ПФК ЦСКА ЕАД - Легия Варшава контрола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: ПФК ЦСКА ЕАД - Легия Варшава контрола

Мнениеот sandi74 » 02 юли 2016 21:18

Uncle_Sam написа:Победа на ПФК ЦСКА ЕАД срещу Легия Варшава.

Честита да им е победата на микренско-етрополските анимационни герои :idea: :!:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 юли 2016 21:18

Ние само си чаткаме по клавиатурите... Микренското захарно петле си прави каквото си поиска (очевидно се чувства над закона)... ;) Журналистите от "Гонг" като припикани мушката се правят, че не знаят за какво иде реч... :lol: Член на ИК на БФС (пак левентът от Микре) обяви президента на БФС "за корумпиран" - от "Цар Иван-Асен ІІ" 26 ни дума, ни вопъл ни стон!... :o (в една нормална държава щеше да има съд и оставки)!... Един от съоснователите на СИК - Венци Фиданката от Овча купел говори за морал и съди другите... :o Днес "Литекс" - Етрополе играе под едно славно някога име, ловешките момци са облекли червените фланелки с трите звезди, а (почти) на никого не му пука, все едно не е станало нищо... Кучетата си лаят, керванът си върви! "Е*а ти държавата, щом аз съм й вицепремиер" - каза преди време един виден бивш наш политик. И беше прав... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 юли 2016 21:20, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 02 юли 2016 21:19

matador1 написа:Това, че изкупуваш дългове нищо не значи. Трябва да има сливане между дружествата. Това се прави с официален акт и вписване в Търговския регистър. Всеки може да купи дългове или вземания, но това не го прави ПРАВОПРИЕМНИК, от което се определя дали едно дружество е юридически приемник (нещо като наследник) на друго. До тогава истинското ЦСКА си е старото ЦСКА!

Историята и титлите не са част от имуществото на търговското дружество.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 02 юли 2016 21:20

Captain Stottlemeyer написа:Ние само си чаткаме по клавиатурите... Микренското захарно петле си прави каквото си поиска (очевидно се чувства над закона)... ;) Журналистите от "Гонг" като припикани мушката се правят, че не знаят за какво иде реч... :lol: Член на ИК на БФС (пак левентът от Микре) обяви президента на БФС "за корумпиран" - от "Цар Иван-Асен ІІ" 26 ни дума, ни вопъл ни стон... :o Един от съоснователите на СИК - Венци Фиданката от Овча купел говори за морал и съди другите... :o Днес "Литекс" - Етрополе играе под едно славно някога име, ловешките момци са облекли червените фланелки с трите звезди, а (почти) на никого не му пука, все едно не е станало нищо... Кучетата си лаят, керванът си върви! "Е*а ти държавата, щом аз съм й вицепремиер" - каза преди време един виден бивш наш политик. И беше прав... 8-)

Проблемът е в твоя телевизор.

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 02 юли 2016 21:24

Хахахаха....мученето нека започне сега :)
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 юли 2016 21:24

Altarf написа:
matador1 написа:Това, че изкупуваш дългове нищо не значи. Трябва да има сливане между дружествата. Това се прави с официален акт и вписване в Търговския регистър. Всеки може да купи дългове или вземания, но това не го прави ПРАВОПРИЕМНИК, от което се определя дали едно дружество е юридически приемник (нещо като наследник) на друго. До тогава истинското ЦСКА си е старото ЦСКА!

А марката "ЦСКА", емблемата с 3-те звезди - и те ли не са!?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 02 юли 2016 21:26

Altarf написа:

Айде бе, осчетоводяват се като НМДА(нематериални дълготрайни активи), търговската марка също е НМДА!

Ако прокуратурата чете това да се самосезира, днес по Диема спорт2 видяхме отбор, който е откраднал НМДА, а именно струващата милиони ТМ на ПФК ЦСКА София АД!

Това е углавно престъпление, казуса е същия, като при кражбата на материален дълготраен актив, самолет например!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 юли 2016 21:28

Altarf написа:
Captain Stottlemeyer написа:Ние само си чаткаме по клавиатурите... Микренското захарно петле си прави каквото си поиска (очевидно се чувства над закона)... ;) Журналистите от "Гонг" като припикани мушката се правят, че не знаят за какво иде реч... :lol: Член на ИК на БФС (пак левентът от Микре) обяви президента на БФС "за корумпиран" - от "Цар Иван-Асен ІІ" 26 ни дума, ни вопъл ни стон... :o Един от съоснователите на СИК - Венци Фиданката от Овча купел говори за морал и съди другите... :o Днес "Литекс" - Етрополе играе под едно славно някога име, ловешките момци са облекли червените фланелки с трите звезди, а (почти) на никого не му пука, все едно не е станало нищо... Кучетата си лаят, керванът си върви! "Е*а ти държавата, щом аз съм й вицепремиер" - каза преди време един виден бивш наш политик. И беше прав... 8-)

Ще поживеем, ще видим... Който се смее последен, се смее най-добре... 8-)

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 02 юли 2016 21:32

Captain Stottlemeyer написа:
Altarf написа:

Ще поживеем, ще видим... Който се смее последен, се смее най-добре... 8-)

А защо бързате да се смеете е въпроса !?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 юли 2016 21:32

От Устава на БФС
"Чл. 21. (1) ФК се приемат за членове въз основа на решение на общото събрание (конгрес) на БФС. За членове не могат да бъдат
приети ФК, които са приели по-късно наименование, съвпадащо с наименованието на ФК, който е редовен член на БФС, освен със
съгласието на заинтересования клуб..."

http://www.bfunion.bg/media/upload/new3 ... v.2014.pdf

Върни се в “Литекс”