deepblue1963 написа:Само не ми казвай,че никой от "майните" не гледа Премиършип по Диема и не се праска в гърдите с някой английски отбор,нищо,че е виждал стадиона му през крив макарон.И понеже сте много "верни" фенове на отобра си,затуй ли му викате Юве?Не съм чул в "нормалните" държави(както се изразяваш) някой да използва друго име,освен истинското име на отбора,ама нейсе.Иначе сте "голямата работа".Я ми припомни колко фена на Локо Пд имаше в Англия на мача с Болтън,че нещо ми се губите?
Гледам някои мачове по Диема,ТВ+ и прочее,защото обичам красив футбол.Обаче не съм фен на никой английски,испански ,италиански или немски отбор.Вярно,бил съм на 5-6 мача на Уест Хем когато бях в Англия,но това беше заради мои приятели,които си бяха супер точни пичове.Не знам колко от нашите са били на мача с Болтън там,но в Бургас бяхме над 10 000.На 300 км от Пловдив.Само недей да ми говориш за ходене на мачове.Я ми кажи тази година колко мача имахте в ЛЕ.И колко левскари бяха на последните 3-4 мача ? Смешно беше,приятелю ! Имате стадион,имате всичко,а даже и Томислав Русев каза,че сте ,цитирам "обидно малко". И това не е само тази година.Допреди три години живеех в София,имам апартамент точно до вашия стадион,Герена.Имам и много приятели левскари с които ходехме на мачове в продължение на десет години,така че ви знам много добре как и по колко  ходите на мач.Ама то се вижда и по телевизията.Не зачеквай тази тема,недей,че ми става смешно.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...