dunavfc написа:Какво значение има дали ти е обидно или не, като реалността е съвсем различна от идеалистичният свят в който живеете ? Левскарите може да сте свикнали подобни отбори да ги качвате на тройка още на полувремето, но сегашните времена не са такива, поради простата причина, че те имат пари, следователно играчи, а вие нямате пари, следователно нямате играчи...
Стойчо Стоев е страшно реален човек, нещо, което не се тачи и уважава на Герена. Там, трябва да се биеш в гърдите, какъв голям левскар си от малък, как с този клуб могат да се сравняват само Реал М и Манчестър Юнайтед и т.н.
Кусурите ви са в ръководството, не в треньорите...Стойчо Стоев дори и да каже, че ще станете шампиони с 10 точки предина, като от ръковоството му предоставят 200 хил. евро за селекция ще ми спечели оная работа..
От контекстът винаги могат да се вади, каквото и да е било, стига да му е изгодно на някого, пък дори и да кажеш, че слънцето е жълто...
Левски завърши втори, по-нагоре при сегашната ситуация в Българският футбол няма ! Шампиони не може да станете дори и с трио от Клоп-Моуриниьо-Конте.
Втори без Литекс, ЦСКА и Локо Сф. Последните са ни трън отзад в последните няколко години. Това за парите го разправяй на някой друг, човек. Или не си наясно или си плямпаш само. Когато "Левски" каже "няма пари", не е като "Монтана" да го каже същото, нали се сещаш. Все едно да ми сравняваш Бойко да го каже и някакъв човечец де живее в панелка. Били сме привличали свободни агенти. Ми те нали получават заплати. Намалили им заплатите. На 5-7 000 евро. Егати намалението. Колко мислиш получават в Монтана, които дойдоха на Герена и взеха точка? Ами в Благоевград?
"Левски" беше втори по пари в групата. Първи като поддръжка. Лудогорец каква школа имат, колко тренери, колко служители? Дълговете де ги плаща "Левски". Общо не мислиш ли, че софиянци дават доста повече пари за издръжка на всичко това? Така че недей как били нямали пари. Обаче как се разходват тези пари? Това е правилния въпрос, който е нужно да бъде зададен.
Това какво бил казал, че имал предвид и това какво е имал предвид.... Недей, недей. Ако си ни гледал всичките мачове с тях досега - а при положение, че не си фен на "Левски" предполагам не си - щеше да знаеш, че в тази година и половина, през която Стойчо ни беше тренер направихме най-слабите си мачове с тях. Още с потройка и тактика в началото виждаш, че ние излизаме ДА НЕ загубим, а не да спечелим. Мислех да не говоря по темата, но ме ядосаха няколко човека в предишните страници и ще кажа какво мисля по въпроса - това беше троянския кон на Лудогорец. Така мисля и това е! Когато станахме щампиони и бихме Лудогорец с гола на Пелето, имахме по-слаб отбор! като единици, но няма значение. Когато ги смачкахме за едно полувреме с Гонзо за треньор какъв беше състава?
Разбира се ще ме е яд сравнението с Райо. Райо поне излизат и се опитват да се надиграват с Реал. Падат 6-0 вкъщи, но са се пробвали. Нито като финанси сравнението е уместно, нито като история, нито като структура на клубовете, нищо. ОК? И да не ми казва какво е имал предвид. Не съм олигофрен! Не можеш да си треньор на "Левски" и да сваляш гарда. И на Люпко съм бесен за това, което е казал. Какво направи Станимир Стоилов с явни дупки в целия състав, а? Вдигна ли бялото знаме за един момент? Не. Сложи Коприваров, Ники Димитров, извади отнякъде Домо, Живко Миланов. Пробва поне още 15-ина момчета от школата, пускайки ги в мачове за по 20 и повече минути. А не в продължението на мачовете. Ясен Петров мрънка ли? Гонзо мрънка ли в началото на втория си период като директор? Не. Разсмърдя се накрая и каза някои неудобни неща чак на тръгване. Който го чул, чул. Не ти говорим за титли. За никакви подобни не става дума. Става дума за нещо друго, дето не можеш го разбра. И във В група, ако ще да сме, ние ще трябва да сме "Левски". Когато си в майсторската група и играеш с нагласата на отбор от В група - с мисъл да не паднеш, не си "Левски". Люпко и той ако мисли, че нищо няма да стане, да се маха! Да идва Топчо!
Аз титла не искам! И много са като мен. Искаме да се върне левскарския дух на терена. Това е. Онзи дух, който пречупи Удинезе. Онзи дух, който накара Пелето да ритне пустата топка във вратата на Лудогорец за 1-0. Да биеш на въпреки, а не благодарение на.