ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Ozzimozzi » 12 юли 2016 00:06

Beladona написа:Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!

О Нострадамусе на форума, кой е тренер на ПФК ЦСКА АД? Кой?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 00:07

***cska*** написа:Щом кака Донка се пъне във форума, вече съм спокоен! :) Направила си е кликовете, и вече нЕма що да и роди оскубаната вежда! :lol: Айе да допиваме, и да лЕгаме, че утре направо не ми се мисли, какво сранье ще е! :lol:

За кое си спокоен, че ще ликвидират ЦСКА ли? Или защото нема кой да пречи на ГМО изчадието от Микре?

Толкова сте жалки припознавачите, че нямам думи.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2016 00:10

CSKA 78 написа:
Tommi написа:Гледам, че по закон, а и според указанията на съда има начин. Но по твоето право не беше възможно, затова съм
объркан. :lol:

Бат Тами, не че нещо искам да ти кажа, но ти не си ли объркан поначало?! Уж си финансист, а пишеш на десет годишен лаптоп?! Явно се изявяваш като финансист, само че си работиш у вас на десет годишния лаптоп, а!? :mrgreen: :mrgreen:

ПП Иначе има начин за разсрочване за 30 години, но за този начин не стигат 7 дни! :mrgreen:

Лошо е, когато човек се оплете толкова много, че трябва да се разплита с приказки за лаптопа ми. :lol: :lol: И да отбележа, че лаптопът ми още няма 10 години, но най-вероятно ще ги направи, като гледам какъв е железен. 8-) А не мога да ти дам информация дали работя на него, защото ако ти кажа, че работя на него, сега веднага ще го хакнеш и ще ми източиш цялата информация. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 юли 2016 00:12

River Plate написа:
***cska*** написа:Щом кака Донка се пъне във форума, вече съм спокоен! :) Направила си е кликовете, и вече нЕма що да и роди оскубаната вежда! :lol: Айе да допиваме, и да лЕгаме, че утре направо не ми се мисли, какво сранье ще е! :lol:

За кое си спокоен, че ще ликвидират ЦСКА ли? Или защото нема кой да пречи на ГМО изчадието от Микре?

Толкова сте жалки припознавачите, че нямам думи.

Имаш правото да замълчиш, или всичко казано от теб до тук, ще бъде използвано след 24 часа! :mrgreen:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 00:14

Ozzimozzi написа:
Beladona написа:Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!

Тоооооошко Янчееееееев !!!!! Ама Гришката да не есе е отказал верно бе ....егати ....много лошо бе ???? Сега кой ще закрива ЦСКА бе , припознавачиииииии ????

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 юли 2016 00:16

Beladona написа:
Ozzimozzi написа:

Тоооооошко Янчееееееев !!!!! Ама Гришката да не есе е отказал верно бе ....егати ....много лошо бе ???? Сега кой ще закрива ЦСКА бе , припознавачиииииии ????

Не се пъни мила веждо, все така си си компрометирана!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 12 юли 2016 00:17

Beladona написа:
Ozzimozzi написа:

Евала Нострадамусе! Все така да познаваш!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 00:19

Кво да се пъна бе , цела година се пънахте да закриете ЦСКА и пак не можахте ......егати смешните припознавачи !!!!!

Само ЦСКА !!!!!!!!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 юли 2016 00:20

Айде лека, че ми свърши Мастиката!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 00:21

В "официалния" форум, където пишат по-малко хора от тук, са се взели на сериозно. Пишат декларации, скрити зад никовете си. Мислят, че са някакъв фактор. А всъщност там пише сганта на публиката ни. Има 2-3 човека, които налагат мнението си над останалите и другите блеят след тях.
Миналата година по това време имаха кампания всички да си сложат за аватари черепи, за да приветстват Божков "у дома".

Нема такава жалка пасмина. Стават обаче да ги почете човек, за да заспи развеселен и с усмивка на лице.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Върни се в “Архив”