eelche написа:Ей такива клоуни като тебе,оня футболяга и синчеца,който незнайно защо претърпя метаморфоза за мен не сте никакви фенове на Левски.Фенове на Гонзо и Стоев,превърнали клуба ни от гранд в посредствен отбор!Откакто дойде Тонев към края на 2011 в Левски дръпнахме страшно много назад и замалко не фалирахме.
Разкараха Стоев щяхте да режете вените, Тонев си подава оставката днес, вие пак сте в траур и сипете омраза по заслужени легенди като БОГ НАСКО и успели треньори,носители на КЕШ като Люпко Петрович наричайки ги "пияни дядки"...
Не ви ли е срам,бе? Що за фенове на Левски сте щом се радвате второто място и се кефите блажено на простотиите на т.нар. "спортен ДИРЕКтор" инж.Гонзо? Айде у лево, седнали сте да правите пир по време на чума, нещо което дори и ония не си позволяват по адрес на нашият отбор.
Най-доброто предстои за Левски, а тази новина е повече от добра. Остава само Матросов да се махне завинаги от отбора ни - той е доказан провал и дано никога повече не се връща при нас.
ШАНС И ПОДКРЕПА ЗА ЛЮПКО!
САМО ЛЕВСКИ!
Балъче, я пак прочети какво съм написал. Може и да не ме кефи мен лично, но пожелаваме успех в работата му в Левски и това е.
Това за снимката на задника му да не е лъжа? За сафарито? Всеки си има силни и слаби страни, това че работи в Левски трябва да ме кара да съм кон с капаци ли и да не разсъждавам трезво за уменията и способностите му? Наско и Петрович без пари успехи не са постигали досега, оттук натам ще видим, живи и здрави успех. Аз пак ще съм на стадиона със сезонна карта, не като величаещите се големи форумни левскари. До тук в Левски нищо не се е променило от времето на мустака. Решенията се взимат задкулисно, не се обясняват на публиката. Реве се пред камерите за малко театър и съчувствие, от време на време се споменава и п.....а лелина и това е. Резултати - никакви. Бате Борисов ни показа как се използва шанс, ние показахме как когато пиленцето е кацнало на рамото ще го оскубем и смачкаме в тревата.