрешен!Защо Ганчев да съди Титан,като те сдадоха клуба на Лупи,след отказ от каквито и да е претенции от негова страна,

Стига с това за безгрешния, никъде не съм твърдял, че съм такъв. Но не съм и престъпник, мутра и крадец. Нито фен на такива.

Относно другото - ми нали Ганчев бил голям цесекар, нека накаже виновниците за състоянието на уж любимия му клуб. Има връзки, има адвокати, ако се заеме, може и да докаже много неща. Ама май ..... не му пука.

Е що пък Ганчев , вземи ТИ ги накажи , нали си моралист , наеми адвокати и ги наказвай , какво чакаш на Ганчев :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 21:01

1982 написа:
crvena.zvezda написа:
1982 написа:
crvena.zvezda написа:П.П.Като са гепили ,що Лупи не ги съди !?

Щото и Лупи е същият. А Ганчев що не съди ТИТАН ??! Хайде, нека покаже, че милее за клуба, да викне прокуратурата в клуба, да им съдейства за всичко и да се накажат виновниците за състоянието на ЦСКА.

Ама истината е, че всички са един дол дренки - Ганчев, ТИТАН, Лупи, Руди, Груди .... крадец до крадеца.

Добре сине на Господ,само ти си безгрешен!Защо Ганчев да съди Титан,като те сдадоха клуба на Лупи,след отказ от каквито и да е претенции от негова страна,

Стига с това за безгрешния, никъде не съм твърдял, че съм такъв. Но не съм и престъпник, мутра и крадец. Нито фен на такива.

Относно другото - ми нали Ганчев бил голям цесекар, нека накаже виновниците за състоянието на уж любимия му клуб. Има връзки, има адвокати, ако се заеме, може и да докаже много неща. Ама май ..... не му пука.

Аре стига бе ,ти съвсем се увърте :lol: Той ще ги накаже като не им плати-чисто и просто ,като милиционер след баня :lol:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 21:02

baraba написа:
1982 написа:Ако се зачетете в текста, ще видите за какви простотии иде реч. ЦСКА, ТИТАН и Руди сключват договор с фирма на Градев, която да вземе парите от Астън Вила за ЦСКА, след което да ги даде на ..... ЦСКА. Изображение Изображение

Все едно Астън Вила не може да ги преведе директно на ЦСКА тези пари. :lol: :lol: :lol: Разбира се, по трасето, Руди и сие си удържат по-голямата част от парите и до ЦСКА достига малка част.

Манипулаторе , съвсем умишлено пропускаш факта , че всяко действие е след СЪГЛАСИЕ на съответните хора , а не на СВОЯ глава , както ти твърдиш :idea:

Фенче на Ганчев-Бенковски, то много престъпни договори в тая държава са теоретично законни, защото са подписани от съответните лица и/или институции. Продължавай да се излагаш, защитавайки ТИТАН и Руди, убийците на ЦСКА.

Е с такива схеми ни унищожиха.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 21:03

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:Бараба, като виден защитник на Руди Педеруди, не те видях никъде да коментираш как той и Градев си "прихванаха" 66 000 евра/130 000 лева, демек - втория транш от Лех за Сашко Тонев ??? Това как се нарича ??? В клуба нямаше шефове, ТИТАН тамън се бяха одръстили, Лупи още не беше дошъл и двамата хубавци си дръпнаха едни 130 бона от ЦСКА. :lol: :lol: :lol:

Какво има да коментирам някакво ТВОЕ твърдение :roll: Аз доколкото знам не е извършено нищо не законно ;) Ако е имало нарушение на закона , ощетения да ги дава на съд :idea:

Не е мое твърдение, това е факт. Руди сам разказва дори как си "прихвана" пачките, чети:

http://www.prosport.bg/news/33303/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE

И къде тука е незаконното

Не е незаконно, защото ЦСКА е подписал този престъпен договор .... но, кажи ми, защо парите за Тонев са дадени първо на фирма на Градев, какво общо има Градев да бъде посредник между Астън Вила и ЦСКА ??! И защо сумата, преведена от Астън Вила, не достига до ЦСКА, ами едно 80-90 000 лева са отклонени във фирмата на Градев, където са си ги делнали Градев, Руди и третото адвокатче ??!

Питай праховецо и гърнето брато,те са му дали баницата,не разбра ли :shock: :shock: :shock:
Анархия мать порядки!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 15 юли 2016 21:06

Между другото тук коментира ли се вече новата бомба -
Първо в БЛИЦ: Елитни бизнесмени осигуряват милион и половина за истинския ЦСКА. Амбицията е да бъде спряна кражбата на века
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 21:06

1982 написа:
baraba написа:
1982 написа:
baraba написа:

И къде тука е незаконното :o :shock: :roll:

Аз не защитавам никого , аз питам , къде е незаконното , питам защо пропускаш манипулативно да споменеш , че всяко действие е СЛЕД СЪГЛАСИЕ на съответните правоимащи ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 21:09

Ozzimozzi написа:Между другото тук коментира ли се вече новата бомба -
Първо в БЛИЦ: Елитни бизнесмени осигуряват милион и половина за истинския ЦСКА. Амбицията е да бъде спряна кражбата на века

Милион и половина :o ...за кой по-напред :lol: Е.бати дебилите,тия няма да излезнат никога от лайната :mrgreen:
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юли 2016 21:10

crvena.zvezda написа:Питай праховецо и гърнето брато,те са му дали баницата,не разбра ли :shock: :shock: :shock:

Няма кого да питам, всички са в кюпа и са крали - Праховеца, Гърнето, Руди, Градев ..... въпросът е, че сега вие защитавате един от тези крадци, понеже бачка за любимия ви Ганчев. Имам чувството, че ако Ганчев прегърне Пеевски, и него ще почнете люто да браните. :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”