Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот ogrizko » 12 юни 2016 21:15

guglata написа:Почнахте да се повтаряте, не прочетох никой освен може би стрелеца който да не е благодарен на Кольо. Вярно е, че начина по който го изгониха не беше коректен, но след цяло провалено първенство колко шанса още да му дават.

Първите 5 кръга не мислиш ли, че щяха да покажат накъде отиват нещата и дали може да вдигне отбора, или не?! Та това е смешно, Гонзо дори не е напуснал Левски все още :lol: :lol: :lol: дано не се запънат нещо нещата там и да не му уважат искането за напускане, че да гледаме шоу тогава :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 12 юни 2016 21:38

guglata написа:Почнахте да се повтаряте, не прочетох никой освен може би стрелеца който да не е благодарен на Кольо. Вярно е, че начина по който го изгониха не беше коректен, но след цяло провалено първенство колко шанса още да му дават.

Всички,които ме познават лично или задочно от форума навярно са забелязали,че не обичам да се конфронтирам със своите!!!Така е защото,мисля че след като сме от един и същи отбор,защищаваме една и съща идея!!!Та без да се заяждам,искам да те запитам какво означава"провалено първенство"?В последните 78 години имаме два пъти бронзови медали,Купа и Супер Купа!!!По твоите думи означава,че всички останали сезони са провалени!!!Може и така да е,но защо изведнъж КОЛЬО излезе толкова черен!!!Само защото през тази година,нямахме нищо спечелено ли?Ами че ние имаме и още 75 Шампионата в които нищо не сме спечелили!!!Трябваше ли всички сменени треньори да бъдат ругани?Защо някои изпращат човека,който (добър или лош)донесе при всеки свой престой на ТИЧА някакъв приз?Това му е единствения сезон в който няма да играем в Европа!!!И веднага отношение,като към Наглия!!!Повтарям и потретвам,че аз нямам никакви особени сантименти към НИКОЛА СПАСОВ!!!Но мисля,че всеки уважаващ себе си човек,трябва да уважава другите!!!Особено тези,които са го радвали и са го зареждали с положителни емоции!!!Знам,че хората които плюят вече бившият треньор на ЧЕРНО МОРЕ не са много!!!Просто са доста активни и създават впечатление за някаква масовост!!!Единствената причина,поради която хабя време и нерви е.....че искам един човек донесъл ни радост да бъде изпратен достойно!!!Нито е скъпо,нито се изискват някакви особени усилия!!!Просто уважаващия себе си човек,уважава и околните!!!Особено своите и тези,които са го радвали!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 юни 2016 23:09

Провалено първенство ами, че какво? 75 години...бе Киро, уж си възрастен човек, а говориш пълни глупости и ТОТАЛНО игнорираш фактите! Съжалявам, че те репликирам, ама....НЕКА ОТБЕЛЕЖИМ!!!
- БЕЗ ЦСКА
-БЕЗ ЛИТЕКС
- БЕЗ ЛОКО СФ
От това първенство бяха отстранени 3 (ТРИ) водещи отбора, три медалиста, носители на Купи и претенденти за челни места. Извинявай много, ама нито веднъж през предишните 75 години никой треньор не е имал този уникален комфорт и тотална липса на конкуренция!!! Оставяме на страна Лудогорец. Левски - тотал щета. Берое - абсолютни ташаци. Накрая умрялата Славия дето я пердашим като маче у дирек от години отиде в Европа за сметка на нашия алкохолик, а имат ебаси смешния отбор, дори пробваха на инат да не се класират. Провал е още и това, че имаше по 200 човека на мачовете. Кога за 75 години е имало по 150-200 мазохиста? Кога сме играли такъв селски футбол? Никога. Дори в Б група. То цяла есен и пролет бяхме на ниво Б група въпреки ,че знаем, че играчите могат. Не пролвал...тотален провал! Ти ако в такъв шампионат не вземеш медал за мене си напълно малоумен треньор!!! Това е. И не омаловажавам успехите на никой!!! Напълно отчитам всичко! Както виждаш продължавам да съм благодарен на Кривия, че му окачи медала на врата на тоя и на Ернандес после, че му свали топката на земята и му даде Купа да вдига....дори на инфантила Рибейро благодаря, че се застоя достатъчно в Разград, че да му направят показния цирк за уволнението. Поради личните пристрастия много хора отричат и до днес ролята на Кривия само защото беше влязъл в конфликт с Жоро Илиев, но фактите са си факти, преди Алекс всеки помни какво беше, но просто е удобно да се преписват заслугите на Кольо...сякаш не помним как домъкна Джалма, Фабиньо и прочее идиоти без Периш и Ракардо и как ни пребиваха пребиваха Кривия да дойде ама айде....нека е Кольо, нека, нищо, че осра Финала 2008, а ако не беше Ангел Бекяров можеше и да не види и Финал, помните ли? Като Прическата щеше да глътне солена водица в Каварна :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 юни 2016 09:24

ShooterMan написа:Провалено първенство ами, че какво? 75 години...бе Киро, уж си възрастен човек, а говориш пълни глупости и ТОТАЛНО игнорираш фактите! Съжалявам, че те репликирам, ама....НЕКА ОТБЕЛЕЖИМ!!!
- БЕЗ ЦСКА
-БЕЗ ЛИТЕКС
- БЕЗ ЛОКО СФ
От това първенство бяха отстранени 3 (ТРИ) водещи отбора, три медалиста, носители на Купи и претенденти за челни места. Извинявай много, ама нито веднъж през предишните 75 години никой треньор не е имал този уникален комфорт и тотална липса на конкуренция!!! Оставяме на страна Лудогорец. Левски - тотал щета. Берое - абсолютни ташаци. Накрая умрялата Славия дето я пердашим като маче у дирек от години отиде в Европа за сметка на нашия алкохолик, а имат ебаси смешния отбор, дори пробваха на инат да не се класират. Провал е още и това, че имаше по 200 човека на мачовете. Кога за 75 години е имало по 150-200 мазохиста? Кога сме играли такъв селски футбол? Никога. Дори в Б група. То цяла есен и пролет бяхме на ниво Б група въпреки ,че знаем, че играчите могат. Не пролвал...тотален провал! Ти ако в такъв шампионат не вземеш медал за мене си напълно малоумен треньор!!! Това е. И не омаловажавам успехите на никой!!! Напълно отчитам всичко! Както виждаш продължавам да съм благодарен на Кривия, че му окачи медала на врата на тоя и на Ернандес после, че му свали топката на земята и му даде Купа да вдига....дори на инфантила Рибейро благодаря, че се застоя достатъчно в Разград, че да му направят показния цирк за уволнението. Поради личните пристрастия много хора отричат и до днес ролята на Кривия само защото беше влязъл в конфликт с Жоро Илиев, но фактите са си факти, преди Алекс всеки помни какво беше, но просто е удобно да се преписват заслугите на Кольо...сякаш не помним как домъкна Джалма, Фабиньо и прочее идиоти без Периш и Ракардо и как ни пребиваха пребиваха Кривия да дойде ама айде....нека е Кольо, нека, нищо, че осра Финала 2008, а ако не беше Ангел Бекяров можеше и да не види и Финал, помните ли? Като Прическата щеше да глътне солена водица в Каварна :idea:

Не знам дали оценяваш това,че се опитвам с нормален,човешки тон да ти отговарям и да те убеждавам,че не всичко при КОЛЬО беше черно!!!Към настоящият момент искам да направя само две забележки към написаното от теб по горе!!!Тъй като аз съм един от малко грубо наречените мазохисти,дето ходим на стадиона уточнявам,че сме 1500-2000,а не 150-200!!!Мисля,че знам по добре,защото за разлика от теб съм на мястото на събитията!!!Второто уточнение е,че наистина Кривия имаше огромен принос за успехите ни тогава ,но.....беше привлечен от същия този НИКОЛА СПАСОВ!!!Върна се от Турция и си бягаше за здраве,забравен от всички!!!Никой не го искаше!!!После си изядоха сините гениталии,когато кариерата му се възроди и стигна дори отново до Националния отбор!!!Заслуга за това имаше и този,когото така злобно плюеш!!!Сега извинявай,но ще бягам да си гледам работата!!!Напоследък губя доста време в безсмислени кандърми!!!Започвам да се отчайвам!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 13 юни 2016 12:49

Първо, ако искате да благодарите на някой за привличането на Кривия, Милен Петков, Борносузов и т.н. сте сбъркали човека - Мастиката няма нищо общо с тези трансфери! Човека е Мишо Статев!!!
Сега по темата - няма да си кривя душата и ще го кажа направо, че съм адски доволен, че натириха Кольо. Дори закъсняха адски много! Все си мисля, че преподписаха с него защото всички свестни български треньори /Ильо, Феро и т.н./ си имат отбори и от смяна на куц кон с куц кон файда няма. До колкото знам разговори с Гонзо са водени още рано рано през пролетта, но тогава са ударили на камък. За добро, или лошо, при ......... колата се обърна и изведнъж Гонзо се оказа свободен и ръководството веднага се свърза с него и би камшика на Мастиката.
Да, някои казват, че не бил това начина. А това ли беше начина да изглежда отбора ни през този сезон? Бил спечелил медали, добре, така е. И колко от играчите донесли медалите са лично доведени от него? Подсказка - Колибата, Педро и всички знайни и незнайни бразилци при предния му престой. Нито Марчин, нито Клок, нито никой. Кольо има прекрасния късмет да попада на състав изграден от друг и наистина, признавам го, да накара този състав да играе като отбор, но... Едно голямо НО - вторият му сезон винаги е тотален срам!!! Никаква идея, регрес, безобразия и оправдания с гарнитура от кукуш-и!!! ВИНАГИ!!! Кольо е турнирен треньор и къде с късмет, къде с игра, къде на кътни зъби стига напред, финал, дори купа. И до там! На дългата нива незнаенето и неможенето избива като въшка на чело.
Чудя се на всички които го защитават и искам да ги питам - вие кого обичате повече и на кого вярвате, на Кольо или Жоро Илиев? Аз уважавам и слушам втория! И ако сте си направили труда да прочетете и вникнете в интервютата му, още преди началото и по време на полусезона, трябва да ви е станало ясно, че Кольо е отървал всичко - съблекалня, тактика, физика, подготовка и изобщо всичко възможно за изтърване и осиране! Не ме слушайте мен, слушайте КАПИТАНА!
Не му желая лошо на Кольо, пожелавам му да е жив и здрав! Благодаря му за двете купи бронза и прав му път!
П.П. Абе те треньорите по света и у нас печелят Шампионска лига, титли, купи, класират се за европейски и световни първенства, постигат успехи на тях и въпреки това ги уволняват и никой не реве за тях. А ние сме тръгнали да ревем за треньор с който едвам станахме 6-ти в група с 9 отбора и паднахме от последния с 4-0! Момчета, добре ли ви е!?

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 13 юни 2016 13:08

ozzy , от поста ти разбирам , че лошите ги води Кольо , а добрите Статев ...смях в залата или единия или е другия ! Не мога да разбера , защо продължавате да плюете при положение е , че човека го няма върна се любимеца ви Гонзо ,всичко ще е рози и карамфили ... радвайте се на живота бе хора.../Гошко ти не си в тази графа , при тебе медицината е безсилна/лека работна седмица и приятни емоции с европейското на всички
ex Popeye

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 13 юни 2016 13:44

Рон, мисли каквото искаш, аз ти предавам факти на които съм бил свидетел. Ако искаш ми вярвай!
Кажи, с ръка на сърцето си, това което игра отбора през този сезон футбол ли беше? Аз, за 30+ години на Юри-то и Тича в А и Б, по безидейна и антифутболна продукция на нашите любимци не съм гледал. Дори когато аха, аха да изпаднем във В, играехме нещо и отбора имаше стил, а този сезон продукцията ни беше на ниво В група, дори на А окръжна. И ако някой твърди, че това се дължи основно на качествата на играчите - да бъде така добър да спре да гледа спорт от който си няма грам хабер! Извинявам се, но треньор на който състава му почва с Паланков просто е сбъркал професията и хич не го разбира това животно футбола!!!
Този сезон си беше чисто Дежа вю. Едно към едно с предишния последен сезон на Мастиката - никаква тактика, никакъв стил, въртене на играчи като пумпали по всички позиции, кюскане на топката и вдигане на балони, кукуш-и за публиката и победи на инат от страна на играчите, въпреки Кольовите напъни да загуби всеки един мач, прехвърляне на собствената си вина в/у, играчите и т.н., и т.н.!
П.П. Аз лично не помня сезон в който да сме допуснали 6 домакински загуби и да сме с отрицателна голова разлика дори като домакин, а като гости да сме вкарали толкова, колкото и като домакини.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 юни 2016 13:47

Този филм с Гонзо го гледахме вече :!: Тялото му на "Тича", главата му на "Герена",а в устата му все "Левски". Като утихне бурята на "Герена" ще зареже Черно море по средата на сезона и ще си бие камшика обратно. :twisted:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 юни 2016 15:10

Момчета, бъркате щатите. С отбор от свободни агенти (т.е. такива дето никой не ги иска), няма как да се направи добър сезон !!! 1-2-3 мача може и да се получат. На крилете на емоцията може да вземеш и 2 Купи, но до там !
На терен, на който топката подскача като се движи по земя, с футболисти, които никой друг не иска, ако искате 25 треньора сложете. Резултата няма да е по-различен от сегашният. Прогноза за следващия сезон 6-8 място, дори и без треньор.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 юни 2016 18:39

Кролик написа:Момчета, бъркате щатите. С отбор от свободни агенти (т.е. такива дето никой не ги иска), няма как да се направи добър сезон !!! 1-2-3 мача може и да се получат. На крилете на емоцията може да вземеш и 2 Купи, но до там !
На терен, на който топката подскача като се движи по земя, с футболисти, които никой друг не иска, ако искате 25 треньора сложете. Резултата няма да е по-различен от сегашният. Прогноза за следващия сезон 6-8 място, дори и без треньор.

На същото мнение съм и аз.
И да добавя, от първият си престой на Тича, Гонзо показа че е посредствен треньор.
Не мисля, че е израстнал след като ни напусна.

Върни се в “Черно море”