Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 07 юли 2016 11:12

dunavfc написа:Какво значение има дали ти е обидно или не, като реалността е съвсем различна от идеалистичният свят в който живеете ? Левскарите може да сте свикнали подобни отбори да ги качвате на тройка още на полувремето, но сегашните времена не са такива, поради простата причина, че те имат пари, следователно играчи, а вие нямате пари, следователно нямате играчи...

Стойчо Стоев е страшно реален човек, нещо, което не се тачи и уважава на Герена. Там, трябва да се биеш в гърдите, какъв голям левскар си от малък, как с този клуб могат да се сравняват само Реал М и Манчестър Юнайтед и т.н.

Кусурите ви са в ръководството, не в треньорите...Стойчо Стоев дори и да каже, че ще станете шампиони с 10 точки предина, като от ръковоството му предоставят 200 хил. евро за селекция ще ми спечели оная работа..

От контекстът винаги могат да се вади, каквото и да е било, стига да му е изгодно на някого, пък дори и да кажеш, че слънцето е жълто...

Левски завърши втори, по-нагоре при сегашната ситуация в Българският футбол няма ! Шампиони не може да станете дори и с трио от Клоп-Моуриниьо-Конте.

Втори без Литекс, ЦСКА и Локо Сф. Последните са ни трън отзад в последните няколко години. Това за парите го разправяй на някой друг, човек. Или не си наясно или си плямпаш само. Когато "Левски" каже "няма пари", не е като "Монтана" да го каже същото, нали се сещаш. Все едно да ми сравняваш Бойко да го каже и някакъв човечец де живее в панелка. Били сме привличали свободни агенти. Ми те нали получават заплати. Намалили им заплатите. На 5-7 000 евро. Егати намалението. Колко мислиш получават в Монтана, които дойдоха на Герена и взеха точка? Ами в Благоевград?

"Левски" беше втори по пари в групата. Първи като поддръжка. Лудогорец каква школа имат, колко тренери, колко служители? Дълговете де ги плаща "Левски". Общо не мислиш ли, че софиянци дават доста повече пари за издръжка на всичко това? Така че недей как били нямали пари. Обаче как се разходват тези пари? Това е правилния въпрос, който е нужно да бъде зададен.

Това какво бил казал, че имал предвид и това какво е имал предвид.... Недей, недей. Ако си ни гледал всичките мачове с тях досега - а при положение, че не си фен на "Левски" предполагам не си - щеше да знаеш, че в тази година и половина, през която Стойчо ни беше тренер направихме най-слабите си мачове с тях. Още с потройка и тактика в началото виждаш, че ние излизаме ДА НЕ загубим, а не да спечелим. Мислех да не говоря по темата, но ме ядосаха няколко човека в предишните страници и ще кажа какво мисля по въпроса - това беше троянския кон на Лудогорец. Така мисля и това е! Когато станахме щампиони и бихме Лудогорец с гола на Пелето, имахме по-слаб отбор! като единици, но няма значение. Когато ги смачкахме за едно полувреме с Гонзо за треньор какъв беше състава?

Разбира се ще ме е яд сравнението с Райо. Райо поне излизат и се опитват да се надиграват с Реал. Падат 6-0 вкъщи, но са се пробвали. Нито като финанси сравнението е уместно, нито като история, нито като структура на клубовете, нищо. ОК? И да не ми казва какво е имал предвид. Не съм олигофрен! Не можеш да си треньор на "Левски" и да сваляш гарда. И на Люпко съм бесен за това, което е казал. Какво направи Станимир Стоилов с явни дупки в целия състав, а? Вдигна ли бялото знаме за един момент? Не. Сложи Коприваров, Ники Димитров, извади отнякъде Домо, Живко Миланов. Пробва поне още 15-ина момчета от школата, пускайки ги в мачове за по 20 и повече минути. А не в продължението на мачовете. Ясен Петров мрънка ли? Гонзо мрънка ли в началото на втория си период като директор? Не. Разсмърдя се накрая и каза някои неудобни неща чак на тръгване. Който го чул, чул. Не ти говорим за титли. За никакви подобни не става дума. Става дума за нещо друго, дето не можеш го разбра. И във В група, ако ще да сме, ние ще трябва да сме "Левски". Когато си в майсторската група и играеш с нагласата на отбор от В група - с мисъл да не паднеш, не си "Левски". Люпко и той ако мисли, че нищо няма да стане, да се маха! Да идва Топчо!

Аз титла не искам! И много са като мен. Искаме да се върне левскарския дух на терена. Това е. Онзи дух, който пречупи Удинезе. Онзи дух, който накара Пелето да ритне пустата топка във вратата на Лудогорец за 1-0. Да биеш на въпреки, а не благодарение на.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 юли 2016 11:21

Red_Neck написа:Не на мене, а по пронцип .....
'върляш тук едно свое твърдение и най-логичното нещо е да споделиш на каква база стъпва ... ;)
На мене ми стана интересно, защо при заявени цели от УС (титла, купа и успешна кампания в ЕКТ .... каквото и да значи това), ти мислиш, че .... цитирам: "не трябва да сме пречка в борбата за титлата"
Е, ако нямаш отговор, или имаш, но отговорът не е особено .... удобен, тогава се изсулваш по твоя си начин ;)

ПП: За мачовете с Марибор има ли директива .... или тя е само за вътршните състезания?

По принцип се намираме във форум и мога да хвърлям каквито си искам твърдения. Особено в нашия подфорум. Така виждам нещата от стеклите се събията в последните месеци и това е моето мнение. Никъде не съм споменал директива, но за вас е нормално да се вкарвате в такива.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2016 11:35

Гонзо написа:А всъщност в кое сме по-добри от Райо Валекано?

стадион ли - [rimg]http://www.laligaticketsonline.com/wp-content/uploads/rayo-stadium.jpg[/rimg]

Футболисти ли ? 31,90 Mio. €

Сигурно като фенове ? Average Attendance - 11k

Раними душички, Стоев дори да имаше предвид това пак нямаше да е далече от истината

Ти на несхватлив ли се правиш човек или какво?

ПРОПОРЦИИ! Учил си го по математика, нали?
Хайде, че не ми се търси попълни полетата за посещаемост, футболисти и тъ нъ на Реал. Сравни ги и ще разбереш. Но разбира се е по-добре така. То не сме разбрали. Добре, бе. Ам че се усети как се е насрал и се измъкна като типичен йезуит.

Искаше ми се Стойчо да ни е треньор все още, а Гонзо на Черно море, за да се види разликата този сезон.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 юли 2016 11:39

metodito написа:
Гонзо написа:А всъщност в кое сме по-добри от Райо Валекано?

стадион ли - [rimg]http://www.laligaticketsonline.com/wp-content/uploads/rayo-stadium.jpg[/rimg]

Футболисти ли ? 31,90 Mio. €

Сигурно като фенове ? Average Attendance - 11k

Раними душички, Стоев дори да имаше предвид това пак нямаше да е далече от истината

Ти на несхватлив ли се правиш човек или какво?

ПРОПОРЦИИ! Учил си го по математика, нали?
Хайде, че не ми се търси попълни полетата за посещаемост, футболисти и тъ нъ на Реал. Сравни ги и ще разбереш. Но разбира се е по-добре така. То не сме разбрали. Добре, бе. Ам че се усети как се е насрал и се измъкна като типичен йезуит.

Я дай пример с пропорциите. Само да не се окаже, че Райо има повече фенове. Що се занимавате с тъпотии като има такава неяснота в отбора. И единственото добро дето може да стане е повече пари от новия собственик.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юли 2016 11:59

Warped написа:Я дай пример с пропорциите. Само да не се окаже, че Райо има повече фенове. Що се занимавате с тъпотии като има такава неяснота в отбора. И единственото добро дето може да стане е повече пари от новия собственик.

Няма значение кой отбор колко фенове , какъв стадион и какви футболисти има. Левски е такъв отбор за България, каквито са Реал и Барса за Испания. Какъв по значимост е Райо Валекано в Испания и какъв е Левски в България? Сравнението е абсурдно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юли 2016 12:09

Това, че сравнението, което СС направи, бе използвано едва ли не като основен довод за уволнението му. Едва ли не, че имал пораженско мислене, ме издразни страшно много. Щото поне за това човека беше прав.
Левски, общо като клуб заедно с играчите, УС, треньори и директори няма шампионски манталитет. Към днешна дата такова е положението. Сърдити или не - все тая.

Прочее, ето един коментар Вацке, който се изживява като президент или изпълнителен директор, както искате го тълкувайте, на Дортмунд:
"През последните 45 години Байерн почти не правеше грешки, а в последните години те са дори перфектни. Те са на едно ниво с Реал и Барселона - на самия връх - и ако преди 10 или 15 години си представях, че някой отбор може да се мери тях, то това със сигурност бе Байерн. В момента между Байерн и Реал и Барселона няма никаква разлика - нито във финанси, нито като резултати, нищо. Това е изключително и макар и да не ми харесва особено, няма как да не им го призная", добави Вацке."

А СС направи сравнение между финансовите възможности на Лудогорец и Левски. Домусчиев ако реши може да извади 5-6 милиона евро за трансфери, щото клуба прибра поне 20 от участия в ЕКТ последните години.
Левски преко сили може да извади 1 млн. евро за трансфери.
Казано по друг начин. Райо Валекано сигурно разполагат с не повече от 15 млн. трансферен бюджет.

Всички, които са се почувствали засегнати от това изказване, щото видиш ли не отивало на Левски да се принизява така, да си го заврат отзад. Аз съм на мнение, че СС трябваше да бъде махнат, щото стигна тавана си, с този състав, а пари за нов няма, както се вижда.
Тъжно или не - Левски не бе фактор в първенство, в което отсъстваше ЦСКА, а през втората половина и Литекс. Това, че треперехме дали ще бием отбори, като Морето, Берое, Локо Плд, а за Монтана и Пирин не ми се говори, значи, че Лудогорец са недостижими за Левски, към този момент. Като прибавим и колко аматьорски се държи ръководството и всички се прави "ден да мине, друг да дойде".

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 07 юли 2016 12:22

Serafim написа: Всички, които са се почувствали засегнати от това изказване, щото видиш ли не отивало на Левски да се принизява така, да си го заврат отзад.

Преди да навираш неща отзад на хората се замисли дали Стоев не можеше да каже същото без да прави сравнения. "В момента не можем да се борим с Лудогорец, те имат повече пари. Това е положението." Истината казана без сравнения, които могат да засегнат фенове, ръководство и отбор.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 07 юли 2016 12:50

metodito написа: - щеше да знаеш, че в тази година и половина, през която Стойчо ни беше тренер направихме най-слабите си мачове с тях. Още с потройка и тактика в началото виждаш, че ние излизаме ДА НЕ загубим, а не да спечелим.

Извинявай, а как точно се излиза за победа срещу по-силен отбор. Опиши ми постройката според теб в такъв случай. Или според теб отборът на Лудогорец не беше по-силен от този на Левски, щото такива неща не трябва да се приказват. Ако все пак ще ти е трудно за Лудогорец, ми опиши твоята постройка на Левски за излизане за победа срещу Реал Мадрид.

П.С. Да , ще ми цитираш постройката на Гонзо, когато сме ги били "смазали" и когато те се хилеха след края на мача... Не ми я давай нея, измисли твоя

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 юли 2016 13:06

drvasko98 написа:
metodito написа: - щеше да знаеш, че в тази година и половина, през която Стойчо ни беше тренер направихме най-слабите си мачове с тях. Още с потройка и тактика в началото виждаш, че ние излизаме ДА НЕ загубим, а не да спечелим.

Извинявай, а как точно се излиза за победа срещу по-силен отбор. Опиши ми постройката според теб в такъв случай. Или според теб отборът на Лудогорец не беше по-силен от този на Левски, щото такива неща не трябва да се приказват. Ако все пак ще ти е трудно за Лудогорец, ми опиши твоята постройка на Левски за излизане за победа срещу Реал Мадрид.

П.С. Да , ще ми цитираш постройката на Гонзо, когато сме ги били "смазали" и когато те се хилеха след края на мача... Не ми я давай нея, измисли твоя

Че те по-слаби като единици не са били никога по-слаби. Виж обаче като отбор, като колектив - далеч бяха от това, което са били и което са днес. Всички знаем как Лудогорец си взима точки със съдиите. Как не гонят "капитан Съни" и оня влашкия убиец. Те, ако бяха толкова добри, нямаше да имат нужди от съдиите. Как сме им вземали точки? Не виждаш нищо нередно в това Аниете да е на крилото? Не виждаш нищо съмнително Прохазка на бека? Там му е мястото, така ли? И "дедо Люпко" да те бие с 9 души на Герена пак, нали. Все пак са Реал Мадрид, пък ние...

Не ми я давай нея, измисли твоя
Да, така ще кажеш знам. Ей сега отивам да я мисля. До скоро.

ми опиши твоята постройка на Левски за излизане за победа срещу Реал Мадрид.

Мармайко, ма вие тва наистина го вярвате за Реал Мадрид... Ох, не мога се спра да се хиля.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 юли 2016 13:17

koisa написа:
Warped написа:Я дай пример с пропорциите. Само да не се окаже, че Райо има повече фенове. Що се занимавате с тъпотии като има такава неяснота в отбора. И единственото добро дето може да стане е повече пари от новия собственик.

Няма значение кой отбор колко фенове , какъв стадион и какви футболисти има. Левски е такъв отбор за България, каквито са Реал и Барса за Испания. Какъв по значимост е Райо Валекано в Испания и какъв е Левски в България? Сравнението е абсурдно.

Не мисля, че е абсурдно. По света ако ще да си от отбор от 3-та дивизия, отиваш на стадиона и подкрепяш отбора. Всеки отбор с традиции има значение. Без другите отбори Реал и Барса са нищо. Това е малко Оффтопик
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”