Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа
На Герена ни трябва само едно статично положение и всичко за мариборците приключва!!! 

- levskarcheto96
- Контакти:
Браво на момчетата! Въпреки слабата игра в нападение в защита се справиха изключително добре.
Надцених много Марибор, видя се, че не са нещо кой знае какво, но не е като ние да сме много по-добри от тях.
Всичко може да се случи на реванша. Да се надяваме, че ще с подкрепата на публиката ще се поздравим с успеха!
Как ме е яд, че няма да мога да ида на мача...
Надцених много Марибор, видя се, че не са нещо кой знае какво, но не е като ние да сме много по-добри от тях.
Всичко може да се случи на реванша. Да се надяваме, че ще с подкрепата на публиката ще се поздравим с успеха!
Как ме е яд, че няма да мога да ида на мача...

Къде бе,братче ще ме сложат нощна да бачкам като има мач на любимия отбор...Ех,да му ... майката!
Тоя Адениджи как може да я върти тая топка на вътрешен.вместо да търси боцът с големият пръст
И един интересен факт,който трябва да ни държи здраво стъпили на земята:
[center]2 December 2009 Group stage (Group G )
PFC Levski Sofia 0-2 Villarreal CF[/center]
Последната загуба на Левски у дома е преди повече от 7 години.ГЕРЕНА Е КРЕПОСТ!
Тоя Адениджи как може да я върти тая топка на вътрешен.вместо да търси боцът с големият пръст

И един интересен факт,който трябва да ни държи здраво стъпили на земята:
[center]2 December 2009 Group stage (Group G )
PFC Levski Sofia 0-2 Villarreal CF[/center]
Последната загуба на Левски у дома е преди повече от 7 години.ГЕРЕНА Е КРЕПОСТ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
W84me написа:Коренна промяна в Адениджи! Напреднал е много и няма нищо общо с това, което беше преди 3 месеца.
Не мисля, същият си е . Просто кой да му даде шанс , че да го видим . Венци нищо не прави в атака и честно казано специално този мач много ме дразнеше . Кел файда, че ми се движиш по фланговете като после връщаш топката назад. Да беше изпросил поне некой пряк свободен преди наказателното , че да може той или Аниете да разстрелват словенския вратар . Той и това не правеше . Адениджи влезна и си изпълни ролята на таран перфектно . Ако имахме и свестно ляво крило за тия 15 минути дето игра щяхме да ги подлудим по лично моя преценка . Адениджи си е заслужил титулярно място според мен от доста време насам , просто Стойчо реши да да държи формата на Венци което беше абсурдно смешно при положение , че бяхме бетонирали 2рото място и без това .
Марибор нашите журналисти ги изкараха като голяма класа.Словенците се оказаха книжен тигър ,малко повече шанс и Левски и си тръгваше с победа.Не трябва предварително да се подценяваме толкова много.
Браво ! Или словенците са мноо слаби , или сте сглобили читав отбор - на мен по-вероятно ми изглежда второто. Успех на Герена ! Дано не вкарат гол, че ще е трудно...
висша математика:31 ≠ 4 

Мач изигран на 100% според моите очаквания. Имаше позитивни и негативни неща, като позитивните надделяват с една идея.
Първо да кажа, че съперникът не впечатли абсолютно с нищо, дано да е наша заслугата и не виждам и какво повече може да предложи, освен опита на някои играчи. Ще ми се и ние да имаме чужденци с 300 мача за клуба, респект за Таварес и за това, което е направил за Марибор, но и той доста тежичък ми се стори и все пак това е играчът, с който трябва да се справим и в реванша.
Ще започна от негативите
1. Не може при статично положение да се стои толкова статично
и всички да гледат какво се случва. Щяха да ни бият без положение.
2. Нямаме офанзивни идеи. Топката добре се движи, и двамата нападатели участваха добре в играта, но с влизането на играчи от задна позиция и създаване на числено предимство в ключови зони, никакви ни няма, затова атаката е беззъба. На 2-3 пъти се видяха и по-добри неща, но като цяло недостатъчно.
3. Правим тъпи фаулове за картони в средата на терена
4. Сашо Александров е много надъхан, но е зле в офанзивен план, а и влизанията му са тука има, тука нема. Или печели единоборството или може да бъде изгонен. Това на мен много не ми допада.
5. Нар - добра скорост, прилична техника, но няма никаква идея какво да прави с топката в краката, да я подава ли и къде, да я бие ли и как. Опасявам се, че това не се учи вече.
Сигурно има и други неща, но като цяло очаквам част от тези проблеми да се решат.
Позитивите:
1. Левски беше по-мотивираният отбор в мача, играчите бяха по-агресивни и спечелиха повече единоборства, включително и в атака дълбоко в противниковото поле. Тук трябва да се отличат Прохазка и Христов. Винаги съм харесвал агресивните отбори. Разбира се по-бавният стил на противника помогна в случая допълнително.
2. Разигравахме добре топката, без паника, вероятно и заради липсата на сериозна преса срещу нас. Имаше и къси пасове, някои по-дълги подавания, повечето учудващо точни, а на 2-3 пъти и опити за по-бързи разигравания.
3. Като цяло отборът изглеждаше стабилен и хомогенен на терена без отчетливо слаби и силни звена, не можеше да се каже, че играем защитно или нападателно, това на този етап беше доста важно.
4. Според мен много добре се представиха Христов, Прохазка, Де Нойер и Минев.
Очакванията ми на реванша са за победа, но трябва да се играе много концентрирано, защото ако ни вкарат първи, много трудно ще обърнем.
Първо да кажа, че съперникът не впечатли абсолютно с нищо, дано да е наша заслугата и не виждам и какво повече може да предложи, освен опита на някои играчи. Ще ми се и ние да имаме чужденци с 300 мача за клуба, респект за Таварес и за това, което е направил за Марибор, но и той доста тежичък ми се стори и все пак това е играчът, с който трябва да се справим и в реванша.
Ще започна от негативите
1. Не може при статично положение да се стои толкова статично

2. Нямаме офанзивни идеи. Топката добре се движи, и двамата нападатели участваха добре в играта, но с влизането на играчи от задна позиция и създаване на числено предимство в ключови зони, никакви ни няма, затова атаката е беззъба. На 2-3 пъти се видяха и по-добри неща, но като цяло недостатъчно.
3. Правим тъпи фаулове за картони в средата на терена
4. Сашо Александров е много надъхан, но е зле в офанзивен план, а и влизанията му са тука има, тука нема. Или печели единоборството или може да бъде изгонен. Това на мен много не ми допада.
5. Нар - добра скорост, прилична техника, но няма никаква идея какво да прави с топката в краката, да я подава ли и къде, да я бие ли и как. Опасявам се, че това не се учи вече.
Сигурно има и други неща, но като цяло очаквам част от тези проблеми да се решат.
Позитивите:
1. Левски беше по-мотивираният отбор в мача, играчите бяха по-агресивни и спечелиха повече единоборства, включително и в атака дълбоко в противниковото поле. Тук трябва да се отличат Прохазка и Христов. Винаги съм харесвал агресивните отбори. Разбира се по-бавният стил на противника помогна в случая допълнително.
2. Разигравахме добре топката, без паника, вероятно и заради липсата на сериозна преса срещу нас. Имаше и къси пасове, някои по-дълги подавания, повечето учудващо точни, а на 2-3 пъти и опити за по-бързи разигравания.
3. Като цяло отборът изглеждаше стабилен и хомогенен на терена без отчетливо слаби и силни звена, не можеше да се каже, че играем защитно или нападателно, това на този етап беше доста важно.
4. Според мен много добре се представиха Христов, Прохазка, Де Нойер и Минев.
Очакванията ми на реванша са за победа, но трябва да се играе много концентрирано, защото ако ни вкарат първи, много трудно ще обърнем.
Футболистите на Марибор и Левски тотално оповергаха отлично организираната кампания срещу отбора на народа. Къде в прав текст, къде завоалирано и подличко, пишещите братя ежеминутно втълпяваха на хората, че Левски е изключително слаб и неорганизиран отбор без грам шанс в Европа. Е, не се получи. На този етап. На реванша трябва да сме още по- организирани и концентрирани и да си вземем своето. В спортно- технически анализи няма да се впускам, има си хора за това. Само ще припомня на една категория хора, че треньора има голямо значение. Не с усмивка, с акъл се взема важен мач. Дано Мъри Стоилов е гледал мача, за да се убеди, че след осем години на разруха вече започва да се гради. Най- големия индикатор за това е играта и на отбора и държанието на феновете. Вчера всички видяхме един европейски Левски с европейска публика.
Люпко беше излязъл с дефанзивната тактика, затова и Марибор не успяха да направят нещо съществено в нападение. Пиргов направи страхотно впечатление, много съм доволен от него за разлика от С. Ал., който сбърка всяка топка когато му беше в краката. Нар е голям егоист и върху това трябва да се работи, но виждам, че скоростта на играта му е по-бърза от тази на отбора и затова стой малко като кръпка. Имаше няколко спорни топки към него и без много да търчи или скача накрая се отзоваваше на правилното място и си тръгваше с топката. За картоните ме е яд - можеше да минем и без тях. 

"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Така, понеже модито ми е изтрило 2 мнение, в който беше цитирано желание за бан на един етрополец, но ги е изтрило директно, а не само частта с майната към етрополеца, а останалото да го запази, та ще се наложи да го напиша отново и няма да мога да се самоцитирам, за да си докажа думите от преди мача:
Левски никога не се дъни, когато мачовете ги дават по каналите на бтв, обратното - когато ги дават по нова и домузТВ винаги ядем дървото - дано да дават и следващия ни кръг пак там, ако се класираме за него
За мача - къде сте защитници на вечната смешка СтоЮ, къде сте? Видяхте ли как се играе, когато имаш ТРЕНЬОР, а не физкултурник начело на отбора - ма спиртомер бил - абе хайде все такива спиртомери да са ни начело, а, а не лилипути, дето само се хилят истерично, дори и като са ни отнесли с 3:0
Нека не витаем в облаците - реваншът ще е труден. Много труден. Марибор са класен отбор, но поизморен от успехите в последните години, нещо като онзи Левски срещу Тампере (е, тоагва случихме и на много кофти време, което ги облагодетелства, а един човек със свалени гащи, който някои тук постоянно искат да се върнел, определено проби отбора, но това е друга тема), дано ни се получи. Важното е стадионът да е пълен, а който може, нека си купи и карта, за да подпомогнем финансово тима (аз ще си купя през уикенда за А) - за съжаление ние не сме селяни от микре и няма как да ни опростят едни 14 милиона, само защото сме от село и ни лиспват вече първите 68 години...
Само Левски!!!
Левски никога не се дъни, когато мачовете ги дават по каналите на бтв, обратното - когато ги дават по нова и домузТВ винаги ядем дървото - дано да дават и следващия ни кръг пак там, ако се класираме за него

За мача - къде сте защитници на вечната смешка СтоЮ, къде сте? Видяхте ли как се играе, когато имаш ТРЕНЬОР, а не физкултурник начело на отбора - ма спиртомер бил - абе хайде все такива спиртомери да са ни начело, а, а не лилипути, дето само се хилят истерично, дори и като са ни отнесли с 3:0

Нека не витаем в облаците - реваншът ще е труден. Много труден. Марибор са класен отбор, но поизморен от успехите в последните години, нещо като онзи Левски срещу Тампере (е, тоагва случихме и на много кофти време, което ги облагодетелства, а един човек със свалени гащи, който някои тук постоянно искат да се върнел, определено проби отбора, но това е друга тема), дано ни се получи. Важното е стадионът да е пълен, а който може, нека си купи и карта, за да подпомогнем финансово тима (аз ще си купя през уикенда за А) - за съжаление ние не сме селяни от микре и няма как да ни опростят едни 14 милиона, само защото сме от село и ни лиспват вече първите 68 години...
Само Левски!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.