Kris_men2000 написа:sin4ec написа:Nuke написа:Ако се изложи, обещавам да призная, че не съм бил прав.
Пич, тия мачове с Марибор съм ги гледал! Не ти, аз вече съм обещал нещо за Люпко, ако не се случи апокалипсиса... и ще съм много радостен да стане така. Но не вярвам.
Синчец след месец ще трябва да се извиняваш на ЛЕВСКИ и Любко за тази злоба която сипеш сега срещу тях.Карай по спокойно защото срама ще е голям после.Тези които плюеш сега след месец ще ти носят огромна радост и гордост ,че си левскар.Стои на сянка и го давай по леко ,че кръвното не е лесна рабора.
Абе... реално погледнато, нямаме много аргументи. Имаме 6-7 добри футболисти (Веско, Роман, Мечката, Крайев, Де Ноойер, Венци, може би Де Хеа)+добър вратар. Но за тези битки ще ни трябват 10-11 добри и равностойни футбалери. На второ място говори статистиката - "Левски" няма победа в Словения! От трите срещи със словенци, имаме един отстранен съперник. На второ място, словенците имат две участия в ШЛ срещу едно наше и три поредни пъти (така мисля, че беше) в ЛЕ. Ние отдавна не сме играли в никакви групи.
Последното обаче може да се окаже коз за нас. Само да не се пренавием.
Относно sin4ec и другите, които тролят Люпко и ще потриват ръце, ако отпаднем, не им обръщай внимание, kris. Не, че успявам, но се опитва. Не ми го побира акъла това, което се случва! Не знам тази атака "спонсорирана" ли е или не от някого. Фактите са факти. Някой не иска "Левски" нито в Европа, нито на върха. За мен си остава... не знам как да го определя, че да не обидя някого - но... срамно и детинско - тези приказки, тук във форума. Аз благодаря на Стоев и му пожелавам да се върне в "Левски" един ден. Това е, което ще кажа за него. Не ми го побира акъла защо ще противопоставяш Майстора и Стоев. Всъщност, всичко се заключава до някакви нарцистични амбиции - ти да си прав, да трупаш "точки". Абе... зайби. Аз си мислех, че важното е "Левски" да прогресира, ама явно не съм прав.
Иначе по темата - трансферите. Тоя Деса, дано не съм прав, но ми изглежда, като Калво. Това момче колкото талант имаше в краката си, толкова и бръмбари в главата.
Аз искам да вземаме хора, които са прекарали повече от един сезон в един и същ отбор, а не "цветарки". Дано Жужо промени тенденцията. Има, убеден съм и такива свободни агенти. Ако за пет години има 4 отбора, нещо намирисва. За съжаление, все такива миришещи случаи вземаме. Говоря за чужденците.