|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот muzovir » 01 юли 2016 00:07

ММ1914 написа:
muzovir написа:
ММ1914 написа:
muzovir написа:Аз съм от ЦСКА, но гласувах Левски да остане. Видя се, че без единият гранд не става, сега защо е тази работа да си ходи другият?
М/у другото аз мисля, че само се пеняват и нямат сърце да напуснат!
И още нещо- това издава само и единствено СТРАХ!!!

Бах те в кучето разбирач, страх надушвал. А това да се гордееш че отбор победил те само с 8-0 вече ти е взел и името е смелост а?

Аз не се гордея с нищо в момента! Изчаквам, като по- голяма част от феновете, защото няма човек на планетата, който да е сигурен какво става в момента.
Впрочем темата е: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?, а не ЦСКА и тем подобни.

Аз попитах как реши че е страх? Няма човек на планетата който да е сигурен? Това си е план и то не лош, но май една група се опитва да играе контра. Попитах и преди това, какво правите при търг на НАП за емблемата на ЦСКА, вече два пъти пропускате за да падне цената, ако се появи Божков и даде едни джобни за него два милиона? Къде отива историята с емблемата ли?

Живи и здрави- ще поживеем и ще видим. Не мога да кажа, какво аджеба става.
Има и друго, ако едно дружество обяви фалит, друго дружество може да му изкупи активите, като материална база и нематериални активи, и т.н.
Лично не се притеснявам за бъдещето на ЦСКА.
А сега да поговорим за Левски!!!
Няма да напуснат първенството- това е една партенка. Няма къде да отидат. А и не е правилно да напускат, защото ще загубят много.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:09

hristo1306 написа:
ММ1914 написа:
hristo1306 написа:
ММ1914 написа:
hristo1306 написа:Днес е хубав ден за Българската демокрация ! Свободия ! Кой каквото иска да прави ! Кой където иска да ходи ! Но не забравяйте, че е 30 06 !!!!! Някои отборчета са се запътили на свиждане !!! При кого ли ???

На Нефтокибик, мастер или който и да е.

Не посинявай от страх ! Още от петолъчката ще ви водим с 1 : 0 ! В Карнобат вече е 2 : 0 ! В Айтос 3 : 0 ! На мин. бани вече сте ОКЪПАНИ и ......, става 4 : 0 :mrgreen: !!!!! До познатия резултат 5 : 1 ви остава време за гърч ! АБОНАТИ !!!!!

Какви абонати като ви закриха, погребаха и после погребаха и друг в този гроб? С държавни пари като тези на Нефтохим е лесно, след това какво стана с вас - едно голямо нищо. За да ходите на стадиона ви даваха безплатни билети, томболки, гнездо за нищо ли се казваше проекта?

Това са приказки от 1 000 и 1 нощ ! Вашия гуру ПЕДЕРАСА, който не можа да взриви мавзолея, УНИЩОЖИ неудобния Ви /НЕПОКОРЕН / НЕФТОХИМИК !!!
Сещай се за кой става дума ! ПЕСЕРАСА БАКЪРДЖИЕВ !!!

Аз лично не го познавам толкова добре, за да знам че е ********, това са си ваши отношения. :mrgreen: "Непокорен Нефтохимик" - Бакърджиев не е в управлението на страната от повече от 10 години, още ли ви пречи? За 10 години да бяхте направили отбор, но сте негодни за това.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 юли 2016 00:10

ММ1914 написа:
BRF написа:
ММ1914 написа:Провинция не е обида, определение е, още от римско време, неграмотните и комплексарите се обиждат от това определение. Стадион Раковски е компенсация за отнемането на стадион Юнак.
Като си топна краката, няма да е жега ли? На туристите и п.шките трябва да им целувате, че без тях досега да сте останали 30-50 хиляди в града.

Такъв като тебе не може да ме обиди!Как реши ,че стадиона на Спартак трябва да ви е компенсация за нещо,само ти си знаеш :lol:
Като си в морето жегата я няма,ама трябва някога да си го влизал в него за да разбереш,а не само да си гледал картинки!

А като си топнеш краката както си написал, пак ли я няма? Или трябва да се потопиш целия, ти май си от селата около Бургас и живееш на една туба бензин от морето. За стадиона - темата е разглеждана доста пъти в този форум. Попитах те колко стадиона са отнети на Левски.

Ами намалявя,ама ти казах,че трябва да пробваш някога за да разбереш!Мога да ти разкажа за цялото черноморие,ама не е това темата(къщата ми в едно от "селата" е на 50 метра от плажа(това е място с пясък където се влива морето))!
Остави това колко пъти е разглеждана темата-кажи според ТЕБ защо трябва стадиона на Спартак да е компенсация за каквото и да било свързано с отборчето ти?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 юли 2016 00:10

ММ1914 написа:
CSKA 78 написа:ЦСКА си е жив и ще играе в ППЛ! А, ако вие напуснете първенството, май на вас ще трябва да ви варим жито, защото ще отидете към неплатежоспособност, а оттам към несъстоятелност! :mrgreen: :mrgreen:

Ти си доста напред с материала, как го видя неплатежоспособност, несъстоятелност, звездите ли ти го говорят? Или си поне регионален в някоя одиторска фирма и ги виждаш нещата. Хайде да не се изказвате неподготвени, новобоядисани петолъчки.

Ми...според теб какво ще се случи, ако трябва да изплащате неустойка на играчи, на рекламодатели и спонсори?! :lol:
Новата ви трибуна също няма да се изплаща, ако не играете футбол! Ако сега напуснете първенството, догодина ще започнете от В група! Така че... :mrgreen:
Както вече написах, аз чакам кога ще напуснете първенството, за да отворя шампанското! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 01 юли 2016 00:13

За 10 години да бяхте направили отбор, но сте негодни за това.

То пък Вие направихте ОБОР за чудо и приказ - евала !!! :mrgreen:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:16

muzovir написа:
ММ1914 написа:
muzovir написа:
ММ1914 написа:
muzovir написа:Аз съм от ЦСКА, но гласувах Левски да остане. Видя се, че без единият гранд не става, сега защо е тази работа да си ходи другият?
М/у другото аз мисля, че само се пеняват и нямат сърце да напуснат!
И още нещо- това издава само и единствено СТРАХ!!!

Бах те в кучето разбирач, страх надушвал. А това да се гордееш че отбор победил те само с 8-0 вече ти е взел и името е смелост а?

Аз не се гордея с нищо в момента! Изчаквам, като по- голяма част от феновете, защото няма човек на планетата, който да е сигурен какво става в момента.
Впрочем темата е: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?, а не ЦСКА и тем подобни.

Аз попитах как реши че е страх? Няма човек на планетата който да е сигурен? Това си е план и то не лош, но май една група се опитва да играе контра. Попитах и преди това, какво правите при търг на НАП за емблемата на ЦСКА, вече два пъти пропускате за да падне цената, ако се появи Божков и даде едни джобни за него два милиона? Къде отива историята с емблемата ли?

Живи и здрави- ще поживеем и ще видим. Не мога да кажа, какво аджеба става.
Има и друго, ако едно дружество обяви фалит, друго дружество може да му изкупи активите, като материална база и нематериални активи, и т.н.
Лично не се притеснявам за бъдещето на ЦСКА.
А сега да поговорим за Левски!!!
Няма да напуснат първенството- това е една партенка. Няма къде да отидат. А и не е правилно да напускат, защото ще загубят много.

Пич, не четеш или по-скоро четеш това което ти изнася. Дружеството изкупуващо активите, не се определя предварително и това не е преференциално, прави се търг, а на търга...
Първо изчакайте УЕФА да допусне юношките на Литекс до Шампионската лига, тогава ще говорим, да не говорим че УЕФА има строги правила за това дали държавата се меси в делата на футболните федерации. Все още нямате право да стъпите на армията, спортното министерство не е направило нищо за концесията.
Левски предпочитам да напусне тази новосъздадена лига, да видим как ще сте. Да сме в една група с истинския отбор на ЦСКА, не с ГМО-отбора, тогава сладури, ще видите как ще изглежда националния стадион. Тогава ще установите че напразно сте се отказали от вашия отбор, за да начешате крастата на ГГ.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:17

hristo1306 написа:За 10 години да бяхте направили отбор, но сте негодни за това.

То пък Вие направихте ОБОР за чудо и приказ - евала !!! :mrgreen:

В новото хилядолетие само три български отбора са стигали до фазата на елиминациите в евротурнирите, моят отбор е от тях. Имаме няколко участия в групи, да Лудогорец са по-успешни, но само те от всички български отбори.

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 01 юли 2016 00:17

CSKA 78 написа:
ММ1914 написа:
CSKA 78 написа:ЦСКА си е жив и ще играе в ППЛ! А, ако вие напуснете първенството, май на вас ще трябва да ви варим жито, защото ще отидете към неплатежоспособност, а оттам към несъстоятелност! :mrgreen: :mrgreen:

Ти си доста напред с материала, как го видя неплатежоспособност, несъстоятелност, звездите ли ти го говорят? Или си поне регионален в някоя одиторска фирма и ги виждаш нещата. Хайде да не се изказвате неподготвени, новобоядисани петолъчки.

Ми...според теб какво ще се случи, ако трябва да изплащате неустойка на играчи, на рекламодатели и спонсори?! :lol:
Новата ви трибуна също няма да се изплаща, ако не играете футбол! Ако сега напуснете първенството, догодина ще започнете от В група! Така че... :mrgreen:
Както вече написах, аз чакам кога ще напуснете първенството, за да отворя шампанското! :mrgreen:

Каква "В" група, Те няма сърчице да напуснат. Пак казвам - това е буря в чаша вода!
М/у другото говоря за УС на Левски, а не за феновете и футболистите.
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 01 юли 2016 00:22

ММ1914 написа:

Пич, не четеш или по-скоро четеш това което ти изнася. Дружеството изкупуващо активите, не се определя предварително и това не е преференциално, прави се търг, а на търга...
Първо изчакайте УЕФА да допусне юношките на Литекс до Шампионската лига, тогава ще говорим, да не говорим че УЕФА има строги правила за това дали държавата се меси в делата на футболните федерации. Все още нямате право да стъпите на армията, спортното министерство не е направило нищо за концесията.
Левски предпочитам да напусне тази новосъздадена лига, да видим как ще сте. Да сме в една група с истинския отбор на ЦСКА, не с ГМО-отбора, тогава сладури, ще видите как ще изглежда националния стадион. Тогава ще установите че напразно сте се отказали от вашия отбор, за да начешате крастата на ГГ.[/quote]
Май ти си тоя дето чете избирателно.
Аз казах, че чакам и гледам. Дали ще се оздрави старото дружество, или новото ще го погълне в някакъв момент- НЕ ЗНАМ! И пак казвам темата е за Левски, а не за ЦСКА!
М/у другото, казвам, че Левски ги е страх и имам в предвид УС на клубът, а не феновете, като теб, или играчите!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 01 юли 2016 00:24

CSKA 78 написа:
ММ1914 написа:

Я помисли малко, знам че ти е трудно, но ще помагам. :mrgreen:
Дали в нашите договори, подписани през лятото на 2015 и зимата на 2015 година е залегнала клаузата за участие в новосъздадената през 2016г. нова лига? Отваряш ли шампанското, ама пенливото вино не е точно шампанско /Шампан - Франция/. Кой каза че няма да играем футбол? Напускаме новосъздадената ГМО-лига и участваме във В или Б, как ще ни спрът, още Б не е попълнена. Вратички винаги има. Литекс като ги изхвърлиха от А сега къде ще играят? Вие няма да плащате, пък ние да плащаме, така ли. Щом има компромис за едни, ще има и за други. ББПП ще клекне, щом за петолъчката клекна ще клекне и за нас.
Само да допълня, Левски има право на ползване на стадиона, не право на собственост, ще ни вземат един по-топъл. След това пак ще получим право на ползване контрагентите пият една студена вода и понеже БФС ще го допусне повторно, то ще извърлят българските отбори от УЕФА, не че е загуба по-малко излагане. Ние също можем да правим бакалски сметки.
Последна промяна от ММ1914 на 01 юли 2016 00:32, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”