Altarf написа:Captain Stottlemeyer написа:Altarf написа:plan-2012 написа:Аз иска да питам, ще има ли тук два под-форума на ЦСКА, един за ЦСКА-то от А и един за ЦСКА-то от Б - група?
Няма ЦСКА в Б група. ЦСКА е един - на Ганчев, Инджов и Стоичков в А група.
Старото дружество няма нито футболисти, нито лиценз, пък май и вече не е член на БФС.
То и новото дружество няма лиценз, все още не е член на БФС (за разлика от старото), а с футболистите нещата съвсем не са ясни...

Ако старото дружество получи лиценз, ще играе в "Б" група.

Днес обявиха, че "новото" дружество ще участва в новия формат на първенството. Според теб без лиценз ли? Освен това то е член на БФС от години. С футболистите нещата са ясни, защото това дружество е изрядно.
"Старото" дружество не може да получи лиценз, защото е в още по-лошо състояние от миналата година, когато му беше отнет лицензът. Дори ти да искаш да го оздравиш, трябва да го направиш след 20 юли (законов срок в производството по несъстоятелност), а дотогава всички срокове за лицензиране ще са изтекли. Освен това беше подадена молба за прекратяване на членството му в БФС.
Престани да заблуждаваш хората с невежеството си и да разпространяваш грешна информация.
Хайде сега, едно по едно:
1. Днес обявиха „на зелено”, че „новото” дружество ще участва в новия формат на първенството. Предполага се, че ще получи лиценз, но то
все още не е получило такъв. Дори не е ясно на кой стадион ще играе.
2. Можеш ли да ми обясниш, как едно дружество
създадено в края на миналия месец е член на БФС "от години"!?....

Вземи прочети устава на БФС, за да видиш
как се става член, преди да пишеш глупости!
3. С футболистите нещата ще станат ясни, когато те бъдат картотекирани. Другото са приказки на пазара.
4. Сам се опровергаваш и доказваш, че старото дружество
все още е член на БФС.

А дали ще получи, или няма да получи лиценз - Божа работа (или по-точно - Божкова).
Моята информация винаги е проверена.

Омръзна ми да наливам акъл в главите на неграмотници като теб, които приемат желаното за действително и да си губя времето...

Все пак - истината над всичко.