Мнениеот ozzy » 13 юни 2016 12:49
Първо, ако искате да благодарите на някой за привличането на Кривия, Милен Петков, Борносузов и т.н. сте сбъркали човека - Мастиката няма нищо общо с тези трансфери! Човека е Мишо Статев!!!
Сега по темата - няма да си кривя душата и ще го кажа направо, че съм адски доволен, че натириха Кольо. Дори закъсняха адски много! Все си мисля, че преподписаха с него защото всички свестни български треньори /Ильо, Феро и т.н./ си имат отбори и от смяна на куц кон с куц кон файда няма. До колкото знам разговори с Гонзо са водени още рано рано през пролетта, но тогава са ударили на камък. За добро, или лошо, при ......... колата се обърна и изведнъж Гонзо се оказа свободен и ръководството веднага се свърза с него и би камшика на Мастиката.
Да, някои казват, че не бил това начина. А това ли беше начина да изглежда отбора ни през този сезон? Бил спечелил медали, добре, така е. И колко от играчите донесли медалите са лично доведени от него? Подсказка - Колибата, Педро и всички знайни и незнайни бразилци при предния му престой. Нито Марчин, нито Клок, нито никой. Кольо има прекрасния късмет да попада на състав изграден от друг и наистина, признавам го, да накара този състав да играе като отбор, но... Едно голямо НО - вторият му сезон винаги е тотален срам!!! Никаква идея, регрес, безобразия и оправдания с гарнитура от кукуш-и!!! ВИНАГИ!!! Кольо е турнирен треньор и къде с късмет, къде с игра, къде на кътни зъби стига напред, финал, дори купа. И до там! На дългата нива незнаенето и неможенето избива като въшка на чело.
Чудя се на всички които го защитават и искам да ги питам - вие кого обичате повече и на кого вярвате, на Кольо или Жоро Илиев? Аз уважавам и слушам втория! И ако сте си направили труда да прочетете и вникнете в интервютата му, още преди началото и по време на полусезона, трябва да ви е станало ясно, че Кольо е отървал всичко - съблекалня, тактика, физика, подготовка и изобщо всичко възможно за изтърване и осиране! Не ме слушайте мен, слушайте КАПИТАНА!
Не му желая лошо на Кольо, пожелавам му да е жив и здрав! Благодаря му за двете купи бронза и прав му път!
П.П. Абе те треньорите по света и у нас печелят Шампионска лига, титли, купи, класират се за европейски и световни първенства, постигат успехи на тях и въпреки това ги уволняват и никой не реве за тях. А ние сме тръгнали да ревем за треньор с който едвам станахме 6-ти в група с 9 отбора и паднахме от последния с 4-0! Момчета, добре ли ви е!?