Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
На мен ми е интересно, като я купят историята и стане тяхна собственост, могат ли да я пренапишат?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
KAT90 написа:Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
Ето го пък и това.Ходи малко на фитнес, че се губиш между редовете.Ти така и не ми отговори защо не искаш да дадеш 4000лв. за топки при положение, че си милионер.Имаше един филм "Беднякът-милионер", ама ВБ не е Ники Кънчев нали знаеш?
Ако имаше малко акъл щеше да си прочел по-адекватни постове, в които е описано как става, ама ти нали си милионер, какво да ти обяснявам.Обичаш ли цветя?
Beladona написа:KAT90 написа:Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
Ето го пък и това.Ходи малко на фитнес, че се губиш между редовете.Ти така и не ми отговори защо не искаш да дадеш 4000лв. за топки при положение, че си милионер.Имаше един филм "Беднякът-милионер", ама ВБ не е Ники Кънчев нали знаеш?
Ако имаше малко акъл щеше да си прочел по-адекватни постове, в които е описано как става, ама ти нали си милионер, какво да ти обяснявам.Обичаш ли цветя?
ти обичаш ли оригами ??? история ше купува ???? Хахахахах ! Ходи при Божидар Димитров да му кажеш тая глупост !
baraba написа:Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
История не се купува и НЯМА нужда да се купуваТи ще кажеш ли , за доносчето подготвяно от изрусената ти дружка , нереализирания НЕспециалист по спортно право
Това ли ви е последната надеждица да правите мръсно и да пречите на ЦСКА
![]()
KAT90 написа:Beladona написа:KAT90 написа:Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
ти обичаш ли оригами ??? история ше купува ???? Хахахахах ! Ходи при Божидар Димитров да му кажеш тая глупост !
Умний, изкарай къде съм казал "купува"! Виж "придобива" може и да съм, да!
Томиславчо, история може да се пренапише, защо? Ти чувал ли си израза "продължаваме напред" или по коментарите на мачове, "отборът ЖМ пренаписа историята"? Пишем, четем, пренаписваме, записваме.........
Beladona написа:baraba написа:Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
История не се купува и НЯМА нужда да се купуваТи ще кажеш ли , за доносчето подготвяно от изрусената ти дружка , нереализирания НЕспециалист по спортно право
Това ли ви е последната надеждица да правите мръсно и да пречите на ЦСКА
![]()
Единия припознавач ще купува история , другия каза, че не се купува .......мръсно на ЦСКА направихте вие припознавачи, ГГ, минджите , милко и морко и кой там беше още .....
Torino FC 1906 написа:Някой сеща ли се когато Жужето ви събра на Армията , не каза ли :
На мен базите не ми трябват , ще купя земя и ще построя стадион за чудо и приказ !!!
Дали е започнал да строй ?
И защо е тази война за базите ? ...
Beladona написа:KAT90 написа:Beladona написа:Как ще купиш история бре, Припо ??? Пак ли почваме с глупостите ???
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост