ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
1982 пак е зациклил май. Днес в ранния следобед ни разясни как Руди е злоупотребил с договора на Тонев, сега в 21:00 гледам повтаря отново и отново. Надявам се всички драги читатели да са се убедили най-после в правотата на 1982 и най-важното - той да е убедил самия себе си.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
baraba написа:1982 написа:baraba написа:1982 написа:Бараба, като виден защитник на Руди Педеруди, не те видях никъде да коментираш как той и Градев си "прихванаха" 66 000 евра/130 000 лева, демек - втория транш от Лех за Сашко Тонев ??? Това как се нарича ??? В клуба нямаше шефове, ТИТАН тамън се бяха одръстили, Лупи още не беше дошъл и двамата хубавци си дръпнаха едни 130 бона от ЦСКА.![]()
![]()
Какво има да коментирам някакво ТВОЕ твърдениеАз доколкото знам не е извършено нищо не законно
Ако е имало нарушение на закона , ощетения да ги дава на съд
Не е мое твърдение, това е факт. Руди сам разказва дори как си "прихвана" пачките, чети:
http://www.prosport.bg/news/33303/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE
И къде тука е незаконното![]()
![]()
![]()
Не е незаконно, защото ЦСКА е подписал този престъпен договор .... но, кажи ми, защо парите за Тонев са дадени първо на фирма на Градев, какво общо има Градев да бъде посредник между Астън Вила и ЦСКА ??! И защо сумата, преведена от Астън Вила, не достига до ЦСКА, ами едно 80-90 000 лева са отклонени във фирмата на Градев, където са си ги делнали Градев, Руди и третото адвокатче ??!
Как може да защитаваш такива гнусни схеми ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:crvena.zvezda написа:1982 написа:crvena.zvezda написа:П.П.Като са гепили ,що Лупи не ги съди !?
Щото и Лупи е същият. А Ганчев що не съди ТИТАН ??! Хайде, нека покаже, че милее за клуба, да викне прокуратурата в клуба, да им съдейства за всичко и да се накажат виновниците за състоянието на ЦСКА.
Ама истината е, че всички са един дол дренки - Ганчев, ТИТАН, Лупи, Руди, Груди .... крадец до крадеца.
Добре сине на Господ,само ти си безгрешен!Защо Ганчев да съди Титан,като те сдадоха клуба на Лупи,след отказ от каквито и да е претенции от негова страна,
Стига с това за безгрешния, никъде не съм твърдял, че съм такъв. Но не съм и престъпник, мутра и крадец. Нито фен на такива.
Относно другото - ми нали Ганчев бил голям цесекар, нека накаже виновниците за състоянието на уж любимия му клуб. Има връзки, има адвокати, ако се заеме, може и да докаже много неща. Ама май ..... не му пука.
Е що пък Ганчев , вземи ТИ ги накажи , нали си моралист , наеми адвокати и ги наказвай , какво чакаш на Ганчев

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
crvena.zvezda
1982 написа:crvena.zvezda написа:1982 написа:crvena.zvezda написа:П.П.Като са гепили ,що Лупи не ги съди !?
Щото и Лупи е същият. А Ганчев що не съди ТИТАН ??! Хайде, нека покаже, че милее за клуба, да викне прокуратурата в клуба, да им съдейства за всичко и да се накажат виновниците за състоянието на ЦСКА.
Ама истината е, че всички са един дол дренки - Ганчев, ТИТАН, Лупи, Руди, Груди .... крадец до крадеца.
Добре сине на Господ,само ти си безгрешен!Защо Ганчев да съди Титан,като те сдадоха клуба на Лупи,след отказ от каквито и да е претенции от негова страна,
Стига с това за безгрешния, никъде не съм твърдял, че съм такъв. Но не съм и престъпник, мутра и крадец. Нито фен на такива.
Относно другото - ми нали Ганчев бил голям цесекар, нека накаже виновниците за състоянието на уж любимия му клуб. Има връзки, има адвокати, ако се заеме, може и да докаже много неща. Ама май ..... не му пука.
Аре стига бе ,ти съвсем се увърте
Анархия мать порядки!
baraba написа:1982 написа:Ако се зачетете в текста, ще видите за какви простотии иде реч. ЦСКА, ТИТАН и Руди сключват договор с фирма на Градев, която да вземе парите от Астън Вила за ЦСКА, след което да ги даде на ..... ЦСКА.![]()
![]()
Все едно Астън Вила не може да ги преведе директно на ЦСКА тези пари.![]()
![]()
Разбира се, по трасето, Руди и сие си удържат по-голямата част от парите и до ЦСКА достига малка част.
Манипулаторе , съвсем умишлено пропускаш факта , че всяко действие е след СЪГЛАСИЕ на съответните хора , а не на СВОЯ глава , както ти твърдиш
Фенче на Ганчев-Бенковски, то много престъпни договори в тая държава са теоретично законни, защото са подписани от съответните лица и/или институции. Продължавай да се излагаш, защитавайки ТИТАН и Руди, убийците на ЦСКА.
Е с такива схеми ни унищожиха.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
crvena.zvezda
1982 написа:baraba написа:1982 написа:baraba написа:1982 написа:Бараба, като виден защитник на Руди Педеруди, не те видях никъде да коментираш как той и Градев си "прихванаха" 66 000 евра/130 000 лева, демек - втория транш от Лех за Сашко Тонев ??? Това как се нарича ??? В клуба нямаше шефове, ТИТАН тамън се бяха одръстили, Лупи още не беше дошъл и двамата хубавци си дръпнаха едни 130 бона от ЦСКА.![]()
![]()
Какво има да коментирам някакво ТВОЕ твърдениеАз доколкото знам не е извършено нищо не законно
Не е мое твърдение, това е факт. Руди сам разказва дори как си "прихвана" пачките, чети:
http://www.prosport.bg/news/33303/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE
И къде тука е незаконното
Не е незаконно, защото ЦСКА е подписал този престъпен договор .... но, кажи ми, защо парите за Тонев са дадени първо на фирма на Градев, какво общо има Градев да бъде посредник между Астън Вила и ЦСКА ??! И защо сумата, преведена от Астън Вила, не достига до ЦСКА, ами едно 80-90 000 лева са отклонени във фирмата на Градев, където са си ги делнали Градев, Руди и третото адвокатче ??!
Питай праховецо и гърнето брато,те са му дали баницата,не разбра ли
Анархия мать порядки!
Между другото тук коментира ли се вече новата бомба -
Първо в БЛИЦ: Елитни бизнесмени осигуряват милион и половина за истинския ЦСКА. Амбицията е да бъде спряна кражбата на века
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
1982 написа:baraba написа:1982 написа:baraba написа:1982 написа:Бараба, като виден защитник на Руди Педеруди, не те видях никъде да коментираш как той и Градев си "прихванаха" 66 000 евра/130 000 лева, демек - втория транш от Лех за Сашко Тонев ??? Това как се нарича ??? В клуба нямаше шефове, ТИТАН тамън се бяха одръстили, Лупи още не беше дошъл и двамата хубавци си дръпнаха едни 130 бона от ЦСКА.![]()
![]()
И къде тука е незаконното![]()
![]()
![]()
Аз не защитавам никого , аз питам , къде е незаконното , питам защо пропускаш манипулативно да споменеш , че всяко действие е СЛЕД СЪГЛАСИЕ на съответните правоимащи

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
crvena.zvezda
Ozzimozzi написа:Между другото тук коментира ли се вече новата бомба -Първо в БЛИЦ: Елитни бизнесмени осигуряват милион и половина за истинския ЦСКА. Амбицията е да бъде спряна кражбата на века
Милион и половина
Анархия мать порядки!
crvena.zvezda написа:Питай праховецо и гърнето брато,те са му дали баницата,не разбра ли![]()
![]()
![]()
Няма кого да питам, всички са в кюпа и са крали - Праховеца, Гърнето, Руди, Градев ..... въпросът е, че сега вие защитавате един от тези крадци, понеже бачка за любимия ви Ганчев. Имам чувството, че ако Ганчев прегърне Пеевски, и него ще почнете люто да браните.