Uncle_Sam написа:Победа на ПФК ЦСКА ЕАД срещу Легия Варшава.
Честита да им е победата на микренско-етрополските анимационни герои

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Uncle_Sam написа:Победа на ПФК ЦСКА ЕАД срещу Легия Варшава.
matador1 написа:Това, че изкупуваш дългове нищо не значи. Трябва да има сливане между дружествата. Това се прави с официален акт и вписване в Търговския регистър. Всеки може да купи дългове или вземания, но това не го прави ПРАВОПРИЕМНИК, от което се определя дали едно дружество е юридически приемник (нещо като наследник) на друго. До тогава истинското ЦСКА си е старото ЦСКА!
Captain Stottlemeyer написа:Ние само си чаткаме по клавиатурите... Микренското захарно петле си прави каквото си поиска (очевидно се чувства над закона)...Журналистите от "Гонг" като припикани мушката се правят, че не знаят за какво иде реч...
Член на ИК на БФС (пак левентът от Микре) обяви президента на БФС "за корумпиран" - от "Цар Иван-Асен ІІ" 26 ни дума, ни вопъл ни стон...
Един от съоснователите на СИК - Венци Фиданката от Овча купел говори за морал и съди другите...
Днес "Литекс" - Етрополе играе под едно славно някога име, ловешките момци са облекли червените фланелки с трите звезди, а (почти) на никого не му пука, все едно не е станало нищо... Кучетата си лаят, керванът си върви! "Е*а ти държавата, щом аз съм й вицепремиер" - каза преди време един виден бивш наш политик. И беше прав...
Altarf написа:matador1 написа:Това, че изкупуваш дългове нищо не значи. Трябва да има сливане между дружествата. Това се прави с официален акт и вписване в Търговския регистър. Всеки може да купи дългове или вземания, но това не го прави ПРАВОПРИЕМНИК, от което се определя дали едно дружество е юридически приемник (нещо като наследник) на друго. До тогава истинското ЦСКА си е старото ЦСКА!
Историята и титлите не са част от имуществото на търговското дружество.
Altarf написа:matador1 написа:Това, че изкупуваш дългове нищо не значи. Трябва да има сливане между дружествата. Това се прави с официален акт и вписване в Търговския регистър. Всеки може да купи дългове или вземания, но това не го прави ПРАВОПРИЕМНИК, от което се определя дали едно дружество е юридически приемник (нещо като наследник) на друго. До тогава истинското ЦСКА си е старото ЦСКА!
Историята и титлите не са част от имуществото на търговското дружество.
Altarf написа:Captain Stottlemeyer написа:Ние само си чаткаме по клавиатурите... Микренското захарно петле си прави каквото си поиска (очевидно се чувства над закона)...Журналистите от "Гонг" като припикани мушката се правят, че не знаят за какво иде реч...
Член на ИК на БФС (пак левентът от Микре) обяви президента на БФС "за корумпиран" - от "Цар Иван-Асен ІІ" 26 ни дума, ни вопъл ни стон...
Един от съоснователите на СИК - Венци Фиданката от Овча купел говори за морал и съди другите...
Днес "Литекс" - Етрополе играе под едно славно някога име, ловешките момци са облекли червените фланелки с трите звезди, а (почти) на никого не му пука, все едно не е станало нищо... Кучетата си лаят, керванът си върви! "Е*а ти държавата, щом аз съм й вицепремиер" - каза преди време един виден бивш наш политик. И беше прав...
Проблемът е в твоя телевизор.
Captain Stottlemeyer написа:Altarf написа:Captain Stottlemeyer написа:Ние само си чаткаме по клавиатурите... Микренското захарно петле си прави каквото си поиска (очевидно се чувства над закона)...Журналистите от "Гонг" като припикани мушката се правят, че не знаят за какво иде реч...
Проблемът е в твоя телевизор.
Ще поживеем, ще видим... Който се смее последен, се смее най-добре...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта