Да поддържат най близкия местен отборЯ сега,като си толкова "отворен',ми кажи хората от населени места БЕЗ отбори какво да правят,според теб:
а)да не гледат футбол
б)да поддържат Кашива Рейсол
в)да поддържат Ч.море
г)да вървят на майната си,защото са "тъпи парчета"
Христо Бонев: След Европа идва ред и на титлата
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Христо Бонев: След Европа идва ред и на титлата
- plovdivram
- Контакти:
deepblue1963
Ами тогава е редно да кажеш какво точно трябва да се разбира под това нещо "симпатизиране" и толкова ли е важно то, когато говорим затова да поддържаш един отбор... 'щото иначе на пръв поглед си прав.. т.е. не е задължително да ходиш на всеки един мач, защото евероятно това да не е по възможностите... като да речем да живееш на отдалечено място... Но тук пак има ЕДНО голямо НО!!! НО защо тези "СИМПАТИЗАНТИ" живеещи на отдалечени от София места ПОНЕ НЕ закупят ЧЛЕНСКА КАРТА на клуба, на който СИМПАТИЗИРАТ... и ЕТО ТИ НАЧИН, по който РЕАЛНО може да направиш ПРОУЧВАНЕ!!!
Ето ти още един начин за РЕАЛНА проверка.... Но да ми говориш, че е СЕРИОЗНО това, че някой-някъде в ИНТЕРНЕТ бил направил проучване и там имало еди-каква си бройка определили себе си за "симпатизанти" на някой си отбор и по този начин да си правиш някакви глобални изводи е меко казано НЕСЕРИОЗНО!!!
Не си чел какво съм писал,ама нейсе.НЕ КАЗВАМ,че проучването е валидно.КАЗВАМ,че между симпатизиране и посещаемост по стадионите има огромна разлика.Сега чак ли си?
Ами тогава е редно да кажеш какво точно трябва да се разбира под това нещо "симпатизиране" и толкова ли е важно то, когато говорим затова да поддържаш един отбор... 'щото иначе на пръв поглед си прав.. т.е. не е задължително да ходиш на всеки един мач, защото евероятно това да не е по възможностите... като да речем да живееш на отдалечено място... Но тук пак има ЕДНО голямо НО!!! НО защо тези "СИМПАТИЗАНТИ" живеещи на отдалечени от София места ПОНЕ НЕ закупят ЧЛЕНСКА КАРТА на клуба, на който СИМПАТИЗИРАТ... и ЕТО ТИ НАЧИН, по който РЕАЛНО може да направиш ПРОУЧВАНЕ!!!
Ето ти още един начин за РЕАЛНА проверка.... Но да ми говориш, че е СЕРИОЗНО това, че някой-някъде в ИНТЕРНЕТ бил направил проучване и там имало еди-каква си бройка определили себе си за "симпатизанти" на някой си отбор и по този начин да си правиш някакви глобални изводи е меко казано НЕСЕРИОЗНО!!!

- deepblue1963
plovdivram написа:deepblue1963Не си чел какво съм писал,ама нейсе.НЕ КАЗВАМ,че проучването е валидно.КАЗВАМ,че между симпатизиране и посещаемост по стадионите има огромна разлика.Сега чак ли си?
Ама стига с това "проучване".Изобщо не говоря за него .Говорих по принцип.Който има претенции към анкетата да се обърне към този,който я цитира.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:plovdivram написа:deepblue1963Не си чел какво съм писал,ама нейсе.НЕ КАЗВАМ,че проучването е валидно.КАЗВАМ,че между симпатизиране и посещаемост по стадионите има огромна разлика.Сега чак ли си?
Ама стига с това "проучване".Изобщо не говоря за него .Говорих по принцип.Който има претенции към анкетата да се обърне към този,който я цитира.
Кажи откъде си, да ти кажа за кой отбор "би трябвало" да си. Пич аз ако съм роден в село до Хамбург, няма да стана фен на Байерн, по простата причина, че да ида на мач, трябва да пропътувам 800 км. Какъв фен съм аз на Байерн седейки пред телевизора в Хамбург? По-просто е да тръгна с приятели на мачове на Паули или ХаЕсФао... Ей така се процедира в "нормалните" държави. На теб група "журналисти" със сини пристрастия ти промиват всеки ден мозъка с глупости... и ти си продукта на това. Не се сърди, но фенове от твоя "тип" са за смях сред "нормалните" такива в Пловдив, Варна, Стара Загора и т.н.
- deepblue1963
staria написа:deepblue1963 написа:plovdivram написа:Не си чел какво съм писал,ама нейсе.НЕ КАЗВАМ,че проучването е валидно.КАЗВАМ,че между симпатизиране и посещаемост по стадионите има огромна разлика.Сега чак ли си?
Кажи откъде си, да ти кажа за кой отбор "би трябвало" да си. Пич аз ако съм роден в село до Хамбург, няма да стана фен на Байерн, по простата причина, че да ида на мач, трябва да пропътувам 800 км. Какъв фен съм аз на Байерн седейки пред телевизора в Хамбург? По-просто е да тръгна с приятели на мачове на Паули или ХаЕсФао... Ей така се процедира в "нормалните" държави. На теб група "журналисти" със сини пристрастия ти промиват всеки ден мозъка с глупости... и ти си продукта на това. Не се сърди, но фенове от твоя "тип" са за смях сред "нормалните" такива в Пловдив, Варна, Стара Загора и т.н.
Има ли правилник(въпросник,устав),по който да се самоопределяме като фенове?Я ми дай линк да го прочета?Да не би да е по местожителство?А може ли по месторождение?А ако емигрирам,мога ли да си запазя клуба или трябва да се регистрирам до 14 дни в местния фенклуб?А като отида на кораба и за 4 месеца не мога никакъв мач да гледам,това отнема ли ми правото да бъда фен на футболен отбор?А когато в шампионата има пауза,на кой отбор да съм фен?Такива глупости ми наговори,че даже не ми е и смешно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Има ли правилник(въпросник,устав),по който да се самоопределяме като фенове?Я ми дай линк да го прочета?Да не би да е по местожителство?А може ли по месторождение?А ако емигрирам,мога ли да си запазя клуба или трябва да се регистрирам до 14 дни в местния фенклуб?А като отида на кораба и за 4 месеца не мога никакъв мач да гледам,това отнема ли ми правото да бъда фен на футболен отбор?А когато в шампионата има пауза,на кой отбор да съм фен?Такива глупости ми наговори,че даже не ми е и смешно.
А ако баба ти беше мъж, нямаше да има нужда да разменям малоумни мнения с теб. Повтарям за малоумници: ние майните ставаме фенове на стадиона, а не пред телевизора. Сега ти пожелавам поне 6 месечна работа на кораб без интернет с надежда да ни освободиш от присъствието си.
- deepblue1963
staria написа:deepblue1963 написа:Има ли правилник(въпросник,устав),по който да се самоопределяме като фенове?Я ми дай линк да го прочета?Да не би да е по местожителство?А може ли по месторождение?А ако емигрирам,мога ли да си запазя клуба или трябва да се регистрирам до 14 дни в местния фенклуб?А като отида на кораба и за 4 месеца не мога никакъв мач да гледам,това отнема ли ми правото да бъда фен на футболен отбор?А когато в шампионата има пауза,на кой отбор да съм фен?Такива глупости ми наговори,че даже не ми е и смешно.
А ако баба ти беше мъж, нямаше да има нужда да разменям малоумни мнения с теб. Повтарям за малоумници: ние майните ставаме фенове на стадиона, а не пред телевизора. Сега ти пожелавам поне 6 месечна работа на кораб без интернет с надежда да ни освободиш от присъствието си.
Само не ми казвай,че никой от "майните" не гледа Премиършип по Диема и не се праска в гърдите с някой английски отбор,нищо,че е виждал стадиона му през крив макарон.И понеже сте много "верни" фенове на отобра си,затуй ли му викате Юве?Не съм чул в "нормалните" държави(както се изразяваш) някой да използва друго име,освен истинското име на отбора,ама нейсе.Иначе сте "голямата работа".Я ми припомни колко фена на Локо Пд имаше в Англия на мача с Болтън,че нещо ми се губите?
deepblue1963 написа:Само не ми казвай,че никой от "майните" не гледа Премиършип по Диема и не се праска в гърдите с някой английски отбор,нищо,че е виждал стадиона му през крив макарон.И понеже сте много "верни" фенове на отобра си,затуй ли му викате Юве?Не съм чул в "нормалните" държави(както се изразяваш) някой да използва друго име,освен истинското име на отбора,ама нейсе.Иначе сте "голямата работа".Я ми припомни колко фена на Локо Пд имаше в Англия на мача с Болтън,че нещо ми се губите?
Гледам някои мачове по Диема,ТВ+ и прочее,защото обичам красив футбол.Обаче не съм фен на никой английски,испански ,италиански или немски отбор.Вярно,бил съм на 5-6 мача на Уест Хем когато бях в Англия,но това беше заради мои приятели,които си бяха супер точни пичове.Не знам колко от нашите са били на мача с Болтън там,но в Бургас бяхме над 10 000.На 300 км от Пловдив.Само недей да ми говориш за ходене на мачове.Я ми кажи тази година колко мача имахте в ЛЕ.И колко левскари бяха на последните 3-4 мача ? Смешно беше,приятелю ! Имате стадион,имате всичко,а даже и Томислав Русев каза,че сте ,цитирам "обидно малко". И това не е само тази година.Допреди три години живеех в София,имам апартамент точно до вашия стадион,Герена.Имам и много приятели левскари с които ходехме на мачове в продължение на десет години,така че ви знам много добре как и по колко ходите на мач.Ама то се вижда и по телевизията.Не зачеквай тази тема,недей,че ми става смешно.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
deepblue1963 написа:staria написа:deepblue1963 написа:Има ли правилник(въпросник,устав),по който да се самоопределяме като фенове?Я ми дай линк да го прочета?Да не би да е по местожителство?А може ли по месторождение?А ако емигрирам,мога ли да си запазя клуба или трябва да се регистрирам до 14 дни в местния фенклуб?А като отида на кораба и за 4 месеца не мога никакъв мач да гледам,това отнема ли ми правото да бъда фен на футболен отбор?А когато в шампионата има пауза,на кой отбор да съм фен?Такива глупости ми наговори,че даже не ми е и смешно.
Само не ми казвай,че никой от "майните" не гледа Премиършип по Диема и не се праска в гърдите с някой английски отбор,нищо,че е виждал стадиона му през крив макарон.И понеже сте много "верни" фенове на отобра си,затуй ли му викате Юве?Не съм чул в "нормалните" държави(както се изразяваш) някой да използва друго име,освен истинското име на отбора,ама нейсе.Иначе сте "голямата работа".Я ми припомни колко фена на Локо Пд имаше в Англия на мача с Болтън,че нещо ми се губите?
Бях в Болтън и по моя преценка бяхме 200 човека. И тук не става въпрос за селяни от България отишли на бригада за ягоди и да видят Левски/ЦСКА както е във вашия случай, а за майни фенове на Локомотив, които знаеха песните на агитката. В Брюж бяхме 327 (знам го точно, защото Умброто раздаваше билетите и ги преброи точно). И е факт, че и при двете гостувания надвикахме домакините в половината от времето. Така че, не пикай неинформиран срещу вятъра.
- Краставичарят Ганчо
- Контакти:
А бе Вие феновете на Локо Пд и Ботев сте класически пример за хора с високо самочувствие без покритие. Имам малки симпатии към пловдивските отбори, защото живея наблизо, но това Вашто биене в гърдите започва да дразни. На всичко отгоре живеете в заблуда. Не си мерете пишките с грандове като Левски и ЦСКА, а по ще Ви отива да се мерите с Черноморец и Черно море. Те са от Вашата черга.
Само преди 3 години бях на мача Левски - Шалке. Едва си купих билет, а на трибуните на стадион "Васил Левски" имаше 43 хил. зрители, изцяло сини привърженици. Ако в София тогава имаше 80 хил. стадион и той щеше да се напълни. Бях и на един мач в Търнава - Артмедия - Левски. Трябва да Ви кажа, че тогава синьо море беше заляло този словашки град. Сините привърженици бяхме около 3 хиляди, а от домакините дойдоха 1000 души. След това на реванша в София съотношението беше 30 хил. левскари срещу едва 30 словаци. Вие нямате потенциал за такова грандиозно нещо.
А и не Ви ли стана ясно, че колкото по-малко е едно населено място, толкова по-голям процент от хората посещават мачове, защото другите развлечения са по-малко. Едно приятелче рита за отбора на село Варвара. Казва ми , че в селото живеят 2000 човека, а домакинските мачове на отбора се посещават от 400 човека. Т.е. 20% от населението ходи на мачовете. Ако 20% от пловдивчани ходеха на мачовете на Локо, то на всеки мач трябваше да събирате по 75-80 хил. души публика!
А относно въпросното проучване, то не е някаква анкета в интернет, а е направено доста представително проучване от социолигическа и маркетингова агенция.
Само преди 3 години бях на мача Левски - Шалке. Едва си купих билет, а на трибуните на стадион "Васил Левски" имаше 43 хил. зрители, изцяло сини привърженици. Ако в София тогава имаше 80 хил. стадион и той щеше да се напълни. Бях и на един мач в Търнава - Артмедия - Левски. Трябва да Ви кажа, че тогава синьо море беше заляло този словашки град. Сините привърженици бяхме около 3 хиляди, а от домакините дойдоха 1000 души. След това на реванша в София съотношението беше 30 хил. левскари срещу едва 30 словаци. Вие нямате потенциал за такова грандиозно нещо.
А и не Ви ли стана ясно, че колкото по-малко е едно населено място, толкова по-голям процент от хората посещават мачове, защото другите развлечения са по-малко. Едно приятелче рита за отбора на село Варвара. Казва ми , че в селото живеят 2000 човека, а домакинските мачове на отбора се посещават от 400 човека. Т.е. 20% от населението ходи на мачовете. Ако 20% от пловдивчани ходеха на мачовете на Локо, то на всеки мач трябваше да събирате по 75-80 хил. души публика!
А относно въпросното проучване, то не е някаква анкета в интернет, а е направено доста представително проучване от социолигическа и маркетингова агенция.
На стар краставичар краставици не продавайте !