Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Съгласни ли с решението на Иво Тонев да си попаде оставката

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск

Мнениеот eelche » 02 юни 2016 22:53

balef написа:Единственото спасение е да става спортен директор Наско Сираков със старши треньор Димитър Димитров - Херо !
Колкото до Иво Тонев някой му казва какво да прави той е същият, като Венци Стефанов - важното е кой е баш собственика. ;)

Добър вечер и от мен! Новият председател на УС ще се казва Наско Сираков и това идва от много,много високо ниво.Така беше и през 2013-та година, той си подаде оставката и дойде БОГ НАСКО.ВЪПРОСЪТ Е,дали БОГ НАСКО ще може и ще иска да работи с ЕЛ ИНЖИНЕРО?

Иначе закъсняло решение,когато и да си я беше подал надежденския все щеше да е късно.Добър ден за нас левскарите!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 22:57

eelche написа:
balef написа:Единственото спасение е да става спортен директор Наско Сираков със старши треньор Димитър Димитров - Херо !
Колкото до Иво Тонев някой му казва какво да прави той е същият, като Венци Стефанов - важното е кой е баш собственика. ;)

Добър вечер и от мен! Новият председател на УС ще се казва Наско Сираков и това идва от много,много високо ниво.Така беше и през 2013-та година, той си подаде оставката и дойде БОГ НАСКО.ВЪПРОСЪТ Е,дали БОГ НАСКО ще може и ще иска да работи с ЕЛ ИНЖИНЕРО?

Иначе закъсняло решение,когато и да си я беше подал надежденския все щеше да е късно.Добър ден за нас левскарите!

Поне можеш да видиш задника на бога на снимки. :mrgreen:
Ако е така можем само да му пожелаем успех. Надявам се очакванията ми да не се оправдаят.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 02 юни 2016 23:08

Ей такива клоуни като тебе,оня футболяга и синчеца,който незнайно защо претърпя метаморфоза за мен не сте никакви фенове на Левски.Фенове на Гонзо и Стоев,превърнали клуба ни от гранд в посредствен отбор!Откакто дойде Тонев към края на 2011 в Левски дръпнахме страшно много назад и замалко не фалирахме.

Разкараха Стоев щяхте да режете вените, Тонев си подава оставката днес, вие пак сте в траур и сипете омраза по заслужени легенди като БОГ НАСКО и успели треньори,носители на КЕШ като Люпко Петрович наричайки ги "пияни дядки"...

Не ви ли е срам,бе? Що за фенове на Левски сте щом се радвате второто място и се кефите блажено на простотиите на т.нар. "спортен ДИРЕКтор" инж.Гонзо? Айде у лево, седнали сте да правите пир по време на чума, нещо което дори и ония не си позволяват по адрес на нашият отбор.

Най-доброто предстои за Левски, а тази новина е повече от добра. Остава само Матросов да се махне завинаги от отбора ни - той е доказан провал и дано никога повече не се връща при нас.

ШАНС И ПОДКРЕПА ЗА ЛЮПКО!

САМО ЛЕВСКИ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 юни 2016 23:12

]До понеделник има време. Да размисли и да не подава оставка. Ако го стори, да не бъде приета. Четат какво се пише тук и е добре да победи разума, а не емоциите и обидата. И на най-чистия и праведен човек, биха му намерили кусури и ще има обиди с нашия манталитет. Това трябва да си го знаят и да не им пука. Да не би на Венци на му пука или на Домуса или ГГ. Стига сме се обиждали и засягали. Трябва да са над тези неща. Нека да остане и като е почнал да говори нека каже кой ни мъти водата..Срещу Левски винаги има атаки и вси си траем. Като ни удрят под кръста, щи ги ударим и ние там и то два пъти. Да видим после дали ще посмеят да се закачат с нас пак. Но в момента си ни сипват помия, удари получаваме от къде ли не, по всякакви начини и ние като джентълмени мълчим. Айде баста!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 юни 2016 23:18

Тонев напуска за да освободи място за Сираков , а Гонзо ще ни стане треньор .

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 02 юни 2016 23:19

Уважаеми,
По-лошо от управника Гонзо е управника Посераков! Това казвам аз!НИКОГА няма да кажа лоша дума за футболиста Георги Иванов - НИКОГА!
За съжаление има една горчилка около футболиста Наско Сираков , която НИКОГА няма а забравя! ПРЕДАТЕЛСТВОТО! Когато за пари отиде в "Ботев" И ОСТАВИ ВСИЧКИ СВОИ КОЛЕГИ ДА ИГРАЯТ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ при Лафчис тогава!Тогава загуби МНОГО ! Страхотен талант и съмнителен морал- това за мен е гражданина Наско Сираков!
Гражданина Иво Тонев за мен си е "цървул" и никога не е бил друг ив "Локо "СФ и след това ! Точка!
В "Левски" има МРЪСНИ пари и още ПО-МРЪСНИ ИНТЕРЕСИ! Точка!
И във футбола ни и в държавата ни е нужна ТОТАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ!
МАФИЯТА УПРАВЛЯВА ВСИЧКО ! Има ли някой нерезбрал!?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 23:20

eelche написа:Ей такива клоуни като тебе,оня футболяга и синчеца,който незнайно защо претърпя метаморфоза за мен не сте никакви фенове на Левски.Фенове на Гонзо и Стоев,превърнали клуба ни от гранд в посредствен отбор!Откакто дойде Тонев към края на 2011 в Левски дръпнахме страшно много назад и замалко не фалирахме.

Разкараха Стоев щяхте да режете вените, Тонев си подава оставката днес, вие пак сте в траур и сипете омраза по заслужени легенди като БОГ НАСКО и успели треньори,носители на КЕШ като Люпко Петрович наричайки ги "пияни дядки"...

Не ви ли е срам,бе? Що за фенове на Левски сте щом се радвате второто място и се кефите блажено на простотиите на т.нар. "спортен ДИРЕКтор" инж.Гонзо? Айде у лево, седнали сте да правите пир по време на чума, нещо което дори и ония не си позволяват по адрес на нашият отбор.

Най-доброто предстои за Левски, а тази новина е повече от добра. Остава само Матросов да се махне завинаги от отбора ни - той е доказан провал и дано никога повече не се връща при нас.

ШАНС И ПОДКРЕПА ЗА ЛЮПКО!

САМО ЛЕВСКИ!

Балъче, я пак прочети какво съм написал. Може и да не ме кефи мен лично, но пожелаваме успех в работата му в Левски и това е.
Това за снимката на задника му да не е лъжа? За сафарито? Всеки си има силни и слаби страни, това че работи в Левски трябва да ме кара да съм кон с капаци ли и да не разсъждавам трезво за уменията и способностите му? Наско и Петрович без пари успехи не са постигали досега, оттук натам ще видим, живи и здрави успех. Аз пак ще съм на стадиона със сезонна карта, не като величаещите се големи форумни левскари. До тук в Левски нищо не се е променило от времето на мустака. Решенията се взимат задкулисно, не се обясняват на публиката. Реве се пред камерите за малко театър и съчувствие, от време на време се споменава и п.....а лелина и това е. Резултати - никакви. Бате Борисов ни показа как се използва шанс, ние показахме как когато пиленцето е кацнало на рамото ще го оскубем и смачкаме в тревата.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 02 юни 2016 23:24

Блутуг написа:Уважаеми,
По-лошо от управника Гонзо е управника Посераков! Това казвам аз!НИКОГА няма да кажа лоша дума за футболиста Георги Иванов - НИКОГА!
За съжаление има една горчилка около футболиста Наско Сираков , която НИКОГА няма а забравя! ПРЕДАТЕЛСТВОТО! Когато за пари отиде в "Ботев" И ОСТАВИ ВСИЧКИ СВОИ КОЛЕГИ ДА ИГРАЯТ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ при Лафчис тогава!Тогава загуби МНОГО ! Страхотен талант и съмнителен морал- това за мен е гражданина Наско Сираков!
Гражданина Иво Тонев за мен си е "цървул" и никога не е бил друг ив "Локо "СФ и след това ! Точка!

Тук вече не си прав. Наско се скара с Лавчис, ако си спомняш в мача с Олимпия пуснаха като титуляр Кънчо Йорданов - изключителен футболен инвалид. Наско влезе като резерва и вкарахме гол/или два/, все пак беше отдавна. В Ботев си игра нормално, но държанието му към нас като футболист на Славия, не беше точно блестящо.

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 02 юни 2016 23:33

ММ1914 написа:
Блутуг написа:Уважаеми,

Тук вече не си прав. Наско се скара с Лавчис, ако си спомняш в мача с Олимпия пуснаха като титуляр Кънчо Йорданов - изключителен футболен инвалид. Наско влезе като резерва и вкарахме гол/или два/, все пак беше отдавна. В Ботев си игра нормално, но държанието му към нас като футболист на Славия, не беше точно блестящо.

И за кое по-точно не съм прав? Аз не коментирам как е играл в "Ботев" , а защо! И кае му даде право да се отнася към родния си клеб и привърженици така "достойно"!?!? А да не се смръщам към годините на "златното точене" с парите от Грашнов и Чорни И МЕГА ЗВЕЗДИТЕ ПРИСТИГНАЛИ С ТРАНСФЕР ОТ 1 МИЛИОН ДОЛАРА!!!Айде нейсе1 ...

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 02 юни 2016 23:36

... и още нещо ! Ако Посераков беше МЪЖ , щеше да разкара Жадното от "Левски" ВЕДНАГА!!! Ама наистина ВЕДНАГА!

Върни се в “Левски”