PFC Litex написа:Кашчей написа:PFC Litex написа:Кашчей написа:Спиранията на играта, за видео повторения, ще се включват ли в добавеното време, че такова нещо не видях?!
То ще стане бетер хокея тогава!
Това, което са определили не налага спиране на играта, тя така или иначе ще е спряна, а ако съдията неотсъди наказателен удар, вероятно ще оставят играта да продължи докато четвъртия види повторението.
И ако докато го види, вземе че някой вкара гол, а след това трябва да се отмени, защото нещо не е довидяно.
Бахти и нещото-това игра на терен ли ще е, или компютърна игра?!
Не знам дали имаш спомен от един скандал в Испания `82, когато съдията, руснак, отмени дузпа за Франция, заради протестите на кувейтските представители-сам водачът на отбора излезе на терена да се разправя (липсваше му камилата в ролса, ама нейсе, преживях го). Те такива ще са нещата и при видеото. Мамка му, превръщат европейският футбол в американски спорт

Аз съм против всякакви технологии във футбола, тъй като това ще убие чара на тази игра, както се случи с F1, не изпусках състезание, а днес дори не зная и кога са стартовете.
В момента коментирам случили се вече събития и решения, така че анализ не мога да им правя, оставани да чакаме ЕВРО 2016, да се случи събитие и да видим, как ще се процедира, чак тогава може да се каже дали е добре или зле
Шефовете на ФИФА и УЕФА сън не ги лови дали е ЗА или ПРОТИВ промените един всезнаещ фен на провинциален селски отбор от Чалгария.
Забелязвам по Ф1 и футбол си капацитет и всичко знаеш, дори знаеше как лично Данаил Ганчев е дал нареждане Литекс да напусне Герена на мача с Левски

И понеже си позволяваш да коментираш моето мнение, да, това е моето мнение и смятам, че имам право на него.
Правото да пише във форума е точно толкова право на PFC Litex, колкото е право и на Pragmatichen.
И да се върна на темата с промените, интересно ми е, ако даден съдия реши, че играчът при биене на дузпа не просто е "намалил ход", а е спрял за миг(според него), това какво значи, че дузпата се отменя, изпълняващият дузпа получава жълт картон и се дава фаул за другият отбор ли?
Ами това е идиотска промяна, честно...
Това с 20-те секунди за изправяне на контузен, също.
Това с биене на тъча с двете ръце, здраво хванал топката...също(сякаш ще проверява всеки път дали тъчът се бие със здраво хванати ръце около топката или лявата е малко отпусната) и т.н.
Според мен това е "отчитане на дейност" на едни комисии, нищо повече.
А 4-тата смяна пък е абсурдна...даже и в продълженията.
То не стига, че са 2 х 15 мин, ами като направят по 2-3 смени(както онзи ден Диего Симеоне) и то продължението свършило.
Вярно, че животът е низ от промени, но...

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.