ММ1914 написа:muzovir написа:ММ1914 написа:muzovir написа:Аз съм от ЦСКА, но гласувах Левски да остане. Видя се, че без единият гранд не става, сега защо е тази работа да си ходи другият?
М/у другото аз мисля, че само се пеняват и нямат сърце да напуснат!
И още нещо- това издава само и единствено СТРАХ!!!
Бах те в кучето разбирач, страх надушвал. А това да се гордееш че отбор победил те само с 8-0 вече ти е взел и името е смелост а?
Аз не се гордея с нищо в момента! Изчаквам, като по- голяма част от феновете, защото няма човек на планетата, който да е сигурен какво става в момента.
Впрочем темата е: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?, а не ЦСКА и тем подобни.
Аз попитах как реши че е страх? Няма човек на планетата който да е сигурен? Това си е план и то не лош, но май една група се опитва да играе контра. Попитах и преди това, какво правите при търг на НАП за емблемата на ЦСКА, вече два пъти пропускате за да падне цената, ако се появи Божков и даде едни джобни за него два милиона? Къде отива историята с емблемата ли?
Живи и здрави- ще поживеем и ще видим. Не мога да кажа, какво аджеба става.
Има и друго, ако едно дружество обяви фалит, друго дружество може да му изкупи активите, като материална база и нематериални активи, и т.н.
Лично не се притеснявам за бъдещето на ЦСКА.
А сега да поговорим за Левски!!!
Няма да напуснат първенството- това е една партенка. Няма къде да отидат. А и не е правилно да напускат, защото ще загубят много.