Регламента за новата елитна група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

petar_m_popov
Контакти:

Re: Регламента за новата елитна група

Мнениеот petar_m_popov » 07 юни 2016 23:09

Viktor4o_Rs написа:
kambata написа:Ако бях на мястото на ръководителите на Левски моментално вадя отбора от тоя цирк е*ал съм им п***ата майчина. Условия за получаване на лиценз, погасяване на задълженията всичко губи смисъл след такива действия на БФС.

Ръководителите на Левски са съучастници в това престъпление. Ръководителите на Славия, на Лудогорец, Берое, Черно море, Ботев, Локо (Пд) и т.н. - всички са съучастници в тази далавера, само феновете ревем. Не знам сега феновете на новия урод как ще викат "ББ П**ераст, п**ераст", след като той си е дал висшестоящото съгласие и благословия за тази далавера. Неслучайно останалите мутри, начело на футболните клубове не смеят да гъкнат срещу тази откровена измама.

Странно е, че нашето ръководство много спокойно прие вкарването на ОНВ-2 в новата проф.лига.Поне от хорски срам да бяха възроптали.Днес дори Петричев се възмути как така ги приеха.Може пък нещо да са им обещали?

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юни 2016 23:13

Viktor4o_Rs написа:Интересно как отбори с милиони дългове като Рейнджърс, Парма или Лийдс не се сетиха за тая врътка, явно микренското джудже е по-умно от тях :lol: :lol: :lol:

Както много добре знаеш (или не искаш да си признаеш), такива преобразувания в българския футбол се правят от десетилетия. Случаят с ЦСКА не е прецедент. Законодателствата и наредбите на местните федерации в Шотландия, Италия и др. държави не са ми познати, както не са познати и на теб. И ако ще правиш някакви сравнения с други казуси, по-добре се подготви по-сериозно, вместо да хвърляш някакви имена безразборно.

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 07 юни 2016 23:16

При новия регламент Венци тумбака или някой друг може да профука всичките 26 мача на тото и после да се стегнат и да избегнат изпадането

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 юни 2016 23:19

petar_m_popov написа:При новия регламент Венци тумбака или някой друг може да профука всичките 26 мача на тото и после да се стегнат и да избегнат изпадането

Е ти защо мислиш се прави ?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юни 2016 23:19

BRF написа:Или просто нямат работа в А група и си го знаят много добре!

ХАхахаххахха! Усети ли се какво каза? :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 юни 2016 23:24

W84me написа:
BRF написа:Или просто нямат работа в А група и си го знаят много добре!

ХАхахаххахха! Усети ли се какво каза? :mrgreen: :mrgreen:

Ми не!Нещо смешно ли видя!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юни 2016 23:25

Altarf написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Altarf написа:
plan-2012 написа:Аз иска да питам, ще има ли тук два под-форума на ЦСКА, един за ЦСКА-то от А и един за ЦСКА-то от Б - група?

Няма ЦСКА в Б група. ЦСКА е един - на Ганчев, Инджов и Стоичков в А група.
Старото дружество няма нито футболисти, нито лиценз, пък май и вече не е член на БФС.

То и новото дружество няма лиценз, все още не е член на БФС (за разлика от старото), а с футболистите нещата съвсем не са ясни... 8-) Ако старото дружество получи лиценз, ще играе в "Б" група. :)

Днес обявиха, че "новото" дружество ще участва в новия формат на първенството. Според теб без лиценз ли? Освен това то е член на БФС от години. С футболистите нещата са ясни, защото това дружество е изрядно.

"Старото" дружество не може да получи лиценз, защото е в още по-лошо състояние от миналата година, когато му беше отнет лицензът. Дори ти да искаш да го оздравиш, трябва да го направиш след 20 юли (законов срок в производството по несъстоятелност), а дотогава всички срокове за лицензиране ще са изтекли. Освен това беше подадена молба за прекратяване на членството му в БФС.

Престани да заблуждаваш хората с невежеството си и да разпространяваш грешна информация.

Хайде сега, едно по едно:
1. Днес обявиха „на зелено”, че „новото” дружество ще участва в новия формат на първенството. Предполага се, че ще получи лиценз, но то все още не е получило такъв. Дори не е ясно на кой стадион ще играе. ;)
2. Можеш ли да ми обясниш, как едно дружество създадено в края на миналия месец е член на БФС "от години"!?.... :roll: :lol: Вземи прочети устава на БФС, за да видиш как се става член, преди да пишеш глупости!
3. С футболистите нещата ще станат ясни, когато те бъдат картотекирани. Другото са приказки на пазара.
4. Сам се опровергаваш и доказваш, че старото дружество все още е член на БФС. :lol: А дали ще получи, или няма да получи лиценз - Божа работа (или по-точно - Божкова). ;)
Моята информация винаги е проверена. ;) Омръзна ми да наливам акъл в главите на неграмотници като теб, които приемат желаното за действително и да си губя времето... 8-) Все пак - истината над всичко. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 юни 2016 23:33, променено общо 7 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
<N>
Контакти:

Мнениеот <N> » 07 юни 2016 23:26

Когато завършелият втори в А група игра в ШЛ никой нищо не каза.
Когато Нафтата изпадна във В група, след като е завършил втори в Б група, пак никой нищо не каза.
ама сега не било честно...

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 07 юни 2016 23:28

Писах,писах..,но го изтрих.Думите са излишни.Отдавна няма държава,та не се чудете за футболните творения.
По-добре ужасен край,от колкото ужас без край.
Дерзайте Българи......

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 юни 2016 23:31

В момента получавам информация,че Васил Божков ще оздравявя ЦСКА-спечелил купата на България !!! Става интересно !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Върни се в “Футбол - България”