Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот ivaka » 22 юни 2016 13:38

THE G.A.M.E написа:
ivaka написа:
Стойчо ако беше на чак такова космическо ниво, на каквото го описвате, щеше за година и половина в Левски да е направил чудеса, та даже и с наличните проблеми.

Колега, проблема е, че когато Стоев каза, че нямаме класата и средствата да се борим с Лудогорец, настана кански рев.
А сега сръбската парцуца вика, че в "Тима липсва класа и Марибор са фаворит", ни вопъл, ни-стон.
Що тъй ?

Значи излиза, че когато С.С. ни беше треньор, играчите ставали, ама той не ставал.
Сега излиза, че играчите са менте, и супер-специалистът Петрович, ще се мъчи с тех.
Не са хубави двойните аршини, ама никак.

А някъде да прочете, че аз съм на това мнение и меря с двоен аршин?
Не обичам да се самоцитирам, но точно това написах в едно свое мнение преди.
ТУК Е ТАКА, действаш според ситуацията или ЧАО!
Дошъл си и няма какво да се оплакваш - всичко е от днес за вчера и трябва да го постигнеш, като си изсмукаш всичко от пръстите.
Има даже такъв лаф за можещите, водени от незнаещите, правещи всичко за кефа на неблагодарните...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 юни 2016 13:42

Всеки сезон в Левски се прави нов отбор. Така ще е и сега. Очаквам обичайното през сезона за последните години. И накрая 3 или 4-то място
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 юни 2016 13:48

THE G.A.M.E написа:Колега, проблема е, че когато Стоев каза, че нямаме класата и средствата да се борим с Лудогорец, настана кански рев.
А сега сръбската парцуца вика, че в "Тима липсва класа и Марибор са фаворит", ни вопъл, ни-стон.
Що тъй ?

Значи излиза, че когато С.С. ни беше треньор, играчите ставали, ама той не ставал.
Сега излиза, че играчите са менте, и супер-специалистът Петрович, ще се мъчи с тех.

Петрович ще получи от същото, ако резултатите и играта на отбора са подобни на Стоевите. Не се съмнявай в това. Но дали ще получи толкова време, разбиране и търпение, колкото имаше Стоев? Едва ли... Като се има предвид, че подхванахте треньора от първия ден, а новодошлите преди да направят една тренировка то двойния аршин не е само за Стоев. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 22 юни 2016 13:54

korteneca написа:
THE G.A.M.E написа:Колега, проблема е, че когато Стоев каза, че нямаме класата и средствата да се борим с Лудогорец, настана кански рев.
Що тъй ?

Петрович ще получи от същото, ако резултатите и играта на отбора са подобни на Стоевите. Не се съмнявай в това. Но дали ще получи толкова време, разбиране и търпение, колкото имаше Стоев? Едва ли... Като се има предвид, че подхванахте треньора от първия ден, а новодошлите преди да направят една тренировка то двойния аршин не е само за Стоев. :)

Петрович си има и медиен комфорт ;) Докато при Стоев, медийната пропаганда течеше в пълна сила.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 22 юни 2016 14:21

modor написа:Петрович си има и медиен комфорт ;) Докато при Стоев, медийната пропаганда течеше в пълна сила.

Къде е този медиен комфорт? Само стой и гледай какво ще го правят медиите след слаб мач. За феновете да не говорим.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 юни 2016 14:44

Стоев беше човек на Тонев, за това го търпя толкова време :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 22 юни 2016 15:14

Aбе мама му стара, подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с глупости бе. Или и вие сте от онези, които пеят само за победа и са готови на всякакви извращения само и само да са в А група и да са шампиони? Не искам такива хора да са фенове на Левски. Искам Левски да има фенове, които стоят зад отбора ВИНАГИ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2016 16:22

Kris_men2000 написа:
sin4ec написа:
Nuke написа:Ако се изложи, обещавам да призная, че не съм бил прав.

Пич, тия мачове с Марибор съм ги гледал! Не ти, аз вече съм обещал нещо за Люпко, ако не се случи апокалипсиса... и ще съм много радостен да стане така. Но не вярвам.

Синчец след месец ще трябва да се извиняваш на ЛЕВСКИ и Любко за тази злоба която сипеш сега срещу тях.Карай по спокойно защото срама ще е голям после.Тези които плюеш сега след месец ще ти носят огромна радост и гордост ,че си левскар.Стои на сянка и го давай по леко ,че кръвното не е лесна рабора.

Абе... реално погледнато, нямаме много аргументи. Имаме 6-7 добри футболисти (Веско, Роман, Мечката, Крайев, Де Ноойер, Венци, може би Де Хеа)+добър вратар. Но за тези битки ще ни трябват 10-11 добри и равностойни футбалери. На второ място говори статистиката - "Левски" няма победа в Словения! От трите срещи със словенци, имаме един отстранен съперник. На второ място, словенците имат две участия в ШЛ срещу едно наше и три поредни пъти (така мисля, че беше) в ЛЕ. Ние отдавна не сме играли в никакви групи.

Последното обаче може да се окаже коз за нас. Само да не се пренавием.

Относно sin4ec и другите, които тролят Люпко и ще потриват ръце, ако отпаднем, не им обръщай внимание, kris. Не, че успявам, но се опитва. Не ми го побира акъла това, което се случва! Не знам тази атака "спонсорирана" ли е или не от някого. Фактите са факти. Някой не иска "Левски" нито в Европа, нито на върха. За мен си остава... не знам как да го определя, че да не обидя някого - но... срамно и детинско - тези приказки, тук във форума. Аз благодаря на Стоев и му пожелавам да се върне в "Левски" един ден. Това е, което ще кажа за него. Не ми го побира акъла защо ще противопоставяш Майстора и Стоев. Всъщност, всичко се заключава до някакви нарцистични амбиции - ти да си прав, да трупаш "точки". Абе... зайби. Аз си мислех, че важното е "Левски" да прогресира, ама явно не съм прав.

Иначе по темата - трансферите. Тоя Деса, дано не съм прав, но ми изглежда, като Калво. Това момче колкото талант имаше в краката си, толкова и бръмбари в главата.

Аз искам да вземаме хора, които са прекарали повече от един сезон в един и същ отбор, а не "цветарки". Дано Жужо промени тенденцията. Има, убеден съм и такива свободни агенти. Ако за пет години има 4 отбора, нещо намирисва. За съжаление, все такива миришещи случаи вземаме. Говоря за чужденците.
Последна промяна от metodito на 22 юни 2016 17:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юни 2016 16:32

Кой знае Петрович какво ще направи. Ще видим. Може всичко да стане. Но засега как мога да коментирам като не съм видял неговия "Левски" как ще изглежда. Някои явно вече са гледали мачовете със словенците и знаят. :lol:

modor написа:Петрович си има и медиен комфорт ;) Докато при Стоев, медийната пропаганда течеше в пълна сила.
[offtopic]Това сериозно ли го твърдиш? В смисъл... отпадаме от шестицата - никой нищо, падаме като тъпани за Купата - никой-нищо. Литекс ни прави за смях два пъти на Герена. Пак. И то с девет души. Прохазка на бека, но забележи! - в мачовете само с преките конкуренти. Никой-нищо*. Единствено Томислав Русев съм чувал да каже нещо напреко за Стоев.

Обещах да не коментирам човека, но не се стърпях.

*Няма да се спра да го повтарям като латерна това! Краев с четири гола есента. Преместен на другото крило, за да може Нар да играе. Краев - пролетта - 0 гола. Роман. В мача с Лудогорец мисля, когато видя най-после грешката си и пусна Сашко да е на бека. В мача с Литекс на Герена - 2-2. Защо беше далеч от вратата? Случайно? Да бе, да. Ам взе проклетникът, че вкара гол...[/offtopic]
сръбската парцуца

треньор, лъхащ на алкохол от сутринта

крушовицата

[offtopic]Продължавайте в същия дух. Браво! Вие наистина сте дечковци.
Абе я да питам. В тролската фабрика, де работите в една стая ли сте или ви позволяват да работите от вкъщи? И колко плащат. Не за мен, един приятел пита.

И не забравяйте редовно да си хапвате мед, че да не се спука жлъчката. Не е шега работа... http://lechenie.newage.bg/%D0%BB%D0%B5% ... 0%B5%D0%B4[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 22 юни 2016 17:18

Абделах Зубир премина медицински тестове

https://www.youtube.com/watch?v=j0TXwAKpMBg
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”