Beladona написа:Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!
О Нострадамусе на форума, кой е тренер на ПФК ЦСКА АД? Кой?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!
***cska*** написа:Щом кака Донка се пъне във форума, вече съм спокоен!Направила си е кликовете, и вече нЕма що да и роди оскубаната вежда!
Айе да допиваме, и да лЕгаме, че утре направо не ми се мисли, какво сранье ще е!
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
CSKA 78 написа:Tommi написа:Гледам, че по закон, а и според указанията на съда има начин. Но по твоето право не беше възможно, затова съм
объркан.
Бат Тами, не че нещо искам да ти кажа, но ти не си ли объркан поначало?! Уж си финансист, а пишеш на десет годишен лаптоп?! Явно се изявяваш като финансист, само че си работиш у вас на десет годишния лаптоп, а!?![]()
![]()
ПП Иначе има начин за разсрочване за 30 години, но за този начин не стигат 7 дни!
River Plate написа:***cska*** написа:Щом кака Донка се пъне във форума, вече съм спокоен!Направила си е кликовете, и вече нЕма що да и роди оскубаната вежда!
Айе да допиваме, и да лЕгаме, че утре направо не ми се мисли, какво сранье ще е!
За кое си спокоен, че ще ликвидират ЦСКА ли? Или защото нема кой да пречи на ГМО изчадието от Микре?
Толкова сте жалки припознавачите, че нямам думи.
Ozzimozzi написа:Beladona написа:Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!
Beladona написа:Ozzimozzi написа:Beladona написа:Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!
Тоооооошко Янчееееееев !!!!! Ама Гришката да не есе е отказал верно бе ....егати ....много лошо бе ???? Сега кой ще закрива ЦСКА бе , припознавачиииииии ????
Beladona написа:Ozzimozzi написа:Beladona написа:Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!
Тоооооошко Янчееееееев !!!!! Ама Гришката да не есе е отказал верно бе ....егати ....много лошо бе ???? Сега кой ще закрива ЦСКА бе , припознавачиииииии ????
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта