шивача написа:гражданин от село написа:Достойното е, който ги е направил тези дългове да си ги плати с лихвите.
Това е така! Но не е претекст да си заравяме главите в пясъците. Когато станах Цесекар подуенци имаха поне 50%повече фенове. Аз лично ги намразих заради редовните дуСпи срещу нас, както и заради престрастните коментари на мичмана. Кка винаги се оправдаваха с нещо като паднат. И как за всичко обвиняваха нас. Сега във феновете виждам точно тези гнусни ми подуянци. Аз така не мога. Все едно да си плюя на сурата. Всички ще умрем един ден, нека и сега го направим достойно, с чест, като Армейци!
Естествената смърт е едно, а насилствената друго.Нас се опитаха да ни убият.Трансфери и заплати за безумни пари, които след това не се плащат нито на отбори, агенти, играчи и НАП.Не се плащат дори подготвителни лагери( особено па време на титаните).Всички приходи отиват в отделна фирма , т.е. АД-то е за разходи, а друго ЮЛ е за приходи.Отделно финансирането на АД-то върви под формата на дадени кредити от фирми на т.н. собственици.И ти искаш всички тези измами, далавери и умишлено унищожаване на клуба някой да им го плати на тези престъпници.Че и претенции имат и сега за милиони, които ЦСКА им дължал.