ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 21:29

Teo написа:Офанзива, ЧМ, МС и останалите ще се върнат! Не се и съмнявам за миг!
@ ЦСКА София е магия... момчета и момичета! Нищо друго по-силно чувство няма от това! Преди баща ми е имало ЦСКА и след мене ще има ЦСКА!
Ние сме преходни на тоя свят, а ЦСКА София е вечен. ЦСКА е любов и се чувства и това нещо не е обвързано с юридическа шапка!

Там цялата работа е в едни "лидери" , които надали ще се осъзнаят , но много от членовете рано или късно ще се осъзнаят , споко ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юни 2016 21:29

Навремето, на един финал за купата на България - на ст."Славия", си спомням как на края на злополучния мач, зад голямото знаме "Нашата вярност е нашата чест", останахме шепа хора, докато масовката се изниза бързо-бързо ...... колко показателно само ..... напоследък доста често се сещам за този епизод, той показва много за манталитета на много хора - както на тези, които останахме, така и на огромната маса, която си тръгна .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 21:30

W84me написа:Абе едно от новите ЦСКА-та е заявило стадион "Славия" за домакинствата си. И това ли ще приемете? :mrgreen: :mrgreen:

Не е твоя работа , айде у :arrow:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юни 2016 21:31

Кировец написа:Ти ще останеш с една куха фирма с много дългове! Чао-чао. Оставяме те на саме с твоето любимо АД създадено 1999г. Сбогом, страннико!

Ти сериозно ли бе?!Бягаш като плъх :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 юни 2016 21:32

GA_ veliki написа:
Кировец написа:Ти ще останеш с една куха фирма с много дългове! Чао-чао. Оставяме те на саме с твоето любимо АД създадено 1999г. Сбогом, страннико!

Не бе с широка усмивка на лицето :mrgreen:
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 07 юни 2016 21:32

шивача написа:
гражданин от село написа:Достойното е, който ги е направил тези дългове да си ги плати с лихвите.

Това е така! Но не е претекст да си заравяме главите в пясъците. Когато станах Цесекар подуенци имаха поне 50%повече фенове. Аз лично ги намразих заради редовните дуСпи срещу нас, както и заради престрастните коментари на мичмана. Кка винаги се оправдаваха с нещо като паднат. И как за всичко обвиняваха нас. Сега във феновете виждам точно тези гнусни ми подуянци. Аз така не мога. Все едно да си плюя на сурата. Всички ще умрем един ден, нека и сега го направим достойно, с чест, като Армейци!

Естествената смърт е едно, а насилствената друго.Нас се опитаха да ни убият.Трансфери и заплати за безумни пари, които след това не се плащат нито на отбори, агенти, играчи и НАП.Не се плащат дори подготвителни лагери( особено па време на титаните).Всички приходи отиват в отделна фирма , т.е. АД-то е за разходи, а друго ЮЛ е за приходи.Отделно финансирането на АД-то върви под формата на дадени кредити от фирми на т.н. собственици.И ти искаш всички тези измами, далавери и умишлено унищожаване на клуба някой да им го плати на тези престъпници.Че и претенции имат и сега за милиони, които ЦСКА им дължал.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юни 2016 21:33

baraba написа:
W84me написа:Абе едно от новите ЦСКА-та е заявило стадион "Славия" за домакинствата си. И това ли ще приемете? :mrgreen: :mrgreen:

Не е твоя работа , айде у :arrow:

Бараба ли си. Барабас ли си май те наритаха у един друг форум? :lol: Там смени ли си ника? :lol: И дойде тук да ръсиш простоии :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2016 21:34

baraba написа:
Teo написа:Офанзива, ЧМ, МС и останалите ще се върнат! Не се и съмнявам за миг!
@ ЦСКА София е магия... момчета и момичета! Нищо друго по-силно чувство няма от това! Преди баща ми е имало ЦСКА и след мене ще има ЦСКА!
Ние сме преходни на тоя свят, а ЦСКА София е вечен. ЦСКА е любов и се чувства и това нещо не е обвързано с юридическа шапка!

Там цялата работа е в едни "лидери" , които надали ще се осъзнаят , но много от членовете рано или късно ще се осъзнаят , споко ;)

Явно уважението на Подуяне, което искат да получат е по-силно от това да застанат до братята си. 8-)
@ Това е лично мнение за нещата не ангажирам никой с него! :)
Последна промяна от Teo на 07 юни 2016 21:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 юни 2016 21:34

baraba написа:
GA_ veliki написа:

Не бе с широка усмивка на лицето :mrgreen:

От армеец стана люляк, а? :lol: Е поне оркестър си имате :lol:
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юни 2016 21:34

Кашчей написа:
Кировец, ти помниш ли си първият аватар?! Защо тогава сложи К700, а не Беларус или ЮМЗ?!

Аз си знам защо, много по-добре от теб знам. Символика. Но явно ти си имаш някакво свое тълкувание на моята дейност - странно, но факт. За божество ли се мислиш? :|

Върни се в “Архив”