Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
doniobbb
Контакти:

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот doniobbb » 15 юли 2016 01:01

На Герена ни трябва само едно статично положение и всичко за мариборците приключва!!! 8-)

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 15 юли 2016 01:18

Браво на момчетата! Въпреки слабата игра в нападение в защита се справиха изключително добре.
Надцених много Марибор, видя се, че не са нещо кой знае какво, но не е като ние да сме много по-добри от тях.
Всичко може да се случи на реванша. Да се надяваме, че ще с подкрепата на публиката ще се поздравим с успеха!
Как ме е яд, че няма да мога да ида на мача... :(

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 15 юли 2016 02:05

Къде бе,братче ще ме сложат нощна да бачкам като има мач на любимия отбор...Ех,да му ... майката!

Тоя Адениджи как може да я върти тая топка на вътрешен.вместо да търси боцът с големият пръст :mrgreen: :mrgreen:

И един интересен факт,който трябва да ни държи здраво стъпили на земята:

[center]2 December 2009 Group stage (Group G )
PFC Levski Sofia 0-2 Villarreal CF[/center]

Последната загуба на Левски у дома е преди повече от 7 години.ГЕРЕНА Е КРЕПОСТ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 15 юли 2016 05:24

W84me написа:Коренна промяна в Адениджи! Напреднал е много и няма нищо общо с това, което беше преди 3 месеца.

Не мисля, същият си е . Просто кой да му даде шанс , че да го видим . Венци нищо не прави в атака и честно казано специално този мач много ме дразнеше . Кел файда, че ми се движиш по фланговете като после връщаш топката назад. Да беше изпросил поне некой пряк свободен преди наказателното , че да може той или Аниете да разстрелват словенския вратар . Той и това не правеше . Адениджи влезна и си изпълни ролята на таран перфектно . Ако имахме и свестно ляво крило за тия 15 минути дето игра щяхме да ги подлудим по лично моя преценка . Адениджи си е заслужил титулярно място според мен от доста време насам , просто Стойчо реши да да държи формата на Венци което беше абсурдно смешно при положение , че бяхме бетонирали 2рото място и без това .

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 15 юли 2016 06:48

Марибор нашите журналисти ги изкараха като голяма класа.Словенците се оказаха книжен тигър ,малко повече шанс и Левски и си тръгваше с победа.Не трябва предварително да се подценяваме толкова много.

Потребителски аватар
ELFen
Контакти:

Мнениеот ELFen » 15 юли 2016 08:33

Браво ! Или словенците са мноо слаби , или сте сглобили читав отбор - на мен по-вероятно ми изглежда второто. Успех на Герена ! Дано не вкарат гол, че ще е трудно...
висша математика:314 :idea:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 юли 2016 08:57

Мач изигран на 100% според моите очаквания. Имаше позитивни и негативни неща, като позитивните надделяват с една идея.
Първо да кажа, че съперникът не впечатли абсолютно с нищо, дано да е наша заслугата и не виждам и какво повече може да предложи, освен опита на някои играчи. Ще ми се и ние да имаме чужденци с 300 мача за клуба, респект за Таварес и за това, което е направил за Марибор, но и той доста тежичък ми се стори и все пак това е играчът, с който трябва да се справим и в реванша.
Ще започна от негативите
1. Не може при статично положение да се стои толкова статично ;) и всички да гледат какво се случва. Щяха да ни бият без положение.
2. Нямаме офанзивни идеи. Топката добре се движи, и двамата нападатели участваха добре в играта, но с влизането на играчи от задна позиция и създаване на числено предимство в ключови зони, никакви ни няма, затова атаката е беззъба. На 2-3 пъти се видяха и по-добри неща, но като цяло недостатъчно.
3. Правим тъпи фаулове за картони в средата на терена
4. Сашо Александров е много надъхан, но е зле в офанзивен план, а и влизанията му са тука има, тука нема. Или печели единоборството или може да бъде изгонен. Това на мен много не ми допада.
5. Нар - добра скорост, прилична техника, но няма никаква идея какво да прави с топката в краката, да я подава ли и къде, да я бие ли и как. Опасявам се, че това не се учи вече.
Сигурно има и други неща, но като цяло очаквам част от тези проблеми да се решат.
Позитивите:
1. Левски беше по-мотивираният отбор в мача, играчите бяха по-агресивни и спечелиха повече единоборства, включително и в атака дълбоко в противниковото поле. Тук трябва да се отличат Прохазка и Христов. Винаги съм харесвал агресивните отбори. Разбира се по-бавният стил на противника помогна в случая допълнително.
2. Разигравахме добре топката, без паника, вероятно и заради липсата на сериозна преса срещу нас. Имаше и къси пасове, някои по-дълги подавания, повечето учудващо точни, а на 2-3 пъти и опити за по-бързи разигравания.
3. Като цяло отборът изглеждаше стабилен и хомогенен на терена без отчетливо слаби и силни звена, не можеше да се каже, че играем защитно или нападателно, това на този етап беше доста важно.
4. Според мен много добре се представиха Христов, Прохазка, Де Нойер и Минев.
Очакванията ми на реванша са за победа, но трябва да се играе много концентрирано, защото ако ни вкарат първи, много трудно ще обърнем.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 юли 2016 09:23

Футболистите на Марибор и Левски тотално оповергаха отлично организираната кампания срещу отбора на народа. Къде в прав текст, къде завоалирано и подличко, пишещите братя ежеминутно втълпяваха на хората, че Левски е изключително слаб и неорганизиран отбор без грам шанс в Европа. Е, не се получи. На този етап. На реванша трябва да сме още по- организирани и концентрирани и да си вземем своето. В спортно- технически анализи няма да се впускам, има си хора за това. Само ще припомня на една категория хора, че треньора има голямо значение. Не с усмивка, с акъл се взема важен мач. Дано Мъри Стоилов е гледал мача, за да се убеди, че след осем години на разруха вече започва да се гради. Най- големия индикатор за това е играта и на отбора и държанието на феновете. Вчера всички видяхме един европейски Левски с европейска публика.

fullmoon
Контакти:

Мнениеот fullmoon » 15 юли 2016 09:44

Люпко беше излязъл с дефанзивната тактика, затова и Марибор не успяха да направят нещо съществено в нападение. Пиргов направи страхотно впечатление, много съм доволен от него за разлика от С. Ал., който сбърка всяка топка когато му беше в краката. Нар е голям егоист и върху това трябва да се работи, но виждам, че скоростта на играта му е по-бърза от тази на отбора и затова стой малко като кръпка. Имаше няколко спорни топки към него и без много да търчи или скача накрая се отзоваваше на правилното място и си тръгваше с топката. За картоните ме е яд - можеше да минем и без тях. :evil:
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 юли 2016 10:37

Така, понеже модито ми е изтрило 2 мнение, в който беше цитирано желание за бан на един етрополец, но ги е изтрило директно, а не само частта с майната към етрополеца, а останалото да го запази, та ще се наложи да го напиша отново и няма да мога да се самоцитирам, за да си докажа думите от преди мача:

Левски никога не се дъни, когато мачовете ги дават по каналите на бтв, обратното - когато ги дават по нова и домузТВ винаги ядем дървото - дано да дават и следващия ни кръг пак там, ако се класираме за него :)

За мача - къде сте защитници на вечната смешка СтоЮ, къде сте? Видяхте ли как се играе, когато имаш ТРЕНЬОР, а не физкултурник начело на отбора - ма спиртомер бил - абе хайде все такива спиртомери да са ни начело, а, а не лилипути, дето само се хилят истерично, дори и като са ни отнесли с 3:0 :oops:

Нека не витаем в облаците - реваншът ще е труден. Много труден. Марибор са класен отбор, но поизморен от успехите в последните години, нещо като онзи Левски срещу Тампере (е, тоагва случихме и на много кофти време, което ги облагодетелства, а един човек със свалени гащи, който някои тук постоянно искат да се върнел, определено проби отбора, но това е друга тема), дано ни се получи. Важното е стадионът да е пълен, а който може, нека си купи и карта, за да подпомогнем финансово тима (аз ще си купя през уикенда за А) - за съжаление ние не сме селяни от микре и няма как да ни опростят едни 14 милиона, само защото сме от село и ни лиспват вече първите 68 години...

Само Левски!!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”