ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 06 юли 2016 20:46

Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???

На мен ми е интересно, като я купят историята и стане тяхна собственост, могат ли да я пренапишат? :lol: :lol: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юли 2016 20:53

KAT90 написа:
Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???

Ето го пък и това.Ходи малко на фитнес, че се губиш между редовете.Ти така и не ми отговори защо не искаш да дадеш 4000лв. за топки при положение, че си милионер.Имаше един филм "Беднякът-милионер", ама ВБ не е Ники Кънчев нали знаеш?
Ако имаше малко акъл щеше да си прочел по-адекватни постове, в които е описано как става, ама ти нали си милионер, какво да ти обяснявам.Обичаш ли цветя?

ти обичаш ли оригами ??? история ше купува ???? Хахахахах ! Ходи при Божидар Димитров да му кажеш тая глупост !

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 06 юли 2016 20:58

Beladona написа:
KAT90 написа:

Ето го пък и това.Ходи малко на фитнес, че се губиш между редовете.Ти така и не ми отговори защо не искаш да дадеш 4000лв. за топки при положение, че си милионер.Имаше един филм "Беднякът-милионер", ама ВБ не е Ники Кънчев нали знаеш?
Ако имаше малко акъл щеше да си прочел по-адекватни постове, в които е описано как става, ама ти нали си милионер, какво да ти обяснявам.Обичаш ли цветя?

ти обичаш ли оригами ??? история ше купува ???? Хахахахах ! Ходи при Божидар Димитров да му кажеш тая глупост !

Умний, изкарай къде съм казал "купува"! Виж "придобива" може и да съм, да!
Томиславчо, история може да се пренапише, защо? Ти чувал ли си израза "продължаваме напред" или по коментарите на мачове, "отборът ЖМ пренаписа историята"? Пишем, четем, пренаписваме, записваме.........
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юли 2016 21:01

baraba написа:

История не се купува и НЯМА нужда да се купува :!: Ти ще кажеш ли , за доносчето подготвяно от изрусената ти дружка , нереализирания НЕспециалист по спортно право :roll: Това ли ви е последната надеждица да правите мръсно и да пречите на ЦСКА :twisted: :evil:

Единия припознавач ще купува история , другия каза, че не се купува .......мръсно на ЦСКА направихте вие припознавачи, ГГ, минджите , милко и морко и кой там беше още .....

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 06 юли 2016 21:01

Някой сеща ли се когато Жужето ви събра на Армията , не каза ли :

На мен базите не ми трябват , ще купя земя и ще построя стадион за чудо и приказ !!!

Дали е започнал да строй ?

И защо е тази война за базите ? ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юли 2016 21:04

KAT90 написа:
Beladona написа:
KAT90 написа:

Умний, изкарай къде съм казал "купува"! Виж "придобива" може и да съм, да!
Томиславчо, история може да се пренапише, защо? Ти чувал ли си израза "продължаваме напред" или по коментарите на мачове, "отборът ЖМ пренаписа историята"? Пишем, четем, пренаписваме, записваме.........

Да не си написал ДОБИВА бе , Припо ????

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 юли 2016 21:08

Beladona написа:
baraba написа:

История не се купува и НЯМА нужда да се купува :!: Ти ще кажеш ли , за доносчето подготвяно от изрусената ти дружка , нереализирания НЕспециалист по спортно право :roll: Това ли ви е последната надеждица да правите мръсно и да пречите на ЦСКА :twisted: :evil:

Единия припознавач ще купува история , другия каза, че не се купува .......мръсно на ЦСКА направихте вие припознавачи, ГГ, минджите , милко и морко и кой там беше още .....

Ти не се измъквай по терлици , кажи за доносчето , това ли ти дава надеждица да провалите евентуално контролата с Удинезе на 23-ти при официалното представяне на ЦСКА , какво стана , седем милиардери , нам колко си милионери , а на края .... с доносчета :roll: Или просто, кой както си го може , а :roll: Едни купуват играчи за милиони , организират контроли с някакви си Еврограндове , като Интер Милано , а други с чисто подуенски похвати ... с доносчета :evil:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 юли 2016 21:11

Torino FC 1906 написа:Някой сеща ли се когато Жужето ви събра на Армията , не каза ли :

На мен базите не ми трябват , ще купя земя и ще построя стадион за чудо и приказ !!!

Дали е започнал да строй ?

И защо е тази война за базите ? ...

Споко не се вълнувай , война няма ;) Базите са ясни отдавна :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

dude

Мнениеот dude » 06 юли 2016 21:11

Beladona написа:
KAT90 написа:

Доне, провери ли вече що тъй мЕлЕардерите се провалиха с освежителния план?

Beladona

Мнениеот Beladona » 06 юли 2016 21:13

Неам никва идея , ама ФИФА и УЕФА ше ви окостят Урода ......тъй мо се види.

Върни се в “Архив”